Resultaten voor lamsbout rode wijnsaus

Lamsbout met Queen blend Fannings | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lamsbout-met-queen-blend-fannings

... lamsbout met Queen blend Fannings - Verwarm de oven voor op 220 °C. Kruid de lamsbout met peper en zout en smeer hem gul in met de Fannings-thee. Braad de lamsbout aan in gesmolten boter. Zet de lamsbout ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Overgiet met het ...

Kabeljauw met look en rode wijnsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-look-en-rode-wijnsaus

... Kabeljauw met look en rode wijnsaus - Leg de knoflookbollen met schil in een kleine ovenschotel en giet er wijn bij. Voeg daarna tijm en rozemarijn toe en zet gedurende 45 minuten in de oven op 180 graden. Bak de kabeljauw in een light boter. Haal de look uit de oven. ...

Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/pladijsrolletjes-in-spek-met-rode-wijnsaus

... Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus - Schil en kook de aardappelen. Snijd de spinazie, de champignons en 1 sjalot fijn. Stoof de groenten aan in olijfolie. Maak puree van de aardappelen, doe die in een spuitzak en spuit pommes duchesse. Plaats de pommes duchesse ...

Papillot van lamsbout met ui en spekreepjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/papillot-van-lamsbout-met-ui-en-spekreepjes

... aat enkele minuten goudbruin kleuren op een matig vuur. Verhit ondertussen de boter en de rest van de olie in een pan. Schroei de lamsbout aan alle kanten dicht op een hoog vuur, breng op smaak met een klein beetje zout en met peper. Meng de geraspte citroenzeste, het citroensap en de geperste look. Leg 2 grote stukken aluminiumfolie in de braadslee van de oven, waarbij u ervoor zorgt dat ze een beetje overlappen, en dek ze af met bakpapier. Breng de menge ...

Lamsbout met pistachenootjes en abrikozen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsbout/lamsbout-pistachenootjes-abrikozen

... etlepel milde currypasta 100 g pistachenootjes, gepeld 50 g gedroogde abrikozen, in stukjes 2 eetlepels verse munt, fijngeknipt 1 lamsbout (zonder been) van 1 kg, op kamertemperatuur 25 g boter Bereiden Verwarm de oven voor op 175 °C.Verhit 1 eetlepel olie in een steelpan en fruit het sjalotje met de knoflook en de currypasta even aan.Hak de pistachenootjes in de keukenmachine fijn en meng de abrikozen, het uimengsel, de andere twee lepels olie en de munt erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep een derde van dit mengsel in de lamsbout in de holte waar het been heeft ge ...

Lamsbout met rozemarijn en look | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/lamsbout-met-rozemarijn-en-look

... in tot een dikke pasta). Roer alles goed. Kruid de saus af met peper en zout en laat hem eventjes inkoken. Zeef de saus. Snij de lamsbout in plakjes en dien op met de saus. Ingrediënten rundsfond 5 takjes rozemarijn 1 el bloem rode bessenconfituur 125 ml rode wijn 2 el graanmosterd 2 el honing 5 teentjes look 1 lamsbout 2 el rode bessenconfituur 2 el fond ...

Lamsbout op grootmoeders wijze

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/lamsbout-op-grootmoeders-wijze

... lamsbout op grootmoeders wijze - Voor lamsbout op grootmoeders wijze heb je wat geduld nodig, maar het sappige vlees is het wachten meer dan waard. Kies voor lamsvlees met het Pastorale-keurmerk. Je vindt hier de verkooppunten in Vlaanderen. - Verwarm de oven op ...

Lamsbout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsbout

... lamsbout - Kruid de lamsbout langs beide kanten goed met peper en zout. Maak langs beide kanten 3 kleine villetjes met een mes en steek er overal een teentje look in en ook wat rozemarijntakjes. Let op dat de rozemarijn er niet uitsteekt want anders verbrandt die later ...

Tabouleh met koude lamsbout, courgette en munt - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/tabouleh/tabouleh-koude-lamsbout-courgette-munt

... Tabouleh met koude lamsbout, courgette en munt 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesMediterraan Ingrediënten 200 g couscous 400 g lamsbout 1 theelepel gemalen komijn 3 eetlepels olijfolie 1 courgette, ...

Jeroen Meus - Lamsbout met gegrilde groene asperges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsbout-met-gegrilde-groene-asperges

... aan het vlees.Kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en wrijf de vetstof open. Strooi er nog wat grof zout over.Bak de lamsbout op de barbecue. Schuif er de braadslede naast zodat die al kan voorverwarmen.Maak intussen de saus met groenten. Pel en snijd de ui niet te fijn. Kneus en pel de knoflook. Snijd de tenen grof.Schil de wortelen en snijd ze in niet te fijne blokjes.Doe een flinke scheut olijfolie in de braadslede. Voeg de ui, wortel en look toe. Laat rustig aanstoven op de barbecue.Wanneer de lamsbout is dichtgeschroeid, leg je ‘m op de groenten en laat je ‘m verder garen.Snijd het kroontje van de tomaten weg en snijd ze in stukken. Doe de stukjes tomaat bij de lamsbout. Giet er ook de wijn bij. Werk de “saus” af met verse tijm, rozemarijn en laurierblaadjes.Spoel de aardappelen schoon.Dek de lamsbout af met ...