Resultaten voor noilly prat
Uit de keuken van Levine: Pasta met champignons en pesto
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/12/pasta-met-champignons-en-pesto.html
... Pasta met champignons en pesto De titel van dit bericht had ook "Koken uit de koelkast" kunnen zijn. De meeste ingrediƫnten voor deze pastaschotel heb ik namelijk altijd wel in huis. Alleen de magor heb ik nog moeten kopen. In plaats van witte wijn gebruik ik regelmatig ...
https://koken.vtm.be/recept/pittige-ajuinsaus
... toofd zijn, hoe beter de saus. Kalfsfond toevoegen en tot de helft laten inkoken. Voeg nu toe : een glas droge sherry en het glas noilly prat. 5 minuten laten doorsudderen. Afkruiden met peper en zout. Alles zeven en serveren bij een heerlijk stukje rood vlees. Ingrediƫnten 2 el ganzenvet 1 l kalfsfond 800 gr uien 3 teentjes look 1 el piment d'Espelette 1 glas droge sherry 1 glas noilly prat peper en zout ...
Recept voor dry martini | njam!
http://www.njam.tv/recepten/dry-martini
... bereiden: Koel het martiniglas voor met gepileerd ijs. Vul het mixglas met ijsblokjes en een scheut noilly Prat. Roer goed om zodat het ijs wordt bedekt door de vermouth. Plaats de strainer op het mixglas en giet de vermouth weg (hoe minder vermouth, hoe droger). Doe ...
Paling in't groen met spinazie | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-int-groen-met-spinazie
... Paling in't groen met spinazie - Maak de paling schoon (of laat hem kuisen bij de visboer) en bak hem goudbruin in een pan met bakboter. Kook de spinazie en alle groene kruiden zeer gaar in gezouten water. Spoel ze goed in koud water en maal ze tot een fijne puree. ...
Scampi popeye met mascarponesausje en spinazie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/scampi-popeye-met-mascarponesausje-en-spinazie
... Scampi popeye met mascarponesausje en spinazie - Pel de scampi en zet even opzij. Hou de scampipellen ook bij. Kuis de spinazie. Pel een teentje look en hak fijn. Snij het chilipepertje en het sjalotje fijn. Bak de scampi in olijfolie en hou warm. Stoof de spinazie met ...
Parmentier met grijze garnalen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/parmentier-met-grijze-garnalen
... kruiden. Wit van prei spoelen, in schijfjes snijden en fruiten in de boter. Puree mengen met de prei.Goed kruiden. Saus : 1 glas noilly prat laten reduceren tot 3 lp. Room toevoegen en laten doorkoken tot romig mengsel. Citroensap en bieslook toevoegen. Op warme borden het mengsel in een ring plaatsen en de garnalen er bovenop. Kruiden met wat roze peper. Citroensausje rond het ...
De Nieuwe Garde - Zeeduivel met scampi | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-nieuwe-garde/recept/de-nieuwe-garde-zeeduivel-met-scampi
... De Nieuwe Garde - Zeeduivel met scampi - Een julienne van prei aanstoven in een beetje boter. 1ste saus: bisque van garnalen en een scheutje room laten inkoken. 2de saus: visbouillon samen met een scheutje room en noilly prat ook laten inkoken. De scampi overlangs d ...
http://www.njam.tv/recepten/kungsholm
... bereiden: Koel het glas voor met gepileerd ijs. Vul het mixglas met noilly Prat, Danziger Goldwasser, en de Orange bitters. Vul het mixglas vervolgens met ijsblokjes en roer de cocktail (klare cocktails worden altijd geroerd). Verwijder het ijs uit het voorgekoelde ...
Pompoenrisotto met krokante salie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pompoenrisotto-met-krokante-salie
... j en laat 2-3 minuutjes op een middelmatig vuurtje fruiten. Doe er de risottorijst bij en bak tot de rijst glazig ziet. Doe er de noilly prat bij en laat al roerend inkoken. Nu mag er ook de pompoen bij. Schep er 2 pollepels bouillon bij en laat al roerend inkoken. Schep er opnieuw wat van de bouillon bij en herhaal tot de rijst gaar en romig is. Zet het vuur af en roer er de parmezaan onde ...
Recept voor flemish pride | njam!
http://www.njam.tv/recepten/flemish-pride
... bereiden: Koel het delmonicoglas voor met gepileerd ijs. Giet de graanjenever, noilly prat en vloeibare suiker in het mixglas. Vul aan met enkele druppels absinth en Angostura bitters. Vul het glas verder op met ijsblokjes en roer 10 seconden om. serveer: Verwijder het ...