Resultaten voor open ravioli met verse langoustines njam
Open ravioli met langoustines en gekonfijte tomaat | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/open-ravioli-met-langoustines-en-gekonfijte-tomaat
... open ravioli met langoustines en gekonfijte tomaat - Werkwijze gekonfijte tomaten : Verwarm de oven voor bij 90°c. Blancheer de tomaten en ontvel ze. Snij de tomaten in 4 en verwijder de zaadjes. Leg de tomaten in een ovenschaal en bestrooi ze met zout, suiker en ...
Recept voor hapje van langoustines | njam!
http://www.njam.tv/recepten/hapje-van-langoustines-0
... bereiden: Breng een grote pot water aan de kook en voeg de ui, selder, wortel en het kruidenboeket toe. Breng op smaak met zeezout en peper en laat 10 minuten trekken. Leg de langoustines in het kokend water, breng het water terug aan de kook en haal ze eruit. Laat ...
Tartaar van langoustines met kwartelei, kaviaar en vanille | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartaar-van-langoustines-met-kwartelei-kaviaar-en-vanille
... Tartaar van langoustines met kwartelei, kaviaar en vanille - Ontdoe de langoustines van hun schaal en darmkanaal. Hak de langoustines fijn en kruid ze met peper. Meng ze met de zure room en een beetje vanillemerg (hou een beetje over). Pocheer de kwarteleitjes. Meng ...
Recept voor pasta met gebakken langoustines | njam!
http://www.njam.tv/recepten/pasta-met-gebakken-langoustines
... bereiden: Pel de rauwe langoustines, verwijder het darmkanaal en hak de koppen fijn. Bak de koppen aan in olijfolie en kruid met peper en zout. Doe de groenten erbij en laat enkele minuten meestoven. Blus af met visbouillon, zeef de saus en laat kort inkoken. Roer ...
Duo van langoustines | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/duo-van-langoustines
... Duo van langoustines - Pel de langoustines en verwijder de darmkanalen. Hou vier langoustines aan de kant. Snij van de rest een fijne tartaar, kruid af met peper en zout en voeg olijfolie en sap en schil van een halve limoen toe. Snij de komkommer in fijne blokjes ...
Langoustines met aardpeer | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/langoustines-met-aardpeer
... langoustines met aardpeer - Snijd de aardpeer in blokjes en stoof ze in een beetje bakboter tot ze gaar zijn. Schraap de vanille uit de stok en voeg het eraan toe. Blus met 2 eetlepels frambozenazijn en voeg er de frambozenconfituur en de fijngehakte peterselie aan ...
Risotto met langoustines en zeevruchten
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/risotto-met-langoustines-en-zeevruchten
... het vocht opgenomen is voor je een nieuwe lepel toevoegt. Dit neemt ongeveer 20 minuten in beslag.Snijd de langoustines op de rug open in de lengte. Snijd de venkel in fijne repen en stoof die met de rest van de sjalot in wat boter. Voeg na een paar minuten de kokkels en langoustines toe en roerbak tot de schelpen opengaan. Blus met de pastis. Breng op smaak met peper en zout.Meng de geraspte parmezaan door de risotto. Verdeel over de borden werk af met de langoustines schelpjes venkel en een plukje dragon. Recept Ilse D'hooge ...
Langoustine in aardappeljulienne | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/langoustine-in-aardappeljulienne
... Langoustine in aardappeljulienne - Pel de langoustines. Snijd de aardappelen in lange en fijne julienne. Kruid de langoustines en wikkel ze in de julienne. Meng de mayonaise met de peterselie, kappers, sjalot en de look. Frituur de langoustines en serveer ze met de ...
Recept voor Consommé met langoustines en morieljes | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/consomme-met-langoustines-en-morieljes/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 12 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 eetlepels mirepoix (fijngesneden blokjes van knolselder prei voetselder en wortelen) Toevoegen 4 dl krachtige ...
http://www.solo.be/nl/recepten/geroosterde-langoustines-met-eekhoorntjesbrood-en-primeurasperges-uit-de-provence/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 75 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 20 g Solo Toevoegen zout Toevoegen 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood Toevoegen 20 cl gevogeltefond ...