Resultaten voor lamsoren

Zeeduivel met lamsoor en lenteui

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeeduivel-met-lamsoor-en-lenteui

... Zeeduivel met lamsoor en lenteui - Zeeduivel op een bedje van lamsoren. Versierd met uien en ingesmeerd met een panade van citroen en sinaasappel. Hmm, heerlijk!  - Stoom of bak de zeeduivel halfgaar in ca 12 minuten.Verwijder de stengels van de lamsoor was en zwier ...

Coquilles met luchtige aspergebechamel en lamsoren

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/551/coquilles-met-luchtige-aspergebechamel-en-lamsoren

... Coquilles met luchtige aspergebechamel en lamsoren - Wat een heerlijk voorgerechtje - Maak de asperges schoon en kook ze gaar. Voor nog meer smaak kunt u de schillen laten meekoken. Haal de asperges uit het kookvocht en zeef het kookvocht, hou 150 ml apart. Smelt de boter. ...

Schelvis met venkel, lamsoor en groene curry

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/schelvis-met-venkel-lamsoor-en-groene-curry

... roene curry - Schelvis met venkel, lamsoor en groene curry - Bak de schelvisfilet 8 minuten op het vel in een beetje boter.Was de lamsoren stoof ze enkele minuten met het sap van de citroen en een scheut olijfolie.Snijd de venkel in fijne reepjes meng ze met olijfolie en azijn.Kook de visbouillon 5 m ...

Fruitfilet met asperges - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/fruitfilet-asperges

... a Minarine (of andere smeerboter) 2 takjes munt, alleen de blaadjes 4 Alpro soya Fruitfilets Alpro soya Bakken & Braden 150 g lamsoren of zeekraal Bereiden Was de aardappelen en kook ze in zijn geheel in zout water, ca. 20 minuten tot ze gaar zijn.Schil de asperges en verwijder de houten uiteindes. Leg de asperges in een lage, brede pan met koud water zodat ze net onder staan, met 1 theelepel zout, een snufje suiker en een eetlepel Minarine. Bedek het geheel met keukenpapier en breng het aan de kook ...

Zeetong met asperges en gerookte boter

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gebrande-zeetong-met-asperges-en-gerookte-boter

... artier van het vuur. Kruid met een beetje peper en zout en brand af met de bunsenbrander.Schil de asperges en kook ze gaar.Was de lamsoren en dep droog. Stoof aan in een pot met boter. Breng op smaak met peper zout en nootmuskaat. Stoof ook de asperges nog kort mee even aan.Rook de boter koud in een rookkast. Laat ze zachtjes smelten. Kluts de 2 eidooiers samen met het citroensap zout cayennepeper en een beetje water in een diepe pan. Zet op een laag vuurtje en klop totdat je een schuimige massa krijgt. Monteer nu met boter.Leg de lamsoren in een bord met de vis erop. Draai een quenelle van artisjok. Leg de asperges er tegenaan en werk af met garnalen mousselinesaus en wat Roomse kervel. Recept Ivan Menten ...

Zeetong met wortelen, lamsoor en asperges

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeetong-zandwortelen-lamsoor-en-asperges

... vissen en houd ze apart warm. Laat de saus tot 3/4de inkoken. Monteer met boter en werk af met enkele druppels citroensap.Was de lamsoren en stoof ze aan met boter in een pot.Kook de erwten gaar in water. Laat ze schrikken in ijswater zodat ze mooi groen blijven. Stoof ze kort aan in boter in een pot.Schil de wortelen en snijd ze in stukjes. Leg ze in een steelpan en glaceer ze onder een deksel met een mengsel van kristalsuiker boter foelie en gevogeltefond totdat ze gaar zijn.Schil de asperges en kook ze gaar in water. Bak ze in een pan met boter. Kruid af met peper zout en nootmuskaat.Schenk een flinke lepel vissaus in een diep bord. Schik daarop de zandwortelen erwtjes asperges en lamsoren. Helemaal bovenaan leg je de zeetong. ...

Tongschar in aardappel-tomatenbouillon met lamsoren

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tongschar-in-aardappel-tomatenbouillon-met-lamsoor

... Tongschar in aardappel-tomatenbouillon met lamsoor - Tongschar in aardappel-tomatenbouillon met lamsoor - Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Kook ze al dente in gezouten water. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd in blokjes.Was de lamsoor. Doe de tomatenpulp k ...

Doradefilet met gazpachosaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/dorade/doradefilet-gazpachosaus

... adefilets erin, met de huidkant naar boven. Strooi de blokjes komkommer en paprika eromheen. Je kunt dit gerecht nog garneren met lamsoren vermengd met blaadjes waterkers. Overgiet de lamsoren in een zeef met kokend water en laat ze goed uitlekken. Meng de afgekoelde blaadjes luchtig met waterkers en leg op elk bord een toef van deze salade midden op de doradefilet. Extra benodigd Keukenmachine Vervangende visRode mul, zeebaars. WijntipEen lichtgekoelde, fruitige rode Côtes du Roussillon. KookboekHet recept 'Doradefilet met gazpachosaus' is afkomstig uit het kookboek... Over VIS & VIShet Nederlands Visbureau'Over VIS & VIS' is een uitgave van het Nederlands Visbureau waarin lezen en genieten op unieke wijze samengaan. Een boek met actuele achtergrondinformatie... lees verder© Nederlands Visbureau. Receptfotografie door Fotostudio Voorhuis. ...

Eetplezier: Impressie beste dag van de week

http://eetplezier.blogspot.be/2012/07/impressie-beste-dag-van-de-week.html

... wte. Zon. Behaaglijk. Suburb.Middelburg. Centrum. De Drvkkery. Vissoepje. Broodje. Roomboter. Rode konen. Boodschappen.  Zeeuwse lamsoren. Wilde perziken. Mango. Terugtocht.Zonnebad! Goden in Frankrijk. Karekiet. Reiger. Gehakkelde aurelia’s. Atalanta’s. Windsingel. Warme rug.Veere. Terras. Grimbergen. Picpoul de Pinet. Bitterballen. Laatste zonnezoentje. Auto.Houten huisje. Zevenentwintig graden. Kwartiertje opvliegen. Kwartiertje neerdalen. Teevee. Geeuw. Peecee. Boek. Gééééuw. Tweeëntwintig uur vijfenveertig. Bedje. Tinkel-tinkel. Ronk, ronk. Oet Morn! Geplaatst door Nell Nijssen op 22:39 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Categorie: Ratjetoe ...

Penne met zalm en broccoli uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/penne/penne-zalm-broccoli-oven

... al in de oven en laat de penne met zalm in 15 minuten door en door warm worden en laat de kaas smelten. Lekker met een salade van lamsoren of zeekraal. Variatietip Dit gerecht is ook lekker met tonijn uit blik. Vervang dan eventueel de hüttenkäse door een kruidige tomatensaus. Vervang de bosui door dunne ringetjes prei en roerbak deze eerst 2-3 minuten tot ze beetgaar zijn. Het recept 'Penne met zalm en broccoli uit de oven' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau. ...