Resultaten voor pestosaus
Quorn filets in rode pestosaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/quorn-filets-in-rode-pestosaus
... Quorn filets in rode pestosaus - Verwarm de olijfolie in een pan en bak de Quorn filets lichtbruin. Meng de groentebouillon, tomatenpuree, pesto en tijm. Giet over de filets. Zet een deksel op de pan en laat lichtjes koken gedurende 10 minuten. Hou de filets warm. Roer ...
Gnocchi kip pesto | ovenschotel met romige pestosaus - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/gnocchi-kip-pesto/
... Gnocchi kip pesto Een lekkere ovenschotel met gnocchi, kip en een romige pestosaus. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de ui, snijd de tenen knoflook fijn en de courgette in kleine blokjes. Bak de gnocchi in een koekenpan met een scheutje olie in 12 minuten goudbruin. ...
Recept voor Pandorato met ham en mozzarella | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/pandorato-met-ham-en-mozzarella/
... oeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 koffielepels Bertolli rode pestosaus Toevoegen Solo Frituurvet Toevoegen 0,13 l melk Toevoegen 2 eetlepels bloem Toevoegen zout Toevoegen 8 sneetjes bruin toastbrood Toevoegen 125 g ...
Gnocchi met pesto alla genovese - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/aardappelen/gnocchi/gnocchi-pesto-alla-genovese
... rvlakte verschijnen. Laat dan nog een minuut verder koken en giet daarna af.Giet de gnocchi meteen terug in de kookpot en voeg de pestosaus toe. Meng goed. Serveer met gemalen Parmezaanse kaas. Extra benodigd Foodprocessor TipBewaar pestosaus steeds in de koelkast. Zorg ervoor dat de saus volledig bedekt is met een laagje olie, anders krijg je schimmelvorming op de saus. KookboekHet recept 'Gnocchi met pesto alla genovese' is afkomstig uit het kookboek... La cucina di IsabellaIsabella CozziVijftig onweerstaanbare familierecepten van Isabella Cozzi met de echte smaken van Italië: soms mild, soms pikant, maar altijd prachtig gekleurd en vol aroma's... lees verder© Terra Lannoo. ...
Harder met een roulade van aubergine, compote van tomaat en aardappelgnocchi | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/harder-met-een-roulade-van-aubergine-compote-van-tomaat-en-aardappelgnocchi
... ituur de gnocchi bruin en bak de vis in ruim wat boter met het vel naar onderen. Kruid de bovenkant met peper en zout. Verwarm de pestosaus en de tomatencompote. Klop de pesto-emulsie even luchtig op alvorens te serveren. Leg twee aubergineroulades op een bord met daar bovenop twee stukken vis met ertussen enkele lepels tomatencompote en drie à vier gnocchi. Overgiet de vis met een weinig pestosaus en werk af met enkele muntblaadjes. Ingrediënten pesto 150 gr harder tomatencompote snuifje suiker tijm rozemarijn 12 pruimtomaten aardappelgnocchi 2 kg frietaardappelen 120 gr bloem 3 eieren peper zout muskaatnoot aubergineroulade 2 aubergines 500 gr geitenkaas munt vloeibare honing ...
Pasta met pesto en kipgehakt | klaar in 20 minuten Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/pasta-met-pesto-en-kipgehakt/
... Pasta met pesto en kipgehakt Pasta in een heerlijke romige pestosaus met kipgehakt en parmezaanse kaas. Lekker én simpel! Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Breng het kipgehakt op smaak met paprikapoeder, oregano, cayennepeper, peper en zout. ...
Recept voor Zalm met romige Pesto en chilisaus | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/zalm-met-romige-pesto-en-chilisaus/
... de visfilets in partjes en laat ze gedurende 1 à 2 minuten goed opwarmen in de saus op een niet te hoog vuur. Roer de zalm met pestosaus door de linguine en dien meteen op. Geniet van Zalm met romige Pesto en chilisaus ...
Courgetti met geitenkaas & pesto » Kokerellen Snel, gemakkelijk & low carb
https://www.kokerellen.be/courgetti-met-geitenkaas-pesto/
... e maken (ik had ook nog feta, was waarschijnlijk ook lekker geweest) met als resultaat deze heerlijke courgetti met geitenkaas en pestosaus. En inderdaad, je ziet ook spaghetti op het bord liggen. Ik gebruikte hier half courgetti/half spaghetti (want ook dat had ik nog liggen). Maar wil je dit gerecht low carb houden, gebruik dan enkel courgetti. Ik zou de courgette zeker sowieso toevoegen. Niet alleen zit die boordevol vitamines maar het is gewoon ontzettend lekker. ...
Jeroen Meus - Penne met chorizo en dragonpesto - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/penne-met-chorizo-en-dragonpesto
... 2. Roer een portie van de pesto door de pastabereiding en proef of je behoefte hebt aan extra peper en zout. Voeg naar smaak meer pestosaus toe. 13. Schep de pasta in een ruime serveerschaal en werk ze af met de rest van de geroosterde pijnboompitjes en blaadjes rucola. 14. Meng alles voorzichtig en serveer meteen. ...