Resultaten voor mousse baileys

Jeroen Meus - Mousse van chocolade en Baileys, boterwafeltjes en perensalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mousse-van-chocolade-en-baileys-boterwafeltjes-en-perensalade

... se van chocolade en Baileys, boterwafeltjes en perensalade - Dit is wat ze noemen een 'guilty pleasure'. De chocolademousse krijgt extra veel smaak door er baileys aan toe te voegen. In combinatie met peer is het een echt topdessert. - 0. Splits de eieren. 1. ...

Koffietrifle met Baileys | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/koffietrifle-met-baileys

... Koffietrifle met baileys - Maak eerst de koffiesaus. Breng de straffe koffie aan de kook samen met de 4 el suiker en laat 3 minuutjes koken. Haal van het vuur en laat volledig afkoelen. Klop de room tot zachte punten samen met de bloemsuiker. Roer er 2 el baileys onder. ...

Mokka semifreddo met Baileys, speculaas en gekaramelliseerde pecannoten | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/mokka-semifreddo-met-baileys-speculaas-en-gekaramelliseerde-pecannoten

... seerde pecannoten - Wil je indruk maken met een dessertje? Probeer dan dit Italiaans gerecht. Een semifreddo is een half bevroren mousse. Perfect als vervanger voor wie geen ijsmachine heeft.  Laat de suiker tot lichtbruine karamel smelten in een pan. Zorg dat het niet te bruin wordt. Voeg de pecannoten toe. Meng goed en ...

Zelf Baileys maken | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zelf-baileys-maken

... Zelf baileys maken - Giet alles in de blender of keukenmachine. Mix kort, tot het net is vermengd. Giet in schone flessen en sluit ze af. In de koelkast bewaar blijft hij zeker 2 maanden goed. Serveer met veel ijs, of over een vanille-ijsje. Ingrediënten 200 ml slagroom ...

No-bake chocoladetaart met Baileys en Oreo's - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/bake-chocoladetaart-met-baileys-en-oreos/

... No-bake chocoladetaart met baileys en Oreo’s OMG, Baileys, Oreo's én chocolade in één recept? Ja, je leest het goed. Deze taart is dan ook goddelijk! Een tijdje geleden at ik een baileys taart in een café, maar deze viel toch wat tegen. Ik nam mezelf dan ook voor ...

Recept voor Chocoladeschuim met Baileys en krokante laagjes met meringue en speculaas | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/chocoladeschuim-met-baileys-en-krokante-laagjes-met-meringue-en-speculaas/

... .Verdeel telkens een lepel van de meringue en speculaas in 4 glaasjes en spuit er met behulp van een spuitzak wat van de chocolademousse op. Herhaal tot het glas vol is en eindig met de kruimels. Druppel er wat karamelsaus over en dien op. Geniet van Chocoladeschuim met baileys en krokante laagjes met meringue en speculaas ...

Mini Chocolade Tulbanden met Baileys recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/mini-tulbandjes-met-baileys/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Beslag140 gram Bloem 175 gram Fijne Kristalsuiker 30 gram Cacaopoeder 40 gram Chocolade (puur) 125 milliliter Karnemelk 120 milliliter Koffie (afgekoeld)100 milliliter Olijfolie 1 stuk Ei  1/2 theelepe ...

Mousse van ganzenlever met uienconfituur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mousse-van-ganzenlever-met-uienconfituur

... mousse van ganzenlever met uienconfituur - Cutter de ganzenlever met room en de porto tot een mousse. Vul de glaasjes met een laagje uienconfituur, de gehakte hazelnoten en daarop de mousse. Versier met wat porto en een takje kervel. Ingrediënten 2 schijfjes terrine ...

Jeroen Meus - Baileys-pistache panna cotta met citroencrumble en nougat - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baileys-pistache-panna-cotta-met-citroencrumble-en-nougat

... Baileys-pistache panna cotta met citroencrumble en nougat - Panna cotta betekent letterlijk ‘opgekookte room’. Exact wat dit populaire Italiaanse dessertje vraagt qua bereiding. De basis met room opkoken, verdelen over kommetjes en verder opstijven in de ...

Recept voor Mousse van tonijn en olijven | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/mousse-van-tonijn-en-olijven/

... folie (extra virgine) Toevoegen Bereidingswijze Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix tot een niet te gladde mousse. Als de mousse te droog is, voeg dan nog wat olijfolie en citroensap toe. Doe het mengsel in een mooie schaal en garneer met de plakjes olijven. Lekker op ovenvers stokbrood of op knapperige toast. Gevulde olijven met pepertjes (pimenton) maken de mousse wat pittiger van smaak. Gevulde olijven met ansjovis geven de mousse een zoutere smaak. Geniet van mousse van tonijn en olijven ...