Resultaten voor krenten in rum

Couscous met honing, krenten en pecannoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/couscous/couscous-honing-krenten-pecannoten

... Couscous met honing, krenten en pecannoten 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 10 waarderingen HoofdgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 1 sinaasappel 1 theelepel boter 2 tot 4 theelepels honing, naar smaak 100 g couscous ...

Appels met krenten en bruine suiker uit de oven van Tana Ramsay - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/appel/appels-krenten-bruine-suiker-oven-tana-ramsay

... Appels met krenten en bruine suiker uit de oven van Tana Ramsay 4 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 25 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 4 moesappels 2 eetlepels donkere basterdsuiker handvol krenten sap ...

Kruidkoek met karnemelk en krenten

http://mam-qwats.blogspot.be/2015/02/kruidkoek-met-karnemelk-en-krenten.html

... Kruidkoek met karnemelk en krenten Er stond karnemelk in de koelkast en die moest op. Dus zocht ik een recept waar karnemelk in ging. Het is een kruidkoek geworden met krenten. Heel anders dan de kruidkoek die ik normaal maak. Deze is stevig en heeft een heerlijk krokante ...

Uit de keuken van Levine: juli 2009

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009_07_01_archive.html

... pt daarvoor is te vinden bij Koekje van eigen deeg. Die gaan dus weer in de herhaling. Op de heenweg naar Berlijn had ik een paar krentenbollen meegenomen want een krentenbolletje gaat er altijd wel in. Lekker met een lik roomboter en happen maar. De bollen kunnen prima ingevroren worden. Handig om in voorraad te hebben! Je maakt er in een handomdraai rozijnenbollen van door de krenten te vervangen door rozijnen. Krentenbollen Recept printen 300 gram krenten450 gram tarwebloem6 gram droge gist25 gram suiker30 gram (volle) melkpoeder30 gram zachte ongezouten roomboter270 gram water, lauwwarm8 gram zoutongezouten roomboter om de bollen mee te bestrijken na het bakken Doe de krenten in een steelpan en voeg water toe tot de krenten net onderstaan. Breng aan de kook en zet het vuur uit. Laat de krenten in een vergiet uitlekken. Vouw een stuk keukenpapier dubbel en spreid de krenten daarover uit. Dep ze goed droog met ...

Bavarois van Pas de Bleu

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bavarois-van-pas-de-bleu

... Bavarois van Pas de Bleu - Bavarois van Pas de Bleu - Laat de krenten de dag vóór de bereiding weken in Mandarine Napoléon.Meng de kaas met de boter tot u een glad mengsel bekomt. Meng de eieren met de suiker de schil en het zout. Voeg de ...

Suikerbrood met krenten | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/suikerbrood-met-krenten

... Suikerbrood met krenten - Doe de bloem samen met de suiker in een kom. Verbrokkel de boter erbij. Maak de melk lauw en los de gist erin op. Roer door en giet bij het deeg. Voeg het ei toe en kneed alles stevig gedurende een 8-tal min. Leg het deeg terug in de kom en dek ...

Pilav met paprika en lamsvlees - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/rijst/pilav/pilav-paprika-lamsvlees

... g koolhydraten Ingrediënten 50 g boter 400 g mals lamsvlees, in blokjes 2 uien, gesnipperd 2 groene paprika's, in stukjes 100 g krenten of rozijnen 2 theelepels shoarmakruiden 300 g snelkookrijst 500 ml runderbouillon 4 eetlepels geschaafde amandelen Bereiden Verhit de boter en bak hierin de blokjes vlees met de ui en de paprika in ca. 5 minuten bruin. Voeg de krenten, de shoarmakruiden en de rijst toe en bak het geheel omscheppend 2 minuten op een matig vuur. S ...

Uit de keuken van Levine: Broodpudding

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/09/broodpudding.html

... de lijn.Voor dit heerlijke toetje kan allerlei oud brood gebruikt worden: bijvoorbeeld wit of briochebrood. Voeg dan nog rozijnen/krenten toe. Extra lekker met rozijnen-/krentenbrood of deze kaneelbroodjes, de hoeveelheid extra rozijnen/krenten kan dan weggelaten of ...

Kellogg’s Natures Pleasure Muesli | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/kellogs-natures-pleasure-muesli/

... uesli mens. Maar eindelijk is er dan een muesli, die ik wel lekker vind. Heerlijk krokant en eindelijk eens zonder die vieze weke krenten en/of rozijnen. Inderdaad! Hoera, driewerf hoera! Geen krenten en rozijnen. Hoe komt het toch dat veel andere mueslimakers daar zo aan vasthouden? krenten en rozijnen horen in een appeltaart, brood en in oliebollen en verder dienen zij op te hoepelen. Erg lekker en gezond deze muesli. Tenzij dat je er met veel boter, suiker en honing mueslirepen van bakt. Dan is het niet zo gezond meer. Maar nog wel steeds lekker. Meer informatie op Natures Pleasure. Leuk? Delen dan: ...

Roggeverdommeke | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/roggeverdommeke

... Roggeverdommeke - Week de rozijnen en de krenten 30 minuten in water, spoel ze af en dep ze goed droog. Maak ondertussen het deeg. Zeef de bloem en het meel en doe die samen in het kuipje van de kneedmachine. Maak er in het midden een kuiltje in. Los de gist op in het ...