Resultaten voor pasteis de nata

Pasteis de nata | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pasteis-de-nata

... kaar en rol ze losjes op. Snij schijven van ongeveer 3 cm van de worst. Druk de schijven plat, maak een kommetje en lag ze in een pasteis de nata bakvorm. Vul de kommetjes met de afgekoelde vulling en zet in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 20 min. Versier met kaneel Ingrediënten 3 dl verse room 2 vellen bladerdeeg 4 eidooiers 180 gr kristalsuiker zeste van 1 citroen 30 gr bloem ½ vanillestok kaneel ...

Go Portugal: Pasteis De Belem & Portugese cocktail | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pasteis-de-belem

... Dop daarna in de suiker.  Doe wat porto in een glas. Dresseer met munt. Vul met ijs en werk af met tonic. Ingrediënten voor de pasteis 2 vellen bladerdeeg 1 vanillestok 250 ml room 4 dooiers 4 el suiker 4 el bloem extra kaneelpoeder extra bloemsuiker Voor de cocktail (per persoon) 8 cl witte porto 1 flesje Tonic ijsblokjes een paar takjes munt 1 limoen ...

Jeroen Meus - Pastéis de Belém - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasteis-de-belem

... Pastéis de Belém - Pastéis de Bélem zijn een Portugese lekkernij. Het zijn kleine taartjes gevuld met pudding. Traditioneel drink je er een koffie verkeerd bij. - Pastéis de Bélem Verwarm de oven voor tot 215 °C. Leg de vellen bladerdeeg op elkaar. Rol ze uit ...

Kerstrecept Pasteis De Belém | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1401711/Pasteis-de-belem

... a Confeitaria de Belém. Geen wonder dat er permanent een rij toeristen voor de deur staat. En die kun je geen ongelijk geven. de pasteis de belém zijn er goddelijk. Warm uit de oven, rijkelijk bestoven met poedersuiker en kaneel. Bereidingstijd: 20-30 minuten Keuken: Portugese keuken Smaak: Zoet Techniek: Bakken i ...

Aan tafel met Tanja: Pasteis de bacalhau

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/12/pasteis-de-bacalhau.html

... pasteis de bacalhau Ik had nog een pak bakkeljauw (gezouten kabeljauw) in de voorraadkast waarvan de tenminste houdbaar datum akelig dichtbij kwam. Gisteren een recept voor Portugese viskoekjes opgezocht om dit hapje samen met, ik noem maar wat, oliebollen op oudejaarsavond ...