Resultaten voor piet huysentruyt cannelloni met ri

Cannelloni bolognèse | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-bolognese

... cannelloni bolognèse - Maak de tomatensaus door selder, wortel en sjalot fijn te snijden. Fruit de groenten in een pan met olijfolie. Voeg de tomaten en het water toe. Kruid naar smaak. 1,5 uur laten pruttelen. Mix de tomatensaus. Bak het gehakt lichtjes los in de ...

Cannelloni met spinazie, feta en pijnboompitten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-met-spinazie-feta-en-pijnboompitten

... cannelloni met spinazie, feta en pijnboompitten - Warm olijfolie op in een pan, snij de ajuin en tomaten fijn en stoof ze aan in de olijfolie. Giet de gepelde tomaten en het water erbij en voeg de bouillon toe. Kruid met peper, zout en rozemarijn en laat inkoken. Zet ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Cannelloni met tonijn en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/cannelloni-tonijn-spinazie

... cannelloni met tonijn en spinazie 4 personen 10 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 blikjes tonijn (op olie) 3 eetlepels olijfolie 300 g spinazie 12 cannelloni 100 g extra belegen ...

Gevulde cannelloni met inktvis en pesto | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-cannelloni-met-inktvis-en-pesto

... Gevulde cannelloni met inktvis en pesto - Kook de cannelloni al dente in gezouten water. Niet te plat! Snij de inktvisjes in brunoise samen met de chorizo en de zongedroogde tomaatjes. Vul hiermee de cannelloni op en stoom ze op 120 graden gedurende 3 minuten. Mix ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...

Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-scampis-zongedroogde-tomaten-en-groene-asperges

... cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges - Snijd de scampi, de raketsla, de zongedroogde tomaatjes en de mozzarella in stukjes. Meng alles door mekaar en kruid met peper en zout. Leg het lasagneblaadje voor je en schik er 2 soeplepels van het ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in ...

Cannelloni met gehakt en tomatensaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni

... cannelloni met gehakt en tomatensaus - Gehakt, eitjes, kruiden, erwten, parmezaanse kaas en het paneermeel mengen in een kom. Lasagnebladeren met een beetje van deze vulling oprollen tot cannelloni. cannelloni in een vuurvaste kom schikken en overgieten met een tomatensaus ...