Resultaten voor notenpasta

Recept voor Bruschetta van speltbrood met notenhommos, tuinkers en pittige avocado | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/bruschetta-van-speltbrood-met-notenhommos-tuinkers-en-pittige-avocado/

... Toevoegen 1 à 2 teentjes knoflook Toevoegen 100 g kikkererwten uit blik (gespoeld en uitgelekt) Toevoegen 2 el notenpasta (bijvoorbeeld cashewnotenpasta) Toevoegen 1 bakje tuinkers Toevoegen 2 bioavocado’s Toevoegen 2 biocitroenen Toevoegen chili-bite (specerijenmix) Toevoegen 10 cl notenolie Toevoegen zeezout Toevoegen Bereidingswijze Snijd dikke plakken van het brood, schik ze op een bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en toast ze onde ...

Recept voor Varkensvlees met hummus van cashewnoten, gevulde uien met perzik, abrikoos en munt | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/varkensvlees-met-hummus-van-cashewnoten-gevulde-uien-met-perzik-abrikoos-en-munt/

... aillons 4 biologische varkensmedaillons Toevoegen Solo Toevoegen peper Toevoegen Voor de notenhummus 1 el cashewnotenpasta Toevoegen 1 blik kikkererwten Toevoegen 1 teentje knoflook Toevoegen paar druppels citroensap Toevoegen c ...

Walnotenpasta

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2015/10/walnotenpasta.html

... Walnotenpasta De afgelopen dagen was het perfect fietsweer. Weinig wind en volop zon. Ik heb van mijn vrije dagen kunnen genieten en ben even naar Zuid-Limburg gegaan om daar in het heuvellandschap nog te kunnen genieten van de herfst met al zijn geuren, kleuren en producten. ...

Cupcakes met pistachenoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/cupcakes/cupcakes-pistachenoten

... er tot de suiker is gesmolten. Breng de siroop aan de kook en laat hem 5 minuten borrelen. Laat de siroop afkoelen en roer dan de notenpasta erdoor.Roer voorzichtig het notenmengsel door de crème fraîche. Verdeel de crème over de cakejes en strooi er eventueel wat gekleurde suiker over. Extra benodigd 16 papieren cakebakjes, keukenmachine of staafmixer TipDeze cakejes zijn speciaal bedacht voor liefhebbers van pistachenoten. Maak je niet druk wanneer het beslag in de oven eerst mooi rijst, maar vervolgens inzakt en er een kuiltje in het midden ontstaat. Dat gebeurt weleens, maar dankzij de pistachecrème vind je van die kuiltjes niets meer terug. Is de crème je te machtig, vervang hem dan door gewone slagroom en versier de muffins met chocoladekrullen. KookboekHet recept 'Cupcakes met pistachenoten' is afkomstig uit het kookboek... CupcakesJanet SmithIn dit boek vind je talrijke recepten voor deze verrukkelijke ronde cakejes die in hun leuke papieren vormpjes gewoonweg onweer-staanbaar zijn. De bereiding... lees verder© Terra Lannoo. Receptfotografie door Deirdre Rooney. ...

Sas Kookt!: Kip met pindasaus en noedels

http://saskookt.blogspot.be/2011/04/kip-met-pindasaus-en-noedels.html

... e koriandereen halve rode of groene pepereen halve teen knoflook4 volle eetlepels pindakaas met stukjes (ik gebruikte ongezoete 5-notenpasta)1 eetlepel (glutenvrije) sojasaus2 cm verse gemberwortel (uit de diepvries kan ook)1 limoen (zeste en sap)1 eetlepel olijfolie Doe de koriander, peper, knoflook, pindakaas en de sojasaus in een mixbeker. Schil en rasp de gember en doe erbij. Voeg de zeste en het sap van de limoen toe. Mix tot een gladde saus en voeg indien nodig een scheutje water toe. Besprenkel de saus met de olijfolie.de noedels250 g gedroogde (glutenvrije) noedels (ik gebruikte noedels van rijst- en maniokbloem, maar als het niet glutenvrij hoeft te zijn kan je ook gewoon eiernoedels gebruiken)100 ...

gepofte amarant-noten reep - nut amaranth chocolate bars (GF-DF-SF-V)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.be/2015/06/gepofte-amarant-noten-reep-nut-amaranth.html

... ven vergeten te plaatsen. Na een paar versies vind ik deze op dit moment de beste. Door de pindakaas te vervangen voor een andere notenpasta en met de ingrediënten te variëren, kun je steeds een andere smaak creëren.  Het poffen van de amarant is superleuk om met je kids te doen; kijk dit fimpje even voordat je begint! Ik gebruik een Pyrex rechthoekige schaal van 20x16cm, die ik bekleed met ruim huishoudfolie, zodat je genoeg hebt om eroverheen te vouwen tijdens het stevig worden en je de “koek” er makkelijk uit kunt halen voordat j ...