Resultaten voor soezen jeroen meus soezen met banketbakkersroom
Jeroen Meus - Gefrituurde soezen met kaneelsuiker en chocoladesaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gefrituurde-soezen-met-kaneelsuiker-en-chocoladesaus
... Gefrituurde soezen met kaneelsuiker en chocoladesaus - Liefhebbers van een dessert of een feestelijk tussendoortje durven al eens voor de zoete zonde te gaan. Dit is er ongetwijfeld één, die bovendien ook schaamteloos lekker is. Deze soezen ‘gonfleren’ ...
Jeroen Meus - Gevulde soezen met pudding 'rum raisin' - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-soezen-met-pudding-rum-raisin
... Gevulde soezen met pudding 'rum raisin' - Dit dessert vergt wat moeite, maar het resultaat is verbluffend! Overheerlijke soezen gevuld met een zalige pudding met rum en rozijnen, afgewerkt met een lichte karamelsaus op basis van Caramella Mokatine snoepjes. ...
Jeroen Meus - Pannenkoeken met banketbakkersroom en warme chocoladesaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pannenkoeken-met-banketbakkersroom-en-warme-chocoladesaus
... Pannenkoeken met banketbakkersroom en warme chocoladesaus - Een mikado is voor Jeroen een pannenkoek gevuld met crème patissière en afgewerkt met chocoladesaus. De versie met vanille-ijs, is de snelle oplossing en volgens Jeroen nèt iets minder lekker… ...
Jeroen Meus - Banketbakkersroom - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/banketbakkersroom
... banketbakkersroom - Waarom zou je niet zelf een keertje voor banketbakker spelen en een pateeke maken? Alles begint met zelfgemaakte banketbakkersroom.Met de hoeveelheden voor vier personen heb je genoeg banketbakkersroom voor ongeveer 6 zelfgemaakte koeken of taartjes. ...
Soezen met ijs | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soezen-met-ijs
... ervoor dat het deeg redelijk vloeibaar (‘lopend’) blijft. Doe het deeg in een spuitzak en spuit het lauw op bakpapier. Zet de soezen gedurende 20 à 30 minuten in een oven van 180°C (afhankelijk van de grootte van de soezen). Schakel vervolgens de oven uit, zet de deur op een kier en laat de soezen nog 10 minuten afkoelen. Snijd de soezen open, doe er een bolletje vanille-ijs in en giet er gesmolten chocolade overheen. Ingrediënten 100 gr boter 230 gr eieren 180 gr bloem 2 dl water vanilleijs gesmolten ...
Soezen met ijs | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/soezen-met-ijs
... ed naar het deeg, het moet half lopend blijven. Doe het deeg in een spuitzak en spuit lauw op een bakpapier: in een bolletje voor soezen, in lange staafjes voor eclairs. Zet de soezen voor 20 minuten in een oven van 180 en daarna nog eens 10 minuten op 160 graden. Snij soezen open en doe er een bolletje vanille-ijs in. Giet er gesmolten chocolade over. Ingrediënten 2 dl water 5 eieren 100 gr zelfrijzende bloem 100 gr boter gesmolten chocolade vani ...
https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/parijse-soezen
... Parijse soezen - Maak eerst de mousseline. Breng de melk in een steelpan aan de kook. Doe ondertussen de eierdooiers en de suiker in een grote kom en klop met een elektrische klopper romig. Voeg daarna de bloem toe en klop verder tot alles goed vermengd is. Zodra de ...
Soezen met citroencrème en chocolade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/soezen-met-citroencreme-en-chocolade
... toe tot je een smeuïg vast deeg krijgt. Spuit met een spuitzak het deeg in mooie ronde hoopjes op een beboterde bakplaat. Bak de soezen in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 12 minuten. Voor de citroencrème (lemon curd)hak je zeste van citroen zeer fijn. Meng dan de eieren, suiker en het citroensap, klop goed op, en voeg de fijngehakte zeste toe. Laat op een middelmatig vuur 3 à 4 minuten doorkoken. Als de crème gaar is, klontjes boter toevoegen en laten afkoelen. Smelt de chocolade au bain-marie. Vul de a ...
Kersttip: soezen met ijs | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/soezen-met-ijs
... Kersttip: soezen met ijs - Breng het water aan de kook met margarine. Hoe meer zuurstof er in het water en de margarine is, hoe luchtiger de soezen zullen zijn. Margarine is beter voor dit recept omdat het lichter is dan gewone boter. Voeg de bloem toe en meng alles ...
Jeroen Meus - Trifle met peperkoek, rum, rozijnen en banketbakkersroom - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/trifle-met-peperkoek-rum-rozijnen-en-banketbakkersroom
... Trifle met peperkoek, rum, rozijnen en banketbakkersroom - Pudding, peperkoek en peren. Dat zijn de basisingrediënten voor deze lekkere trifle. Een perfect laagjesdessert voor als er veel gasten komen eten. - De banketbakkersroom Splits de eieren. Vries de eiwitten ...