Resultaten voor rollades
Recepten - Gevulde kippenborst met gebakken witloof
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gevulde_kippenborst_met_gebakken_witloof
... rijgt. Je kan dit ook aan je poelier vragen. Strijk de vulling op de filets en rol ze strak op. Kruid met peper en zout. Haal de rollades door een mengeling van broodkruim en paprikapoeder. Warm wat boter in een ovenbestendige pan en kleur de kip rondom aan. Laat verder garen in een oven op 180°C. Afhankelijk van de dikte van de rollades duurt dit ongeveer 15 tot 20 minuten. Snijd intussen het witloof in grote stukken en bak het in olijfolie en boter, half om half. Kruid met peper en zout. Snijd de rollades in plakjes en serveer met het witloof. Recept: Geert Van Der Bruggen ...
Rolletjes parmaham met enokitake | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rolletjes-parmaham-met-enokitake
... s om zodat de parmaham aan beide zijden knapperig wordt en de paddenstoelen beginnen te kleuren. Snijd een stukje van 1 cm van de rollades. Plaats de rollades verticaal op een schotel en leg de afgesneden kantjes ernaast. Ingrediënten parmaham enokitakepaddenstoelen 1 el olijfolie peper ...
Gevulde kippenborst met witloof
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-kippenborst-met-gebakken-witloof
... gt. Je kan dit ook aan je poelier vragen. Strijk de vulling op de filets en rol ze strak op. Kruid met peper en zout.Haal de rollades door een mengeling van broodkruim en paprikapoeder. Warm wat boter in een ovenbestendige pan en kleur de kip rondom aan. Laat verder garen in een oven op 180°C. Afhankelijk van de dikte van de rollades duurt dit ongeveer 15 tot 20 minuten.Snijd intussen het witloof in grote stukken en bak het in olijfolie en boter half om half. Kruid met peper en zout.Snijd de rollades in plakjes en serveer met het witloof. ...
Kalfsoester met venkel en mierikswortel in rodewijnsaus - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsoester/kalfsoester-venkel-mierikswortel-rodewijnsaus
... en rol ze strak op. Bind het vlees stevig vast met keukengaren. Bereiden Verhit de rest van de boter in een koekenpan en braad de rollades op hoog vuur in ca. 5 minuten bruin. Voeg de rode wijn toe en laat het vlees ca. 30 minuten stoven. Haal het vlees uit de pan en houd het warm. Schraap het aanbaksel in de pan los, voeg de rest van het venkelmengsel toe en roer alles tot een saus. Snijd de rollades in mooie plakken, verdeel ze over vier borden en schep de saus erover. Extra benodigd Keukengaren Het recept 'Kalfsoester met venkel en mierikswortel in rodewijnsaus' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...
Jeroen Meus - Konijnrollade op de barbecue met rijstsalade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijnrollade-op-de-barbecue-met-rijstsalade
... Konijnrollade op de barbecue met rijstsalade - Jeroen maakt kleine rollades van konijn, pruimen en salie, ingepakt in een darmnetvliesje. Dat laatste is misschien een niet zo voor de hand liggend product, maar wel erg handig. Koks en beenhouwers gebruiken het voor hun ...
Jeroen Meus - Rollade van kip met pompoenpuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rollade-van-kip-met-pompoenpuree
... e vrucht niet achterwege laten in de keuken. Je kunt er een lekkere maar eenvoudige puree van maken. De kipfilets tover je om tot rollades en er horen ook groene boontjes bij. Dat levert samen een stevig bord dagelijkse kost op. - 0. Snij een kipfilet in stukken en doe deze in de blender. Voeg ook een ei toe. Mix het vlees fijn. 1. ...
Jeroen Meus - Kalfsrollade met pasta al pomodoro - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsrollade-met-pasta-al-pomodoro
... oe en roer tot er een dun laagje pure tomatensaus rond de slierten kleeft. 20. Verwijder de vershoudfolie die rond de gepocheerde rollades zit. 21. Verhit een klont boter in een braadpan op een matig vuur. 22. Leg de rollades op de ‘naad’ in de bruisende boter. Draai de rollades na ongeveer 2 minuten om. Blijf bakken tot de rollen een goudbruin korstje hebben. 23. Snij de stukken rolladen in schijven tot 2 cm dik. Gebruik een vlijmscherp mes om de rollade te snijden en druk ook niet te hard op het lemmet. 24. Geef iedereen z’n portie spaghetti al pomodoro en leg er enkele schijven kalfsrollade langs. ...
Recepten - Kalfsrollade met ovengedroogde tomaatjes en polenta
http://www.lekkervanbijons.be/recept/kalfsrollade-met-ovengedroogde-tomaatjes-en-polenta
... sla koel, in een ruime slakom. Werk ze pas af, vlak voor je de maaltijd serveert.Afwerking Verwijder de vershoudfolie die rond de rollades zit. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan op een matig vuur. Leg de rollades op hun ‘naad’ in de sissende olie en voeg een klontje boter toe. Draai de rollades na ongeveer 2 minuten om. Let erop dat de rollen een goudbruin korstje hebben. Schep op ieders bord een portie smeuïge polenta. Leg daarop een toefje rucola en druppel er een klein beetje fijne olijfolie en balsamico over. Verspreid een flink aantal gedroogde (geconfijte) kerstomaatjes over de borden. Snij de stukken rolladen in schijven van zo’n 2 tot 3 cm dik. Gebruik een vlijmscherp mes om de rollade te snijden en druk ook niet te hard op het lemmet. Leg enkele schijven rollade langs de sla en serveer meteen. Jeroen Meus - Dagelijkse kost ...
Jeroen Meus - Kalfsrollade met ovengedroogde tomaatjes en polenta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsrollade-met-ovengedroogde-tomaatjes-en-polenta
... r de sla koel, in een ruime slakom. Werk ze pas af, vlak voor je de maaltijd serveert. 25. Verwijder de vershoudfolie die rond de rollades zit. 26. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan op een matig vuur. 27. Leg de rollades op hun ‘naad’ in de sissende olie en voeg een klontje boter toe. Draai de rollades na ongeveer 2 minuten om. Let erop dat de rollen een goudbruin korstje hebben. 28. Schep op ieders bord een portie smeuïge polenta. 29. Leg daarop een toefje rucola en druppel er een klein beetje fijne olijfolie en balsamico over. 30. Verspreid een flink aantal gedroogde (geconfijte) kerstomaatjes over de borden. 31. Snij de stukken rolladen in schijven van zo’n 2 tot 3 cm dik. Gebruik een vlijmscherp mes om de rollade te snijden en druk ook niet te hard op het lemmet. 32. Leg enkele schijven rollade langs de sla en serveer meteen. ...
Kiprollade met feta, walnoot en salie - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/kiprollade-feta-walnoot/
... Kiprollade met feta, walnoot en salie Deze kiprollades maakte ik in de afgelopen jaren al een aantal keer, maar gek genoeg heb ik nooit het recept hier gepubliceerd. Tijdens het myfoodblog kerstdiner maakte ik de rollades weer. Het is een heerlijk en feestelijk gerecht ...