Resultaten voor pasta 4 kazen

Pittige peertjes met kazen van bij ons

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pittige-peertjes-uit-de-wok-met-kazen-van-bij-ons

... Pittige peertjes uit de wok met kazen van bij Ons - Pittige peertjes uit de wok met kazen van bij Ons - Schil de peren en snijd ze in vier. Verwijder het klokhuis.Smelt wat boter in een wok en doe er de peertjes bij.Strooi er de suiker over en laat licht karameliseren. ...

Kaasfondue met 'Kazen van bij ons'

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kaasfondue-met-kazen-van-bij-ons

... Kaasfondue met 'Kazen van bij ons' - Wil jij een kaasfondue maken maar weet je niet hoe je eraan begint? Met onze tips voor de lekkerste kaasfondue en dit recept wordt jouw fondue een succes! - Snijd het stokbrood in stukjes die je gemakkelijk kan vastprikken.Strijk ...

Tips & Trucs | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/category/tips-trucs/

... er? Over zachte geitenkaas. Dat dat zo heerlijk is om geraspt te gebruiken over salades of een beetje op de (uien)soep of over de pasta of om een ovenschotel mee te gratineren. Zachte geitenkaas raspen is niet altijd even simpel. Hoe zachter, hoe moeilijker. De oplossing is de vriezer. In de vriezer met die kaas! Je kunt het overigens zeker drie maanden bewaren in de vriezer. Ingevroren raspt het makkelijk en het overgebleven stuk gaat fijn weer terug voor de volgende keer. ...

Jeroen Meus - Pasta met boerenkool en venkelballetjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-boerenkool-en-venkelballetjes

... pasta met boerenkool en venkelballetjes - Een simpele, smeuïge pasta boordevol lekkers. De saus bestaat uit drie kazen gecombineerd met boerenkool, die het een prachtige groene tint geeft. De venkelballetjes maken dit pastagerecht helemaal af.  - Verwijder ...

Recepten - Gefrituurd krokantje van Brugge kazen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gefrituurd_krokantje_van_Brugge_kazen

... Bereidingswijze Maak een roux van boter en meel op het vuur. Doe er melk bij, blijf roeren en laat indikken. Kruid met peper en zout. Voeg een eierdooier toe aan het mengsel en laat inkoken. Meng vervolgens de fijn gesneden kazen onder de saus en kruid. De saus is ...

Hamburger met twee Maredsous kazen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hamburger-met-twee-maredsous-kazen

... Hamburger met twee Maredsous kazen - Geen voetbal zonder hamburgers natuurlijk! Wat denk je van deze heerlijke cheeseburger met twee kazen? Bak de hamburgers op in de pan. Plaats een sneetjes Maredsous® Traditie op elke hamburger. Meng de Maredsous® smeerkaas met ...

Recept voor supersnelle pasta met 3 kazen en venkel | njam!

http://www.njam.tv/recepten/supersnelle-pasta-met-3-kazen-en-venkel

... oof de venkel 5 minuten aan in een scheutje olijfolie. Rasp de Emmentaler en de Parmezaanse kaas en hou deze bij de hand. Kook de pasta in gezouten water al dente. Giet de pasta af van zodra hij gaar is. Bewaar wat kookvocht. Hou de pasta afgedekt zodat hij vochtig blijft. Voeg nu snel de ricotta, Emmentaler en Parmezaanse kaas toe aan het kookvocht. Meng goed tot alle kaas is gesmolten en ingebonden. Voeg de pasta en venkel toe. Meng alles goed onder de pasta. werk af: Kruid me ...

Pasta Quattro Formaggi | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pasta-quattro-formaggi

... Maak een tweede binding (een liaison) door de room met het eigeel te mengen. Doe deze liaison op het einde bij de saus.  Kook de pasta gaar. Giet af. Meng met de saus en de verkruimelde Gorgonzola.  Werk af met een beetje peterselie of basilicum of gedroogde oregano.  Ingrediënten 1 dl melk 2 dl witte wijn ½ citroen 25 gr bloem 25 gr boter 30 gr gemalen Emmenthal 30 gr Gorgonzola 30 gr Provolone 30 gr gemalen Parmezaan 1 eidooier 1 dl room ...

Recept voor Romige pasta met broccoli en kaas | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/romige-pasta-met-broccoli-en-kaas/

... ne in een grote hoeveelheid gezouten water totdat ze al dente zijn. Voeg de broccoli en de rode paprika 4 tot 5 minuten vóór de pasta klaar is aan het kookwater toe. Laat intussen de Solo in een grote kookpot op een matig vuur smelten. Doe de ui en knoflook in de kookpot en bak ze al roerend gedurende ongeveer 5 minuten totdat ze glazig zijn. Voeg de bloem toe en roer gedurende 1 minuut dooreen. Meng de melk en vervolgens het water en het 1/2 bouillonblokje er met een garde onder. Roer goed totdat de saus dikker wordt en begint te koken. Zet het vuur lager en laat de saus gedurende 2 minuten zachtjes koken terwijl u er af en toe in roert. Voeg de kazen, basilicum, oregano en peper toe. Roer dooreen totdat de kazen gesmolten zijn en zet de saus opzij. Meng de saus en de pasta, en serveer onmiddellijk samen met een kommetje geraspte Parmezaanse kaas. Geniet van Romige pasta met broccoli en kaas ...

Kaasplateau – tips | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/kaasplateau-tips/

... Kaasplateau – tips Kaasplateaus bevatten dikwijls een breed gamma aan kaas, witschimmel, roodbacterie, geitenkaas, blauwe kaas, harde kaas, van alles. Overweeg eens om juist drie kazen uit dezelfde categorie te nemen. In dat geval wordt het ook makkelijker om ...