Resultaten voor pruimen coulis
Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/speciale-bbq-saus-van-blauwe-pruimen
... Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen - De pruimen met het water snel laten koken. Het vlees van de pruimen mixen met kruiden. Ingrediënten 500 gr blauwe pruimen 1 bussel verse koriander 1 bussel platte peterselie een chilipepertje of 1 el sambal oelek ...
https://koken.vtm.be/recept/gebak-met-pruimen
... Gebak met pruimen - Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm in ben leg er een bakpapier in. Leg de pruimen in de rum, vul aan met heet water tot ze onder staan en laat 1 uur weken. Laat de pruimen uitlekken en druk het vocht er iets uit. Klop de eieren met de ...
Polentadessert met pruimen en sinaasappel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/polentadessert-met-pruimen-en-sinaasappel
... Polentadessert met pruimen en sinaasappel - Kook het water en voeg er al roerend 65 g suiker, de curry en de polenta aan toe. Laat zachtjes koken gedurende 20 à 30 minuten. Doe de polenta in vormpjes en laat deze een dag opstijven in de koelkast. Snijd de pruimen in ...
Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-kalkoenbout-met-pruimen-en-gehakt
... Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt - Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt - Snij de pruimen in stukken en meng ze met het gehakt de porto en de cognac.Ontbeen de kalkoenbillen maak in de 2 dikste helften een inkeping.Vouw ze open en leg er het gehaktmengsel ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/clafoutis-met-pruimen
... Clafoutis met pruimen - Van deze kleine Franse gebakjes met verse pruimen zal je geen genoeg kunnen krijgen. Tip: wanneer er geen pruimen beschikbaar zijn, kan je deze vervangen door ander seizoensfruit. Kies in de winter bijvoorbeeld voor peer. - Snijd de verse pruimen ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/coulis-van-rode-vruchten
... coulis van rode vruchten - Een coulis van rode vruchten is een heerlijk sausje dat jouw favoriete dessert helemaal afmaakt. coulis maken is ook helemaal niet moeilijk: in 15 min geniet je van dit sausje. - Breng het water aan de kook met de suiker.Roer niet om wacht ...
Vanillekwark met in port gestoofde pruimen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/kwark/vanillekwark-port-gestoofde-pruimen
... Vanillekwark met in port gestoofde pruimen 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 13 waarderingen NagerechtVegetarischFrans bevat per portie295 kcal 13 g eiwit 7 g vet 39 g koolhydraten Ingrediënten 100 ml rode port 1 eetlepel vloeibare ...
Plattekaas met een coulis van peer
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/plattekaas-met-een-coulis-van-peer
... Plattekaas met een coulis van peer - Plattekaas met een coulis van peer - Doe de blokjes peer samen met het citroensap en de suiker in een steelpan en laat een kwartiertje inkoken op een zacht vuurtje. Mix en zeef de perencoulis.Werk de kommetjes plattekaas af met wat ...
Pruimen crumble - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/pruimen-crumble
... waarderingen NagerechtVegetarischAmerikaans Ingrediënten 1 pak Honig Mix voor Appelcrumble met kaneel 1 ei 125 g margarine 600 g pruimen (pot of blik), uitgelekt en gehalveerd Bereiden Verwarm de oven voor op 170 °C en beboter de ovenschaal.Doe de mix, het ei en 125 g margarine in een beslagkom (de kaneel uit pak niet toevoegen) en meng dit alles met een mixer ...
Crumble met pruimen, frambozen en amandelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/crumble-met-pruimen-frambozen-en-amandelen
... Crumble met pruimen, frambozen en amandelen - Ontpit de pruimen en meng deze met de frambozen, amandelschilfers en de amandelsiroop. Schik dit in een ovenschotel. Meng suiker met de bloem en de bakboter tot het goed gemengd is. Het mag korrelig blijven. Strooi dit over ...