Resultaten voor lamsjus
Rouleau van Zeeuws lam, fleurs de courgette, zoete ui en lamsjus met specerijen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rouleau-van-zeeuws-lam-fleurs-de-courgette-zoete-ui-en-lamsjus-met-specerijen
... Rouleau van Zeeuws lam, fleurs de courgette, zoete ui en lamsjus met specerijen - Voor de lamsrouleau: Snijd de schoongemaakte lamsbout in gelijke stukken, sla ze voorzichtig plat, kruid ze met peper en zout. Smeer in met weinig currypasta, olijfolie en geraspte limoenschil. ...
Gekonfijte lamsschouder met krokant gebakken spätzle met salie en gekonfijte tomaten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gekonfijte-lamsschouder-met-krokant-gebakken-spatzle-met-salie-en-gekonfijte-tomaten
... een zacht vuurtje tot ze volledig gekonfijt en gaar zijn. Haal vervolgens de knoflookpuree uit de schil. Bereid de saus: kook de lamsjus in met een weinig knoflookpuree en een takje tijm. Zeef de jus. Bereid de espuma van aardperen: zet de aardperen op in melk, stoof ze gaar, haal ze door de draaizeef en vervolgens door de gewone zeef. Werk op met peper, zout en suiker naar smaak. Stop dit mengsel in de espumabus en schud goed. Schik het lamsvlees op de spätzle, leg er wat knoflookpuree op en trek eromheen een lijntje espuma van aardperen en een lijntje lamsjus. Ingrediënten 110 gr water 2 lamsschouders 2 eieren 4 geconfijte tomaten 4 takjes salie 2½ gr zout tijm rozemarijn 250 gr bloem 1 th lepel knoflookpuree 4 bollen knoflook (in de schil) 250 ml olijfolie 8 aardperen ½ l melk peper zout suiker ...
Texels lamsbout met rozemarijn - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsbout/texels-lamsbout-rozemarijn
... sbout met been (ca. 2¼ kg) 3 takjes rozemarijn 3 teentjes knoflook, gepeld en in dunne plakjes 1-2 eetlepels olijfolie voor de lamsjus 1½ kg lamsbotten 1 ui, in grove stukken ½ stengel prei, in ringen 100 g knolselderij, geschild en in blokjes 2 stengels ble ...
Lamsvlees met aubergine, geitenkaas en geroosterde paprika | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lamsvlees-met-aubergine-geitenkaas-en-geroosterde-paprika
... de sjalot 2 lamscarrés 1 el boter 2 rode paprika's 10 ml gevogeltefond 1 teentje knoflook olijfolie zout 100 gr geitenkaas 30 ml lamsjus jonge basilicumblaadjes 6 aubergines ...