Resultaten voor ossenstaartsoep met madeira, paddenstoelen en warmoes
Ossenstaartsoep met Madeira, paddenstoelen en warmoes | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ossenstaartsoep-met-madeira-paddenstoelen-en-warmoes
... ossenstaartsoep met madeira, paddenstoelen en warmoes - Rundsbouillon of ossenstaartsoep, het is en blijft een klassieker van formaat. Sofie Dumont tovert de soep om tot een heerlijk soepje. Met madeira, paddenstoelen en warmoes of snijbiet wordt het meer dan een gewone soep. ...
Ossenstaartsoep | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ossenstaartsoep-0
... ossenstaartsoep - Zet de ossenstaartstukken op in het water met de grof gesneden groenten +/- 4 uur tot het vlees van de beentjes valt. Haal het vlees van de beentjes. Snijd de prei, tomaat en selder in julienne en laat meekoken in de bouillon. Werk af met blokjes tomaat. Breng ...
Sas Kookt!: Pasta met warmoes en worstjes
http://saskookt.blogspot.be/2011/04/pasta-met-warmoes-en-worstjes.html
... Pasta met warmoes en worstjes De pasta met warmoes (of snijbiet) en worstjes van Mme Zsazsa die we gisteren maakten viel zo in de smaak dat ze een eigen post verdient. Hieronder vinden jullie het recept zoals het ook te vinden is op de blog van Madame, maar dan met de hoeveelheden ...
Sas Kookt!: Warmoes op Griekse wijze
http://saskookt.blogspot.be/2010/11/warmoes-op-griekse-wijze.html
... warmoes op Griekse wijze Warmoes, weer een groente die ik nog nooit gegeten had. Blijkbaar is het hetzelfde als snijbiet, zelfs dat wist ik niet. Gelukkig is er het groentenpakket, dan kan ik mijn groentenkennis nog wat bijspijkeren. Hoe maak je dat klaar zo'n dingen, altijd ...
Sas Kookt!: Quiche met warmoes, geitenkaas en chorizo
http://saskookt.blogspot.be/2011/08/quiche-met-warmoes-geitenkaas-en.html
... Quiche met warmoes, geitenkaas en chorizo Dit receptje vond ik op de One Life Live It blog. Het originele recept spreekt van snijbiet in plaats van warmoes. Beide groenten lijken op elkaar, al heeft warmoes veel dikkere nerven die je ook kan eten, terwijl van snijbiet eerder ...
Gebakken kabeljauw met warmoes en aardappeltjes | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-kabeljauw-met-warmoes-en-aardappeltjes
... Gebakken kabeljauw met warmoes en aardappeltjes - Het lievelingsgerecht van Vincent Banic. Vincent is een enorme visliefhebber, dus voor één keer is woensdag visdag. Sofie kiest voor kabeljauw met stoofpot van warmoes (Kroatisch: blitva) . De vis en warmoes brengen Vincent ...
Witloofsoep met rookworst | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/witloofsoep-met-rookworst
... Witloofsoep met rookworst - Doe een scheutje olijfolie in een grote pot. Snij de ui in fijne schijfjes en laat die aanstoven. Verwijder de bovenste blaadjes van het witloof en leg die even opzij. Snij de rest van het witloof in grove stukken en laat het mee met de ui aanstoven. ...
Jeroen Meus - Pizza met gebakken ui, warmoes, feta en pijnboompitten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pizza-met-gebakken-ui-warmoes-feta-en-pijnboompitten
... Pizza met gebakken ui, warmoes, feta en pijnboompitten - Deze dichtgevouwen pizza is geïnspireerd op een Kroatisch gerecht waarin de hoofdrol is weggelegd voor warmoes of snijbiet, een lekkere maar 'vergeten' groente die best nog eens in de kijker mag staan. Lekker ...
Recept voor fazant met knolselderpuree en bospaddenstoelen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/fazant-met-knolselderpuree-en-bospaddenstoelen
... maak de knolselderpuree: Snijd de knolselder en de aardappelen in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water. Giet af, voeg er een flinke klont boter en 100 ml room aan toe en stamp alles tot puree met een stamper. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. maak de fazant: Bak ...
Ossenstaartsoep met wijn en wortelgroenten
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/173/ossenstaartsoep-met-wijn-en-wortelgroenten
... ossenstaartsoep met wijn en wortelgroenten - Recept voor een heerlijke maaltijdsoep - Snij de ossenstaart in stukken. Snipper de prei en de ui. Snij de wortelen in blokjes. Schil de pastinaak en snij in plakjes van 1 cm. Hak de knoflook fijn. Snipper de bladpeterselie. Kruid ...