Resultaten voor muntsaus jeroen meus

Receptjes.be - Recepten - Sauzen en Dips - Muntsaus

http://www.receptjes.be/recept_muntsaus.html

... muntsaus Ingredienten Voor 4 Personen: - 2 theelepels verse muntblaadjes (heel fijngehakt) - 1 theelepel poedersuiker (gezeefd) - 5 cl azijn - 5 cl mineraalwaterBereidingswijze Roer de gezeefde poedersuiker door de muntblaadjes en voeg geleidelijk de azijn en het water ...

Recept Indiase Muntsaus | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1391297/Indiase-muntsaus

... Recept Indiase muntsaus   deonart heeft dit recept op 28 mei 2011 toegevoegd. Dit recept is 2.626 keer bekeken, 17 x bewaard en ...

Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/koekjes-van-scampi-en-krab-met-yoghurt-muntsaus

... Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus - Deze krabkoekjes zijn erg eenvoudig te maken. Serveer ze als voorgerecht of als hapje! Gebruik scampi of reuzegarnalen. Giet het sap van de krab af. Duw goed uit.  Snij de pijpajuintjes fijn.  Verwijder het darmkanaal ...

Lamscarré met verse muntsaus en couscous | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lamscarre-met-verse-muntsaus-en-couscous

... Lamscarré met verse muntsaus en couscous - Lamscarré kruiden en korsten in hete boter. Tijm, laurier en look toevoegen, peper en zout en verder laten garen in een stoofpot, ijsblokken toevoegen bovenaan. (zorgt voor afkoeling en een regen aan vocht binnenin, sappig vlees). ...

Gemarineerde lamskoteletjes met muntsaus en groenten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gemarineerde-lamskoteletjes-met-muntsaus-en-groenten

... Gemarineerde lamskoteletjes met muntsaus en groenten - Maak de marinade. Meng 2 eetlepels honing met 1 eetlepel olie. Doe er een eetlepel curry en eetlepel mosterd bij. Meng alles goed onder elkaar.  Kruid de lamskoteletjes met peper en zout. Wrijf in met de marinade. ...

Recepten - Gegrilde leng met muntsaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gegrilde_leng_met_muntsaus

... Bereidingswijze Snijd de vis in stukjes van 4 cm en leg ze in een kommetje. Voeg paprikapoeder, olijfolie, peper en zout toe. Meng en laat 15 minuten marineren in de koelkast. Steek de vis op houten spiezen, afwisselend met stukjes ui en paprika. Gril de visspiezen op ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...

Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/roux-0

... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je ...