Resultaten voor kokospoeder

Havermout pannenkoeken | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/havermout-pannenkoeken

... en scheutje arachideolie in een pan en smelt in dezelfde pan een klontje boter. Bak de pannenkoeken. Meng de fijngehakte noten en kokospoeder onder de chocoladesaus. Serveer de pannenkoeken met de stukjes banaan en chocolade saus. Ingrediënten 2½ el fijne havermout 1 ei 2 dl haverdrank 1 el platte kaas 100 gr pure chocolade (70%) 1 dl sojaroom gehakte noten(mengeling) 1 banaan kokospoeder arachideolie boter ...

Kokossoepje met gember en citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kokossoepje-met-gember-en-citroengras

... bosbessen. Hak de koriander en strooi over de rode vruchten. Giet het afgekoelde kokosmengsel over de rode vruchten. Werk af met kokospoeder en koriander. Ingrediënten 16 frambozen 6 aardbeien bosbessen 2 dl kokosmelk 1 stuk gember 4 el gehakte koriander 1 stengel citroengras sap van een halve citroen stevia 1 dl zuiver water kokospoeder ...

Suikervrije cupcakes met mango en kiwi | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/suikervrije-cupcakes-met-mango-en-kiwi

... Snij de kiwi’s en mango, en duw de stukjes fruit in de cupcakes. Zet de cupcakes 15 minuten in een oven van 200°C. Werk af met kokospoeder. Ingrediënten 2 kiwi 1 mango 2 potjes platte kaas (type Petit Suisse) 280 gr bloem 4 el sesamolie 2 th lepel droge gist 1 th lepel steviapoeder 3 eieren 1 vanillestokje kokospoeder ...

Jeroen Meus - Kokostaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kokostaart

... – met name deze kokostaart. De bodem bestaat uit bladerdeeg, dat je bij voorkeur bij een goede bakker haalt. In de vulling zit kokospoeder, kokosmelk en geschaafde kokos. Gemakkelijk maar superlekker! - Verwarm de oven voor tot 175 °C.Vet de taartvorm in met wat boter en bestuif met bloem. Leg het bladerdeeg ...

Exotische milkshake | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/exotische-milkshake

... Exotische milkshake - Voeg alle ingrediënten in de blender en mix tot een schuimig geheel. Versier met verse muntblaadjes en kokospoeder. Ingrediënten 4 dl melk 1 dl kokosmelk 2 el kokos 2 el amandelpoeder ½ mango 1 bakje frambozen ½ bakje aardbeiden munt 1 th lepel gehakte ...

Jeroen Meus - Chocoladetaart met kokos en pecannoten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladetaart-met-kokos-en-pecannoten

... ijn, voeg je de gesmolten chocolade toe. De keukenrobot blijft ondertussen verder kloppen. Weeg de bloem, cacaopoeder en kokospoeder af. Voeg een snuifje zout toe samen met het bakpoeder. Lepel beetje per beetje het mengsel bij het beslag. Afwerken en serveren Snijd de noten fijn en voeg ook toe. Giet het beslag in de taartbodem.Weeg het kokospoeder, de bloem, de suiker en de boter af en giet in een mengkom. Was je handen en kneed vervolgens alle ingrediënten tot een kruimelig deeg. Strooi de crumble over het beslag heen. Bak de taart gedurende 40 minuten in de oven. ...

Kokos-kipballetjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kokos-kipballetjes

... saus, azijn, ei, curry en koriander tot een gladde pasta. Laat opstijven in de koelkast. Draai er quenelles van en wentel deze in kokospoeder. Frituur de balletjes in olie. Ingrediënten 4 el geraspte kokos 4 el gehakte koriander frituurolie 1 el curry 1 ei 2 el balsamicoazijn 4 el zoete sojasaus ½ teentje look 1 kippenborst ...

Recept voor tropisch lekkere smoothie: spicy coconut | njam!

http://www.njam.tv/recepten/tropisch-lekkere-smoothie-spicy-coconut

... gembersiroop erbij. Breng op smaak met het kokos- en currypoeder en mix tot een smeuïge smoothie. werk af: Strooi nog een beetje kokospoeder over de smoothie en klaar! Ingrediënten 1 grote wortel, in kleine blokjes 3 elmagere yoghurt 2 appelsienen, uitgeperst 1 elgembersiroop 1 elkokospoeder 1 tlcurrypoeder 5 ijsblokjes ...

Jeroen Meus - Chocoladetruffels met gember en appelsien - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocoladetruffels-met-gember-en-appelsien

... aasappel en gember op voor luchtige truffels die niet te zwaar op de maag vallen. Als afwerking geeft hij ze een laagje cacao- of kokospoeder. Maak alvast een lade in je diepvriezer vrij om de truffels te laten opstijven. Met het recept voor 4 personen kan je ongeveer 40 truffels maken. - Breng een pot met water aan de kook.Schil de appelsien met een dunschiller en snijd de zeste in fijne reepjes (julienne).Kook de reepjes appelsienschil enkele minuten in het warme water.Schil de gember ondertussen, doe de schil ...

Sas Kookt!: Kip tandoori

http://saskookt.blogspot.be/2012/01/kip-tandoori.html

... e eetlepels tandoorikruiden 1 ajuin 1 chilipeper (of minder als je het niet te pikant wilt) 250 ml passata 2 el arachideolie 2 el kokospoeder peper en zout verse koriander Snij de kipfilets in plakjes van 1 cm dikte. Giet 2/3 van de yoghurt in een ovenschotel en roer er 1 eetlepel tandoorikruiden onder. Doe de kip erbij en meng goed zodat de kip volledig bedekt is. Zet minstens 15 minuutjes in de koelkast. Haal de zaadjes uit de chili en hak de chili fijn. Snipper de ui. Verhit de arachideolie in een pan. Doe de rest van de tandoorikruiden erbij. Bak de kruiden gedurende een minuutje zodat ze heerlijk beginnen geuren. Doe de ajuin en d ...