Resultaten voor piet huysentruyt king krab cannelloni

King krab met prei - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/king-krab-met-prei

... king krab met prei By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: olijfolie prei poten king Crab Directions: 1. Snijd de prei in rolletjes van 5 cm en stoom ze gedurende 2 minuten op 100 graden. Rol de ...

Thais soepje met pompoen en king krab | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/thais-soepje-met-pompoen-en-king-krab

... Thais soepje met pompoen en king krab - Pompoen schillen en in kleine dobbelsteentjes snijden en de krab laten uitlekken. Sjalot, look, peper, munt, koriander en citroengras aanstoven in olijfolie. Blussen met kokosmelk en bouillon. Vissaus toevoegen. Aan het kookpunt ...

Wraprolls met kingkrab en tomaat | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/wraprolls-met-kingkrab-en-tomaat

... Wraprolls met kingkrab en tomaat - Smeer de tortillavellen in met de Tomato Ketchup en bepoeder met de komijn. Schik in de helft de krab met plakjes tomaat en rucolablaadjes. Bestrooi met de krokante ajuin. Rol op en steek stokjes om de rolls af te snijden. Ingrediënten ...

Flan van krab | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-van-krab

... Flan van krab - Doe de eieren en eigelen in een kom. Kruid met peper, zout, curry en paprikapoeder. Giet de melk en room erbij en roer even. Voeg de krab toe en meng alles. Voeg de gehakte look en peterselie toe. Beboter individuele flan-potjes en giet het mengsel ...

Cannelloni bolognèse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-bolognese

... cannelloni bolognèse - Maak de tomatensaus door selder, wortel en sjalot fijn te snijden. Fruit de groenten in een pan met olijfolie. Voeg de tomaten en het water toe. Kruid naar smaak. 1,5 uur laten pruttelen. Mix de tomatensaus. Bak het gehakt lichtjes los in de ...

Cannelloni met spinazie, feta en pijnboompitten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-met-spinazie-feta-en-pijnboompitten

... cannelloni met spinazie, feta en pijnboompitten - Warm olijfolie op in een pan, snij de ajuin en tomaten fijn en stoof ze aan in de olijfolie. Giet de gepelde tomaten en het water erbij en voeg de bouillon toe. Kruid met peper, zout en rozemarijn en laat inkoken. Zet ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Cannelloni met tonijn en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/cannelloni-tonijn-spinazie

... cannelloni met tonijn en spinazie 4 personen 10 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 blikjes tonijn (op olie) 3 eetlepels olijfolie 300 g spinazie 12 cannelloni 100 g extra belegen ...

Gevulde cannelloni met inktvis en pesto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-cannelloni-met-inktvis-en-pesto

... Gevulde cannelloni met inktvis en pesto - Kook de cannelloni al dente in gezouten water. Niet te plat! Snij de inktvisjes in brunoise samen met de chorizo en de zongedroogde tomaatjes. Vul hiermee de cannelloni op en stoom ze op 120 graden gedurende 3 minuten. Mix ...