Resultaten voor semifreddo mokka

Mokka semifreddo met Baileys, speculaas en gekaramelliseerde pecannoten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/mokka-semifreddo-met-baileys-speculaas-en-gekaramelliseerde-pecannoten

... mokka semifreddo met Baileys, speculaas en gekaramelliseerde pecannoten - Wil je indruk maken met een dessertje? Probeer dan dit Italiaans gerecht. Een semifreddo is een half bevroren mousse. Perfect als vervanger voor wie geen ijsmachine heeft.  Laat de suiker tot lichtbruine ...

Carolines blog: Meringue - semifreddo

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/09/meringue-semifreddo.html

... Meringue - semifreddo Ingrediënten:- 300 ml slagroom- 5 el suiker- 200 ml boerenyoghurt- 150 g menringues, grof verkruimeld (V&D)- kleine cakevorm (inh. 1 l) of springvorm van 20 cm Bereiden:1. Klop de slagroom met de suiker stijf. Spatel er de boerenyoghurt en driekwart ...

Mokka-ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mokka-ijs

... Mokka-ijs - Kook de melk en de room op met de oploskoffie. Klop de eidooiers met de suiker tot het geel wit ziet. Giet de warme melkmengeling op de geklopte eierdooiers en roer het geheel 10 minuten op een licht vuurtje. Laat de mengeling afkoelen en draai in de ijsmachine. ...

Jeroen Meus - Semifreddo van frambozen met violet en cantuccini - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/semifreddo-van-frambozen-met-violet-en-cantuccini

... ddo van frambozen met violet en cantuccini - Met de zomer voor de deur maakt Jeroen vandaag een Italiaanse dessertklassieker: een semifreddo. Letterlijk vertaald ‘half bevroren’. Het is een heerlijk romige ijsbereiding met in dit geval frambozen, violetsiroop en ver ...

Tiramisu met peperkoek, mokka-ijs en karamel op basis van koffie en Amaretto | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/tiramisu-met-peperkoek-mokka-ijs-en-karamel-op-basis-van-koffie-en-amaretto

... Tiramisu met peperkoek, mokka-ijs en karamel op basis van koffie en Amaretto - Klop de dooiers met de suiker tot een schuimig mengsel. Voeg 4 eetlepels Amaretto toe en roer er de mascarpone onder. Klop het eiwit stijf en roer het er voorzichtig onder. Meng 2 eetlepels Amaretto ...

Semifreddo met mascarpone en mango - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/semifreddo/semifreddo-mascarpone-mango

... semifreddo met mascarpone en mango 4 personen 15 min voorbereiden 2 min bereiden 2:30 uur wachten waardering7.7obv 10 waarderingen NagerechtVegetarischItaliaans bevat per portie360 kcal 3 g eiwit 29 g vet 21 g koolhydraten Ingrediënten 1 rijpe mango 4 eetlepels suiker ...

Semifreddo van frambozen, pistaches en rozenwater | VTM Koken

https://koken.vtm.be/bills-food/recept/semifreddo-van-frambozen-pistaches-en-rozenwater

... plasticfolie en laat de folie over de zijkanten van de vorm hangen. Schep het mengsel in de vorm, vouw de folie eroverheen om de semifreddo te bedekken en vries 1-2 uur in tot het gedeeltelijk bevroren is. Haal uit de diepvriezer en meng de frambozen en pistachenoten e ...

Panna cotta met mokka | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-met-mokka

... Panna cotta met mokka - Smelt de chocolade. Week de gelatine in koud water. Kook de room op met suiker en oploskoffie en voeg de gelatine toe. Stort in potjes en serveer, werk af met wat gemalen koffie of oploskoffie en gesmolten chocolade. Ingrediënten 2 blaadjes gelatine ...

Semifreddo met aardbeien en nectarine recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R1189048/semifreddo-met-aardbeien-en-nectarine

... r en het water in een steelpan. Breng aan de kook en laat 15 min. op laag vuur zachtjes koken tot compote. Laat afkoelen. Haal de semifreddo uit de vriezer en stort op een schaal. Verdeel de compote over de semifreddo en snijd in plakken. 400 g verse aardbeien, 4 nectarines, 200 g witte chocolade, 250 ml verse slagroom, 250 g ricotta, 40 g ongezouten pistachenoten, 10 g kristalsuiker, 3 el water ...

Semifreddo met aardbeien en meringue - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/semifreddo/semifreddo-aardbeien-meringue

... ee en spatel er dan de meringuekruimels onder.Besprenkel een cakevorm van ongeveer ½ liter met enkele druppels likeur. Doe het semifreddomengsel in de vorm. Plaats de vorm minstens 4 uur in de koelkast, tot zelfs een volledige dag.Neem de semifreddo uit de koelkast en dien koud op. Versier met enkele stukjes aardbei en meringue. Extra benodigd Cakevorm TipOm room of eiwit op te kloppen, is het belangrijk dat ook de kom die je hiervoor gebruikt koud is. Als je de kom niet in de koelkast hebt gezet voor gebruik, zet hem dan in een grotere kom met ijs terwijl je het eiwit opklopt. Dat is de reden waarom room in de zomer soms niet stijf wordt! KookboekHet recept 'Semifreddo met aardbeien en meringue' is afkomstig uit het kookboe ...