Resultaten voor orangettes

Orangettes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/orangettes

... . Haal ze uit de suiker, laat uitlekken en afkoelen. Snij ze in reepjes Smelt de chocolade niet warmer dan 36 graden en dip er de orangettes in. Leg op bakpapier en laat afkoelen in de koelkast. Ingrediënten 100 gr chocolade 3 dl water 300 gr suiker 2 sinaasappelen ...

Jeroen Meus - Parfait van koffie, ganache van chocolade en orangettes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/parfait-van-koffie-ganache-van-chocolade-en-orangettes

... Parfait van koffie, ganache van chocolade en orangettes - Het perfecte valentijnscadeau: een parfait met koffiesmaak, afgewerkt met een chocoladeganache en orangettes. Je maakt het klaar voor je partner om hem of haar te verrassen! - De parfait Week de gelatine in koud ...

Panna cotta met praliné, appelsienroom en hazelnoten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/panna-cotta-met-praline-appelsienroom-en-hazelnoten

... en bij de suiker. Voeg een snuifje zout toe. Meng onder elkaar. Stort uit op bakpapier. Laat afkoelen. Klop 200ml room op. Hak de orangettes fijn. Meng dit onder de opgeklopte room. Hak de hazelnoten grof. Draai de potjes om op een bord. Warm de zijkant en de onderkant op met bijvoorbeeld een bunsenbrander. Heb je dit niet, dan kan je de potjes ook onderdompelen in warm water. Serveer de panna cotta met de appelsienroom en hazelnootjes. Ingrediënten voor de panna cotta 800 ml room 100 g rietsuiker 100 g pralinéchocolade 100 g melkchocolade 12 g gelatine voor de noten 100 g hazelnoten 2 el suiker 1 snuifje zout voor de slagroom 200 ml room 50 g orangettes (gekonfijte appelsien) ...