Resultaten voor paling in room piet huysentruyt

Paling roken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken

... oge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem in de rookton. De paling moet eerst drogen: 25 à 30 mi ...

Paling in roomsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-roomsaus

... paling in roomsaus - Doe de boter in een braadpan en zet op een hoog vuur. Snij de paling in stukken en kruid hem met peper, zout en viskruiden. Rol de paling door wat bloem en schud goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem 2 à 3 minuten aan elke kant. Giet ...

Paling in 't groen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-t-groen

... paling in 't groen - Doe vetstof in de pan. Rol de paling door de bloem en bak goed aan. Doe er de sjalotten bij. Giet er de witte wijn, vermout en bouillon bij. Laat opkoken en zo sudderen gedurende 35 minuten. Kook alle kruiden gedurende 7 minuten. Spoel ze voldoende ...

Paling in room | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-room

... paling in room - Doe de boter in een gewone pan en zet deze op een hoog vuur. Snijd de paling in stukken en kruid deze met peper, zout en de viskruiden. Rol de paling door een beetje bloem en schud hem vervolgens goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem gedurende ...

Slasoep | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/slasoep

... Slasoep - Snijd de aardappel, prei en ui fijn en stoof aan. Voeg water toe en ook de piet huysentruyt groentenbouillon. Laat de soep opkoken en gedurende 30 minuten pruttelen. Op het einde doe je de sla erbij en kruid je met peper en zout en mix de soep. Werk af met ...

Paling met peterselie en look | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paling-met-peterselie-en-look

... paling met peterselie en look - paling is een ware delicatesse. Sofie maakt er een super gerechtje van: paling op provençaalse wijze.  Spoel de paling grondig. Kruid de paling met peper en zout. Bak de paling daarna 10 minuten in arachideolie. Blus met witte wijn. ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...

Gebakken paling in room en ‘corne de gatte’ met kervel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-paling-in-room-en-corne-de-gatte-met-kervel

... Gebakken paling in room en ‘corne de gatte’ met kervel - Borstel en was de aardappelen proper. Stoom ze gaar. Snij de paling in stukken. Bestrooi met bloem.  Maak nu de saus. Schil een sjalotje. Snij het fijn. Stoof aan in een klont boter. Voeg een takje tijm en ...

Paling in roomsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-roomsaus

... paling in roomsaus - Kruid de paling met peper en zout en haal hem door de bloem. Bak hem mooi aan in een beetje boter, voeg de fijngehakte look en de oesterzwammen eraan toe en laat alles mooi aanbakken. Blus vervolgens met water, voeg de groentebouillon, het citroensap ...

Pasta met gerookte zalm - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/pasta-met-gerookte-zalm

... Pasta met gerookte zalm By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zure room : 4 el room : 1 dl gehakte bieslook : 2 el gerookte zalm : 200 gr tagliatelle : 300 gr citroensap : 1 el platte peterselie ...