Resultaten voor koolvisfilet
Cambridge recepten: Koolvisfilet met groente...
http://cambridgerecepten.blogspot.be/2011/01/koolvisfilet-met-groente.html
... koolvisfilet met groente... Ingrediënten: • 500 gram roerbakgroente • paprika poeder, peper, kerriepoeder • 250-300 gram koolvisfilet (vers of uit diepvries) • 2 eetlepel olie Bereiding: - Snij de koolvisfilet in blokjes, en bestrooi deze met peper. - Verhit in ...
Koolvisfilet met romescosaus en geroosterde bloemkool – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/dinner/koolvisfilet-met-romescosaus-en-geroosterde-bloemkool/
... koolvisfilet met romescosaus en geroosterde bloemkool Verwarm de oven voor op 180 °C met de grillstand aan. Schik de knoflook en de paprika met het snijvlak naar beneden in een ovenschotel. Plaats in de voorverwarmde oven en gril tot de schil van de paprika zwart blakert. ...
Knapperige vissticks van koolvis - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/koolvis/knapperige-vissticks-koolvis
... onen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 6 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 250 g koolvisfilet sap van ½ citroen ½ theelepel viskruiden 50 g polenta 50 g gedroogd broodkruim 1 ei, licht losgeklopt 2 eetlepels olijfolie, om te besprenkelen Bereiden Verwarm de ...
Koolvis-pakketjes met tortillachips - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/koolvis/koolvis-pakketjes-tortillachips
... lijfolie 4 worteltjes, in dunne plakjes 1 grote gele paprika, in reepjes 2 bosuitjes, in ringetjes sap van ½ citroen 4 stukken koolvisfilet van 150 g, eventueel ontdooid 1 eetlepel gemengde Mexicaanse kruiden Voorbereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiden Verkruimel de tortillachips fijn in de keukenmachine of in een plasticzak met een deegroller en meng de olijfolie erdoor. Verdeel de wortel, paprika en bosui over het midden van 4 grote stukken bakpapier of aluminiumfolie. Strooi er zo ...
Eenvoudige pastasalade met koolvis, eitjes en tomaat | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pastasalade-macaroni-welkom-thuis
... t zelfgemaakte mayonaise. Je kan dit gerecht op tafel zetten aan €3,23 per persoon. Ingrediënten 500 g pasta (macaroni) 600 g koolvisfilet 1 bot pijpajuin 4 eieren ½ citroen maïsolie 4 grote tomaten peper en zout zelfgemaakte mayonaise verse krulpeterseli ...
Koolvis met paprikasaus en geroosterde sjalotjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/koolvis/koolvis-paprikasaus-geroosterde-sjalotjes
... tomaten, in stukken 1 blikje tomatenpuree (70 g) 200 g sjalotjes, in vieren 3 eetlepels bloem 1 theelepel paprikapoeder 4 stukken koolvisfilet van 150 g Bereiden Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de paprika en vleestomaten 4 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en stoof zachtjes 15 minuten. Verdun eventueel iets met een scheutje water. Pureer de saus met een staafmixer en voeg zout en peper naar smaak toe. Houd de saus warm. Schep de sjalotjes om met 1 eetlepel olijfolie en wat zeezout. Rooster de sjalotjes in een grillpan in 5 minuten bruin en gaar. Meng de b ...
Mexicaanse koolvis met rode bonen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/koolvis/mexicaanse-koolvis-rode-bonen
... troen, uitgeperst 1 eetlepel verse koriander of peterselie, fijngehakt 1 klein zakje tortillachips chili of nacho 4 stukken verse koolvisfilet van 125 g 1 ei, losgeklopt 4 eetlepels olie of vloeibare margarine 1 rode paprika, in blokjes 1 blik rode kidneybonen (in chilisaus) Bereiden Snipper een halve ui heel fijn en snijd de rest van de ui in dunne partjes. Meng de blokjes tomaat in een schaaltje met de fijngesnipperde ui, 1 eetlepel limoensap en koriander. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de salsa minstens 10 minuten staan. Verkruimel de tortillac ...
Koolvis met stoofsla en fleur de sel | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/koolvis-met-stoofsla-en-fleur-de-sel/
... de vis en leg de sla ernaast. Bestrooi met wat fleur de sel. Koolvis met stoofsla en fleur de sel voor 4 personen: 600 gram koolvisfilet (of iets anders), in 4 of 8 mootjes 4 hartjes van kropsla 100 gram boter 1 eetlepel limoensap fleur de sel ...
Jeroen Meus - Koolvis met aardappelen in de oven en veldsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koolvis-met-aardappelen-in-de-oven-en-veldsla
... anko toe. Laat de machine draaien tot je een egaal gemixte groene pasta krijgt, een ‘persillade’. 8. Kruid de stukken koolvisfilet met een snuifje zout en wat peper van de molen. 9. Bedek elke visfilet met een laagje van de persillade met broodkruim. Druk deze kruidenkorst aan met de bolle zijde van een eetlepel. 10. Leg de stukken koolvis bovenop de geroosterde aardappelen met sjalot. Hou de oven op temperatuur (200°C) en gaar de visfilets gedurende ongeveer 7 minuten. Controleer op tijd, want de gaartijd is afhankelijk van de portie vis. Om het peterseliekorstje wat extra kleur te geven kan je de grill nog even opzetten. 11. Spoel de blaadjes veldsla in ruim water. Doe het voorzichtig want de blaadjes zijn delicaat. 12. Laat de veldsla uitlekken en doe ze in een mengschaal. Snij een stuk appel eerst in schijfjes en vervolgens in dikke lucifers. 13. Kruid de veldsla en de appelreepjes met een beetje fijne olijfolie, een scheutje azijn, wat peper van de molen en een snuifje zout. Meng de sla met propere handen. Zo kan je voorzichtig werken. 14. Serveer op elk bord een portie koolvis met kruidenkorst en geroosterde aardappelen met sjalot.Werk de borden af met de veldsla met appel. ...