Resultaten voor piet huysentruyt rozijnen cake

Recept Cake Met Kokos En Rozijnen | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1402357/Cake-met-kokos-en-rozijnen

... Recept cake met kokos en rozijnen defrens heeft dit recept op 26 mei 2012 toegevoegd. Dit recept is 1.062 keer bekeken, 1 x ...

Kerstrecept Dundee-cake | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1378369/Dundee-cake

... Recept Dundee-cake antpe heeft dit recept op 11 mei 2010 toegevoegd. Dit recept is 1.165 keer bekeken, 1 x bewaard Print recept ...

Recept Australische Cake | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1402611/Australische-cake

... Recept Australische cake brwbarneveld heeft dit recept op 6 juni 2012 toegevoegd. Dit recept is 901 keer bekeken, 5 x bewaard ...

Uit de keuken van Levine: Amandel-rozijnencake met sherry

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/06/amandel-rozijnencake-met-sherry.html

... Amandel-rozijnencake met sherry Ik ben helemaal geen liefhebber van sherry, maar om mee te koken en bakken kan het ermee door ?. In deze cake zelfs erg lekker! Laat de rozijnen minstens 30 minuten weken in de sherry, langer is nog beter. Het weekvocht wordt gebruikt ...

Gemarmerde cake | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gemarmerde-cake

... Gemarmerde cake - Klop de eieren met de suiker op. Meng de bloem eronder, doe er de gesmolten boter bij en roer goed. Smeer de bakvorm in met boter en bebloem hem. Meng de helft van het beslag met de cacao. Giet afwisselend het witte en het bruine deeg in de bakvorm. ...

Recept Australische Cake | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1401881/Australische-cake

... Het heeft meer weg van een stevige koek dan cake,maar het is heerlijk. Bereidingstijd: Langer dan 1 uur Keuken: Australische keuken Smaak: Zoet Techniek: Bakken in oven Soort gerecht: Banket Uit eigen keuken: Nee (i) Ingrediënten voor 8 personen 100 gram Rozijnen, ...

Kaisersmarrn | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kaisersmarrn

... Kaisersmarrn - Laat de rozijnen weken in de rum. Scheid de eieren. Klop de eigelen en de helft van de suiker met de mixer schuimig. Klop de eiwitten met de rest van de suiker stevig op. Voeg de bloem en de melk beetje bij beetje bij het eigeel. Roer voorzichtig door ...

Knödel met rozijntjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/knodel-met-rozijntjes

... Knödel met rozijntjes - Meng de bloem met de eieren, het zout en de suiker. Warm de melk op tot lichaamstemperatuur en los daarin de gist op. Giet dit bij het bloemmengsel en meng goed tot een deeg. Voeg de rozijnen toe en maak er een mooi balletje van. Leg er een ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Appelstrudel met kaneel | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appelstrudel-met-kaneel

... Appelstrudel met kaneel - Snij de appels (met schil!!) in blokjes en bak in de gesmolten vetstof. Laat 4 minuten goed aanbakken. Verwarm de oven op 200 graden. Strooi er de rozijnen over en doe er de suiker bij. Voeg op het einde de kaneel toe. Leg het filodeeg open ...