Resultaten voor snijboontjes

Lamskoteletten met rode curry | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lamskoteletten-met-rode-curry

... eletten met rode curry - Smeer de lamskoteletten in met rode curry en laat ze even marineren in de koelkast. Intussen snijd je de snijboontjes in lange slierten. Kook de boontjes daarna gaar in zout water. Doe de tomaatjes (met steeltje, voor het decoratieve effect) in een kommet ...

Gebakken rijst met ei en chipolata | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-rijst-met-ei-en-chipolata

... rijst met ei en chipolata - Hak de ui en de 2 teentjes look fijn. Snij de prei in stukjes en breek het ei in 2 en klop op. Hak de snijboontjes fijn. Schil de gember zo fijn mogelijk. Snij ‘m in reepjes en vervolgens in kleine stukjes. Doe wat arachideolie in een pot en doe er de fi ...

Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/krokante-zwezeriken-met-snijboontjes-en-kaasaardappelen-in-de-oven

... Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven - Zwezeriken met een lekkere madeirasaus, een klassieker. Ook de aardappelen in de oven zijn super lekker. Tip: heb je veel gasten? Vul de potjes dan al op met de aardappelen en kaas en zet opzij. Steek de ...

Kalfslende met een kroketje van ganzenlever | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kalfslende-met-een-kroketje-van-ganzenlever

... oentjes. Ingrediënten kalfslende 4 gr boschampignons ½ rode ajuin ½ witte cevenne ajuin 4 pijpajuintjes 2 mini-worteltjes 3 gr snijboontjes peper en zout 50 gr gesmolten boter suiker 1 th lepel poeder van peperkoek 1 th lepel Chinese kruiden ½ lob ganzelever bloem eiwit panko olijfolie stukjes aardappel gegaard in ganzevet rolletjes van lardo en rauwe ham sausje van mayonaise aangelengd met water ...

Stoofpotje van konijn met Orval, puree uit de oven en snijboontjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-konijn-met-orval-puree-uit-de-oven-en-snijboontjes

... Stoofpotje van konijn met Orval, puree uit de oven en snijboontjes - Snij de konijnenbillen in de helft en kruid goed met peper en zout. Kleur ze aan in boter en een scheut maïsolie.  Snij de ui in fijne brunoise. Verkruimel de speculaaskoekjes. Verwijder de korsten van ...

Roerbakpannetje van rundsreepjes, groenten en bruine rijst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/roerbakpannetje-van-rundsreepjes-groenten-en-bruine-rijst

... deren in het eigen vocht (met deksel). Laat ondertussen de rijst gaar koken. Ingrediënten 100 gr rundsvlees 100 gr wortel 100 gr snijboontjes 100 gr knolselder 80 gr bruine rijst (ongekookt) 1 blokje groentebouillon ( vetarm) verse basilicum 1 el plantaardige vetstof ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/varkenshaasje-met-snijboontjes-en.html

... t ik klaar ben om het kort af te bakken en te serveren.Wat hebben we nodig:1 varkenshaasje, opgekuistpeper van de molenzout400 gr snijboontjes, schoongemaaktolijfolie1 sjalot, gepeld en gesnipperd200 ml bouillon, heet20 gr boter1 grote tomaat, ontveld, ontpit en in reepjes gesneden Hoe gaan we te werk:Programmeer de sous-videstick op 58°C voor 1u30. Kruid het varkenshaasje rondom met peper en zout.Vouw de rand van een vacumeerzak om en stop er het varkenshaasje in. Vouw de rand terug (zo blijft de rand proper en kan je zonder probleem vacumeren) en trek het vlees vacuüm.Leg de zak met het vlees in het warme water van zodra de juiste temperatuur is bereikt. Snij de boontjes diagonaal in fijne strips. Ik gebruik hiervoor een speciale functie op mijn Kenwood Chef, maar je kan ze ook met een snijbonenmolen of met ee ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/varkenshaasje-met-snijboontjes-en.html

... t ik klaar ben om het kort af te bakken en te serveren.Wat hebben we nodig:1 varkenshaasje, opgekuistpeper van de molenzout400 gr snijboontjes, schoongemaaktolijfolie1 sjalot, gepeld en gesnipperd200 ml bouillon, heet20 gr boter1 grote tomaat, ontveld, ontpit en in reepjes gesneden Hoe gaan we te werk:Programmeer de sous-videstick op 58°C voor 1u30. Kruid het varkenshaasje rondom met peper en zout.Vouw de rand van een vacumeerzak om en stop er het varkenshaasje in. Vouw de rand terug (zo blijft de rand proper en kan je zonder probleem vacumeren) en trek het vlees vacuüm.Leg de zak met het vlees in het warme water van zodra de juiste temperatuur is bereikt. Snij de boontjes diagonaal in fijne strips. Ik gebruik hiervoor een speciale functie op mijn Kenwood Chef, maar je kan ze ook met een snijbonenmolen of met ee ...

Kip met zomertruffel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/kip-met-zomertruffel

... en de boter, bij de aardappelpuree. Kruid dit goed af met peper, zout en nootmuskaat. Bak de kipfilet goudbruin in boter. Snij de snijboontjes fijn en stoof ze aan in boter met wat peper en zout. Kook de bruine fond in en werk hem af met enkele koude klontjes boter en truffel. Doe het pureemengsel in een espumafles en voeg twee gaspatronen toe. Spuit de puree in een diep bord, schik de fijn gesneden snijbonen en kipfilet erbovenop. Giet de saus van de bruine fond erover heen en werk het ...

Jeroen Meus - Gegrilde kalkoenlapjes met snijboontjes en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-kalkoenlapjes-met-snijboontjes-en-aardappelen

... Gegrilde kalkoenlapjes met snijboontjes en aardappelen - Eerlijke kost met kleine of primeuraardappelen. Meer heeft een mens toch niet nodig? - 0. Spoel de aardappelen en kook ze ongeschild beetgaar. Giet de aardappelen af en zet ze even opzij. 1. Pel de sjalotten en snij ...