Resultaten voor rijst met ajuin

Gevulde ajuin | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-ajuin

... Gevulde ajuin - Kook de rijst gaar. Stoom of kook de uien gaar, snijd de hoedjes eraf en hol ze uit. Snijd het binnenste van de uien in blokjes en stoof dit aan met de gehakte look en de versneden selder. Voeg er de gekruide tofureepjes, de currykruiden en de rijst ...

Gemarineerd rundsvlees, Chinese spinazie en gebakken rijst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gemarineerd-rundsvlees-chinese-spinazie-en-gebakken-rijst

... Gemarineerd rundsvlees, Chinese spinazie en gebakken rijst - Bewerk het vlees langs beide kanten met een achterkant van het mes. Zo maak je het malser. Snij het in lapjes en schik op een ovenschaal. Schil en snij gember fijn. Pers een teentje look. Rasp een halve kiwi ...

Gyros van kip met rijst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gyros-van-kip-met-rijst

... Gyros van kip met rijst - Verwijder het eventuele vel. Verwijder het vet. Hou het bij. Snij het vlees van de kippenbillen en snij in stukken. Doe in een kom. Voeg een eetlepel tomatenpuree, een eetlepel tabasco toe. Stamp een koffielepel gedroogde oregano, komijn, koriander ...

Recept voor zoetzure kerstomaatjes met ajuin | njam!

http://www.njam.tv/recepten/zoetzure-kerstomaatjes-met-ajuin

... (recept uit aflevering 3) bereiden: Snijd de tomaten in vier en snipper de ajuin fijn. Meng de honing met de rode wijnazijn en het water en schep de tomaten en ajuin erdoor. Lekker met: gelakt buikspek en zomersla. Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar bij Ingrediënten ...

Gebakken rijst met varkensvlees | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gebakken-rijst-met-varkensvlees

... Gebakken rijst met varkensvlees - Kook de rijst. Snijd het vlees in lange reepjes (1 x 5 cm). Snijd de wortel, ajuin, look, chilipeper en tomaat fijn Warm de olie op in een wok op een hoog vuur. Doe de ajuin, look, wortels, gember en chili in de wok. Snij de groene ...

Risotto uit de Alpen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/risotto-uit-de-alpen

... end water. Dep droog en bak aan in boter. Snij de gekookte en gebakken spinazie fijn en zet opzij. Bak de ajuin in boter, voeg de rijst toe en roer goed. Voeg de wijn toe als de rijst alle boter heeft opgenomen. Laat de wijn verdampen. Voeg langzaam de warme bouillon toe en laat langzaam garen op een zacht vuurtje terwijl ...

Survival éénpansrisotto met chipolata en tomaat | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/survival-eenpansrisotto-met-chipolata-en-tomaat

... Bereiding Verhit de bouillon en hou warm. Hierdoor gaart de rijst sneller. Snij de chipolata in hapklare stukjes. Verhit olijfolie in een pan en kleur de worstjes aan. Bak ze gaar en haal uit de pan. Pel look en ajuin. Snij fijn. Was de venkel en snij de knol inclusief ...

Ovenschotel met rijst en bolognaisesaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ovenschotel-met-rijst-en-bolognaisesaus

... water en de versneden paprika toe. Kruid met cayennepeper, paprikapoeder, zout en peper en laat een kwartiertje sudderen. Kook de rijst. Voeg de bieslook, peterselie en basilicum toe aan de saus en roer door. Bedek de bodem van een ovenschotel met de rijst. Giet de saus hierover en bestrooi met geraspte kaas en zet dit 5 min. onder de grill en serveer. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Indische kip madras en gefrituurde ajuin | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/indische-kip-madras-en-gefrituurde-ajuin

... maken. Laat 5 à 10 minuten sudderen onder deksel. Voeg het kippenvlees bij de saus. Laat nog even sudderen onder deksel. Voor de rijst: Zet de rijst op in dubbel zoveel water. Plaats het deksel op de pot. Breng aan de kook met een snuifje zout. Zet het vuur wat zachter en laat 20 minuten garen. Voor de gefrituurde ajuin of onion bhaji. Snij de lente-uitjes in fijne reepjes of julienne. Snij een halve ajuin in reepjes. Meng onder elkaar met zwarte peper, zout, bloem, kikkererwtenmeel, bier, fijngesneden koriander.  Breng op smaak met een beetje cayennepeper. Doe een laag arachideolie (1cm) in een pan. Lepel de ajuin in de hete olie. Frituur hierin de ajuin. Laat de gefrituurde ajuin uitlekken op een keukenpapier. Voor de dipsaus. Doe de yoghurt en de zachte geitenkaas in een kom en meng. Kruid met peper, zout en fijngesneden munt. Voeg ook de schijfjes radijzen toe. Afwerking: serveer de dipsaus met de gefrituurde ajuin op een bord. Lepel er de kip madras en rijst bij. Werk eventueel af met verse koriander. Ingrediënten 150 g basmatirijst voor de dipsaus 100 g radijzen 100 g verse geitenkaas 200 ml yoghurt 1 el munt zeezout zwarte peper voor de gefrituurde ajuin ½ ajuin 4 lente-uitjes 150 g kikkererwtenmeel 50 g ...

Gebakken rijst met ei en prei | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gebakken-rijst-met-ei-en-prei

... Gebakken rijst met ei en prei - Kook de rijst. Per kopje rijst voeg je 2 kopjes water toe. Ik doe sojasaus en rijstazijn bij het water. Zo krijg je meer smaak in de rijst en uiteraard ook meer aroma en parfum. Omdat ik gezouten sojasaus gebruik, voeg ik geen extra zout ...