Resultaten voor receptjes œuf à la russe

Crème russe | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/creme-russe

... Crème russe - Weeg de eigelen af en klop ze wit. Maak een suikersiroop en giet die kokende siroop er straalsgewijs bij terwijl je blijft kloppen. Week een blaadje gelatine en los het op in lauwe rum. Giet het bij het eimengsel en klop nog even goed door. Klop de room op ...

Crème russe | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/creme-russe

... Crème russe - Klop de eigelen wit. Maak een suikerstroop en giet die kokende stroop straalsgewijs bij de eierdooiers terwijl je blijft kloppen. Week een blaadje gelatine en los het op in lauwe rum. Giet dit bij het eimengsel en klop nog eventjes stevig verder. Klop de ...

Sas Kookt!: Soep!

http://saskookt.blogspot.be/2010/09/soep.html

... Soep! Ik val in herhaling, maar ik heb alweer een paar receptjes uitgeprobeerd van de blog Get into my kitchen!. Een tijdje geleden maakte ik de overheerlijke tomatensoep (mét balletjes!), waarbij de tomaten en de paprika eerst gegrild worden om ze nog meer smaak te geven. ...

Pasta carbonara met courgette » Kokerellen Snel, gezond, gemakkelijk!

https://www.kokerellen.be/pasta-carbonara-met-courgette/

... Pasta carbonara met courgette. Ik weet het, ik weet het, but what can I say! Ik heb al heel veel pasta receptjes met jullie gedeeld maar dat zijn nu eenmaal de snelle en gemakkelijke receptjes die ik zelf ook het allervaakst maak (en ook het allerliefst eet :D). Eén van ...

Jeroen Meus - Russisch ei met gerookte paling 'cocktail' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/russisch-ei-met-gerookte-paling-cocktail

... Russisch ei met gerookte paling 'cocktail' - De uitdrukking ‘à la Russe’ wordt in de klassieke keuken gebruikt voor alles wat een beetje exotisch is. Een Russisch ei is een aardappelsalade met hardgekookte eieren en groenten waarbij vis geserveerd wordt. - ...

Kruidige worteldip met komijn » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/kruidige-worteldip-met-komijn/

... De tijden van apéro komen nu toch wel echt in zicht (het is bijna april begot!), dus een paar nieuwe dip-receptjes zijn dus wel op hun plaats. Vandaag deel ik alvast deze heerlijk kruidige dip met geraspte worteltjes gebaseerd op een Turks recept. Je zou het een beetje ...

M&M koekjes » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/mm-koekjes/

... omdat ik ze er altijd zo lekker en kleurrijk uit zag zien, mar het was er nog niet van gekomen. Wel had ik al veel gelijkaardige receptjes gespot via Pinterest en zag meerdere keren voorbij komen dat er soms puddingpoeder aan het recept werd toegevoegd. Ja, gek hé! Ik had er ook nog nooit van gehoord. Dus ik besloot het gewoon uit te gaan testen. En wauw! Wat een effect, deze koekjes smaken écht overheerlijk. Ze zijn zacht, smeuïg met een licht krokant randje en de M&M’s erin maken het geheel natuurlijk compleet. Door het puddingp ...

Sas Kookt!: Lamsfilet met appel-muntsalsa

http://saskookt.blogspot.be/2011/06/lamsfilet-met-appel-muntsalsa.html

... Lamsfilet met appel-muntsalsa Nog één van de receptjes van Donna Hay die ik uitgeprobeerd heb. Echt heerlijk fris met die salsa erbij!Voor 2 personen:halve eetlepel olijfolie1/4 theelepel rode pepervlokken1/2 theelepel komijnpoeder (ik gebruikte gekneusde komijnzaadj ...

Sas Kookt!: Zalm met groene asperges

http://saskookt.blogspot.be/2013/04/zalm-met-groene-asperges.html

... ekker glaasje witte wijn erbij! Het idee kwam uit het No time to cook van Donna Hay, een fantastisch kookboek vol zomerse, snelle receptjes. Dit heb je nodig voor 2 personen: 2 stukken zalmfilet van 200 g 1 bussel groene asperges olijfolie peper en zout mayonaise limoen of citroen kervel Laat een grillpan gloeiend heet worden. Snij de kontjes van de asper ...

dunne havermout pannenkoeken » Kokerellen Snel, gezond en gemakkelijk!

https://www.kokerellen.be/havermout-crepes/

... en. Haal dus je havermout(meel) al maar boven, want ik ben er zeker van dat je deze heel snel zal willen uitproberen. Aan pancake receptjes op mijn blog geen gebrek, maar wat er nog ontbrak was een gezondere variant van de traditionele pannenkoek. Gewoon, je kent hem wel, die dunne flapperige pannenkoek. Heerlijk met siroop, fruit of gewoon een goede laag bruine suiker zoals we ze vroeger aten. Deze havermout pannenkoeken hebben een paar kleine twists maar worden daardoor een pak gezonder. Geen probleem dus om ze voor het ontbijt, het mi ...