Resultaten voor mango met witte chocolade
Snel dessert recept met mango en pistache - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/snel-mango-pistache-dessert/
... Snel mango-pistache dessert Mango, pistache en pure chocolade vind ik zo'n heerlijke combinatie! Dit dessert maak je bovendien supersnel. Eet het bijvoorbeeld na een pittige Aziatische maaltijd als lekkere verfrissing. Natuurlijk kun je hier allerlei variaties in a ...
Mango trifle met witte chocolade en bitterkoekjes - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/mango-trifle-met-witte-chocolade-en-bitterkoekjes/
... ns een geliefd dessert; het is supermakkelijk te maken, ziet er leuk uit en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze variant, met mango, bitterkoekjes, munt en witte chocolade is een blijvertje. Fris en toch zoet. Het perfecte dessert als je gaat eten met vrienden! Instructies Verwarm op een laag vuur, in de kleine pan 50 ml slagroom met de witte chocolade totdat de chocolade is gesmolten. Draai ...
Gevulde chocolade eitjes met mango en chocolade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gevulde-chocolade-eitjes-met-mango-en-chocolade
... lop roomkaas met suiker. Meng onder gesmolten chocolade. Meng room onder dit alles. Giet in de holle helften. Steek cirkeltje uit mango en duw in mous ...
Mango trifle - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/trifle/mango-trifle
... waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens bevat per portie495 kcal 6 g eiwit 25 g vet 54 g koolhydraten Ingrediënten ½ mango, in kleine blokjes 2 plakjes cake, in blokjes 50 ml cream sherry 200 ml vanillevla 75 ml slagroom 1 eetlepel witte basterdsuiker 3 groene bigarreaux (gekonfijte vruchtjes) Bereiden Verdeel de helft van de blokjes mango over ...
Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/eigentijdse-dame-blanche-panna-cotta-van-chocolade-en-bitterkoekjes
... Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vanille-ijs zwarte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade ...
Banana Split met mangosalsa | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/banana-split-met-mangosalsa
... Banana Split met mangosalsa - Banaan, chocolade en roomijs, dat is het recept van de bekende Banana Split. Voeg voor een exotische toets de salsa van mango en passievruchten toe. Lekker fris en zomers. Klop de room voor de slagroom op met een eetlepel suiker. Zet opzij. ...
Yoghurtdrank met mango (mango lassi) | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/yoghurtdrank-met-mango-mango-lassi
... Yoghurtdrank met mango (mango lassi) - Doe alle goed gekoelde ingrediënten in een blender en laat het apparaat 1 minuut draaien. Giet de mix in een longdrinkglas en garneer met een blaadje munt. Serveer onmiddellijk. Ingrediënten 1 rijpe mango, grof gehakt 1½ dl ...
Cheesecakehapjes met speculaasbodem, framboos, mango of chocolade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/cheesecakehapjes-met-speculaasbodem-framboos-mango-chocolade
... m. Bak 30 minuten op 170°C. Laat afkoelen en steek twee uur in de koelkast. Smelt ondertussen de chocolade. Mix de frambozen en mango tot twee soorten coulis. Snij in blokjes. Werk af met frambozen- of mangocoulis of chocolade. voor meer recepten ga naar VTMKoken ...
Chocoladeflensjes met mangoijs en witte chocolade saus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/chocoladeflensjes-met-mangoijs-en-witte-chocolade-saus
... Chocoladeflensjes met mangoijs en witte chocolade saus - Klop de eieren los met de vanille suiker en cacao poeder en voeg de melk toe. Zeef de bloem bij de eieren en melk zo dat je geen klonters krijgt en meng alles goed. Laat de pan warm worden en voeg er een beetje ...
Aardbeien in witte chocolade | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aardbeien-in-witte-chocolade
... Aardbeien in witte chocolade - Werk steeds met kleine hoeveelheden chocolade. Snij de chocolade in kleine stukjes en doe in een pot. Zet de pot in een bain marie en smelt de witte chocolade. Regelmatig roeren zodat de chocolade gelijkmatig op een laag vuurtje smelt. ...