Resultaten voor spirelli
Spirelli met spinazie en champignons
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/215/spirelli-met-spinazie-en-champignons
... spirelli met spinazie en champignons - Een heerlijke herfstpasta - Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de spirelli beetgaar in gezouten water. Snij de kastanjechampignons in plakjes. Snipper de knoflook en de sjalot en stoof ze even in olie. Doe er de champignons ...
Spirelli met asperges, Breydelham en tomaat | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/spirelli-met-asperges-breydelham-en-tomaat
... spirelli met asperges, Breydelham en tomaat - Kook de spirelli gaar. Schil de asperges en snij ze in 3 stukken, hou de toppen afzonderlijk bij. Kook de aspergestengels 5 à 6 minuten in gezouten water en voeg op het einde de toppen toe. Giet de asperges af. Hak het sjalotje ...
Zalm met broccoli en bloemkool - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/zalm-met-broccoli-en-bloemkool
... m : 300 olijfolie boter bloemkool : 1/4 roze peper parmezaanse kaas witte wijn : 1 dl frambozenazijn : 0,5 dl suiker : 1 th lepel spirelli : 200 dille Directions: 1. Snij de broccoli en bloemkool in kleine roosjes en stoof ze aan in boter. 2. Kook de spirelli beetgaar en spoel in koud water. 3. Kruid de bloemkool en broccoli en blus met azijn en witte wijn. Voeg wat suiker toe en meng de spirelli en de zalm eronder. 4. Serv ...
Jeroen Meus - Spirelli met pesto van boerenkool en gebakken gamba's - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spirelli-met-pesto-van-boerenkool-en-gebakken-gambas
... staart, terwijl de kopjes blijven zitten. 8. Maak een ondiepe insnijding langs de rug en verwijder het darmkanaaltje. 9. Kook de spirelli gaar in het kokende water. Reken een gaartijd die een minuut korter is dan wat de verpakking aangeeft en giet ze af. 10. Verhit een scheut olijfolie in een ruime braadpan op een stevig vuur. 11. Leg de dikke garnalen in de sissende olie, strooi er een beetje versgemalen peper over en wat zout. Bak ze een kleine twee minuten en draai ze om. Nog anderhalve minuut later zijn ze wellicht al gaar. 12. Giet de spirelli in een ruime mengschaal en roer er de mascapone doorheen. Roer er vervolgens een flinke portie pesto van boerenkool in en proef. Voeg naar smaak extra peper en/of zout toe. 13. Strooi kervelpluksels en gewassen rucola over de deegwaren en schik er de gebakken gamba’s bovenop. Serveer meteen. 14. 15. 16. ...
Jeroen Meus - Saltimbocca van konijn met spirelli - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/saltimbocca-van-konijn-met-spirelli
... Saltimbocca van konijn met spirelli - De klassieke Italiaanse saltimbocca bestaat uit dunne lapjes kalfsvlees, bedekt met rauwe ham en verse salie. Jeroen bereidt zijn saltimbocca met filet van konijn. De lapjes vlees zijn heel mager en bovendien past salie uitstekend ...
Dagen Zonder Vlees: pasta met feta en gegrilde groenten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/dagen-zonder-vlees-pasta-met-feta-en-gegrilde-groenten
... je mee aan Dagen Zonder Vlees? Zoek je inspiratie voor een vegetarisch gerechtje? Of zoek je gewoon een lekkere pastasalade? Deze spirelli salade is eenvoudig, lekker en past zowel in de winter als in de zomer bij een barbecue. Voor de paprikadressing: verhit olijfolie. Stoof een fijngesneden ui en geplette teen look aan. Voeg de ...
Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/volkoren-pasta-met-zalm-citroengras-koriander-en-pancetta
... eerste gast van de Moederdagweek. Haar moeder kookt altijd gezond, dus maken ze samen een heerlijke pasta met een Oosterse twist: spirelli pasta met pancetta, zalm en kokos. Lekker zowel warm als koud. Voor de saus: Pel en snij de ui fijn. Pel de look en pers fijn. Snij de gele courgette in stukken van 5 à 6cm en daarna in balkjes. Verwijder een de ...
Zomerse pastasalade met citroen, pecorino en rucola | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zomerse-pastasalade-met-citroen-pecorino-en-rucola
... eel giet zodat het lekker smeuïg wordt. Garneer met de rest van de niet fijngehakte peterselie en serveer. Ingrediënten 500 g spirelli 150 g pijnboompitten 4 citroenen 1 bot platte peterselie olijfolie 200 g parmezaanse kaas 100 g pecorino 100 g rucola 200 g kerstomaatjes 200 g artisjok ...
Glutenvrije pastasalade met broccoli en currydressing | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/glutenvrije-pastasalade-met-broccoli-en-currydressing
... et even koel weg. Werk af met de veenbessen of rozijnen en zonnebloempitten. Ingrediënten 200 gr glutenvrije pasta (bijvoorbeeld spirelli of farfalle) 1 broccoli ½ rode ui 30 gr gedroogde veenbessen (of rozijnen) 40 gr zonnebloempitten zout currydressing 6 el mayonaise zonder zonder maïs, soja, ei en lactose 2 th lepel rijstazijn ½ th lepel currypoeder zout ...
Lekker eenvoudig: Scampi’s met room en tomatensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lekker-eenvoudig-scampis-met-room-en-tomatensaus
... er de groenten en scampi's bovenop. Giet er wat saus over en werk het bord af met geroosterde pijnboompitten. Ingrediënten 500 g spirelli 250 g scampi's 75 g plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden 1 courgette 1 sjalot zwarte peper en zeezout 375 ml plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine 1 blikje tomatenpuree nootmuskaat 3 el pijnboompitten ...