Resultaten voor schotel parmentier piet

Hachis Parmentier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hachis-parmentier

... Hachis parmentier - Hachis parmentier - Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat ze even uitdampen.Pureer de aardappelen met een stamper samen met de boter.Roer er de room door en breng op smaak met peper zout en nootmuskaat.Verwarm ...

Parmentier met grijze garnalen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/parmentier-met-grijze-garnalen

... parmentier met grijze garnalen - parmentier met grijze garnalen - Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pureer de aardappelen en werk af met de dooiers en de boter. Kruid af met peper en zout.Maak de preiwit schoon en snijd in fijne schijfjes. Fruit deze aan ...

Hachis parmentier van tofu | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hachis-parmentier-van-tofu

... e tomaten en het water erbij. Voeg de groentebouillon, tijm, laurier en tomatenpuree toe. Laat 10 min sudderen en giet in een ovenschotel. Smeer de puree er bovenop. Verstrooi met geraspte kaas en paneermeel. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 à 25 min. Ingrediënten 2 pakjes gehakte tofu 1 ajuin 1 wortel 2 selderstengels 1 wit van prei 1 teentje look peper en zout tijm laurier 2 el Maggi PH groentebouillon ...

Hachis parmentier | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hachis-parmentier

... pelen en maak er puree van. Meng het ei, de boter en de melk onder de puree. Kruid met peper en zout. Schik het gehakt in een ovenschotel en leg de puree erbovenop. Overstrooi het geheel met de gemalen kaas. Plaats het gerecht gedurende 20 minuten in een oven van 180 graden. Ingrediënten 600 gr gehakt 12 aardappelen 200 gr gemalen kaas 1 ui 1 teentje look 1 ei 1 klontje bo ...

Gratin parmentier à l'Italienne

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/432/gratin-parmentier-a-litalienne

... r. Laat op een zacht vuurtje 20 minuten garen. Pureer de aardappelen met de boter en de melk. Doe het gehakt in een beboterde ovenschotel en verdeel er de puree over. strooi er de kaas over en gratineer goudbruin onder de grill. ...

Hachis parmentier van kabeljauw | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hachis-parmentier-van-kabeljauw

... oom aan toe en laat opnieuw inkoken. Voeg op het einde de stukken kabeljauw toe en laat nog even meekoken. Doe de saus in een ovenschotel, leg hier bovenop de kabeljauw indien je hem niet hebt meegekookt. Kook aardappelen gaar. Plet tot puree. Meng met een klontje boter, een scheutje melk en kruid naar smaak met peper, zout en nootmuskaat. Bedek met de puree. Overstrooi met het paneermeel en de parmezaan. Als het geheel nog warm is, zet je de schotel gedurende 5 minuten onder de grill. Indien het ...

Jeroen Meus - Gehakt Parmentier - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gehakt-parmentier

... moet stellen of gewoon geen zin heeft in al dat valentijngedoe. Als je 'm met zorg en liefde klaarmaakt, heb je aan deze gehakschotel parmentier een gemakkelijk en smakelijk avondmaal. - 0. Schil de aardappelen en kook ze gaar in een ruime pot water met wat zout. 1. Zet een stoofschotel op het vuur en smelt er een klont boter in. 2. Snipper de uien grof en plet de l ...

Jeroen Meus - Hachis parmentier met zwarte pens, gebakken ui en groene kool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hachis-parmentier-met-zwarte-pens-gebakken-ui-en-groene-kool

... Hachis parmentier met zwarte pens, gebakken ui en groene kool - Hachis parmentier is een gerecht dat je perfect van tevoren kan maken en later in de oven kan opwarmen. Met de traditionele parmentier in het achterhoofd maakt Jeroen een verrassende variant met zwarte pens ...

Hachis parmentier met tofu | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hachis-parmentier-met-tofu

... tomatenpuree toe en laat opkoken. Voeg de pomodorikruiden toe en laat een half uurtje inkoken tot een vaste brij. Giet in een ovenschotel en leg er de aardappelpuree bovenop. Strooi er broodkruim en Parmezaanse kaas over. Zet onmiddellijk gedurende 5 minuten onder de grill of indien het gerecht is afgekoeld gedurende 30 minuten in een oven van 180 graden. Ingrediënten aardappelpuree 400 gr tofu 1 wit van prei 1 ...

Parmentier met grijze garnalen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/parmentier-met-grijze-garnalen

... parmentier met grijze garnalen - Aardappelen schillen, koken en pureren, dooiers toevoegen alsook de boter en de kruiden. Wit van prei spoelen, in schijfjes snijden en fruiten in de boter. Puree mengen met de prei.Goed kruiden. Saus : 1 glas noilly prat laten reduceren ...