Resultaten voor varkenswangetjes met spek, wortel, champignons

Stoverij van varkenswangetjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vlaamse-stoverij-van-varkenswangetjes

... Vlaamse stoverij van varkenswangetjes - Met dit recept maak je botermalse varkenswangetjes in een lekker stoofvleessausje. Heerlijk met frieten! - Verhit olie in een grote kookpot met dikke bodem kruid de varkenswangetjes met peper en zout en bak het vlees rondom goudbru ...

Varkenswangetjes met bruin bier en savooi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/varkenswangetjes-met-bruin-bier-en-savooi

... varkenswangetjes met bruin bier en savooi - Snij de vliesjes van de varkenswangetjes. Snij 1 ui in halve ringetjes en de wortel in halve schijfjes. Snij de andere ui in fijne stukjes. Snij de savooi in reepjes en blancheer kort, laat afkoelen in ijswater. Borstel de shii-takes ...

Gevulde champignons met kruidenkaas en spek | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-champignons-met-kruidenkaas-en-spek

... Gevulde champignons met kruidenkaas en spek - Snij de steeltjes uit de champignons. Vul ze met de kruidenkaas en spekjes. Bak de champignons aan in een beetje boter. Plaats gedurende 2 à 3 minuten in een oven van 180 graden. Overstrooi met de lookkruiden. Ingrediënten 12 champignons ...

Stoofpotje van varkenswangetjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoofpotje-van-varkenswangetjes

... Stoofpotje van varkenswangetjes - Kruid het vlees met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pot en schroei beide kanten van de varkenskaakjes mooi dicht. Voeg de ui toe. Overstrooi met bloem en blus met water. Roer het aanbaksel los met de garde. Voeg het bier nu toe en ...

Varkenswangetjes met Rodenbachsaus van Madam P. | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/varkenswangetjes-met-rodenbachsaus-van-madam-p

... Bereiding Haal de wangetjes een halfuur voor het bakken uit de koelkast. Verhit een pan en voeg vetstof toe.  Kleur de varkenswangetjes aan. Kruid met peper en zout. Blus met Rodenbach. Voeg een blaadje laurier toe.  Zet het deksel op de pot. Laat 2 uur sudderen op een zacht ...

Varkenswangetjes met groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenswangetjes-met-groenten

... varkenswangetjes met groenten - Kruid je vlees met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pot en schroei beide kanten van de varkenskaakjes mooi dicht. Overstrooi met bloem en blus met water. Roer het aanbaksel los met de garde. Voeg het bier nu toe en laat opkoken. Doe ...

Jeroen Meus - Varkenswangen in jagersaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenswangen-in-jagersaus

... Varkenswangen in jagersaus - Geen stuk vlees meer geschikt voor deze stoofpot met jagersaus als verse varkenswangetjes. Deze stukjes vlees worden boterzacht als ze lang garen en geven iedere saus enorm veel smaak. Maak het af met lekkere kroketjes en een fris witloofslaatje. - ...

Omelet met champignons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/omelet-met-champignons

... Omelet met champignons - Hak de look en stoof aan met het spek en de gewassen champignons. Voeg er de gehakte salie aan toe. Klop de eieren op en voeg ze bij het geheel. Laat 5-10 minuten bakken en serveer de omelet met de peterselie. Ingrediënten 4 blaadjes salie 50 gr spek ...

Spek met spiegelei en champignons in tomatensaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/spek-met-spiegelei-champignons-in-tomatensaus-en-rosti

... Spek met spiegelei, champignons in tomatensaus en rösti - Spek met spiegelei, champignons in tomatensaus en rösti - Schil de aardappelen en rasp ze met een grove keukenrasp. Spoel ze niet! Je hebt het zetmeel nodig voor de binding. Knijp het vocht uit de aardappelen ...

Recepten - Mini bouchées met Passendale-kaas, champignons en spek

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Mini_bouchees_met_Passendale-kaas_champignons_en_spek

... Bereidingswijze Spek in dobbelsteentjes snijden en zonder vet bakken in een pan. champignons extra fijn hakken. Boter smelten, de bloem en de melk toevoegen en laten indikken op een matig vuur en ondertussen onophoudelijk roeren. Saus op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat. ...