Resultaten voor koekjesbodem

Jeroen Meus - Blauwebessentaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/blauwebessentaart

... Blauwebessentaart - Deze supersimpele kaastaart boordevol blauwe bessen maakt Jeroen al sinds jaar en dag. Een heerlijk krokante koekjesbodem vormt de basis van deze smeuïge taart. Met een kopje koffie of thee erbij smaakt hij trouwens nog beter. - Verwarm de oven voor op ...

Jeroen Meus - Sinterklaasfudge - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/sinterklaasfudge

... lijk! Een echt dessert voor zoetebekken met chocoladefudge in twee laagjes en stukjes marsepein en speculaaskruimels on top. - De koekjesbodem Smelt de boter in een pannetje.Verkruimel de letterkoekjes en speculaas in een vijzel of gebruik een blender.Meng de kruimels met de gesmolten boter in de blender of keukenmachine.Bedek de bodem van de ovenschaal of bakvorm met een vel vershoudfolie.Stort het koekjesmengsel in de ovenschaal en verdeel het gelijk over de bodem.De chocoladefudge Warm de boter en ...

Jeroen Meus - Mandarijntaart met een koekjesbodem, afgewerkt met meringue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mandarijntaart-met-een-koekjesbodem-afgewerkt-met-meringue

... Mandarijntaart met een koekjesbodem, afgewerkt met meringue - Verwerk de koekjes en de mandarijnen die Sinterklaas vandaag langsbracht tot een lekkere mandarijnentaart die je afwerkt met meringue. - 0. Doe de koekjes in de hakmolen en mix ze fijn. 1. Smelt de boter en roer ...

Jeroen Meus - Shortbread met chocoladefudge en noten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/shortbread-met-chocoladefudge-en-noten

... melk in een kookpot en verwarm op het vuur tot alle chocolade gesmolten is.Afwerken en serveren Snijd de pecannoten grof.Haal de koekjesbodem uit de oven en stort er de fudge over uit.Strooi er de gehakte noten over.Laat afkoelen. Zet in de koelkast en laat opstijven.Dompel een mes in heet water. Snijd de koek in stukjes. Serveer bijvoorbeeld bij de koffie. ...

Recept American Cheesecake | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1364502/American-cheesecake

... ese, citroensap en suiker mixen. Als alles goed gemixed is de slagroom er met een lepel doorhalen. Vervolgens dit mengsel over de koekjesbodem doen en laten opstijven in de koeling voor +/- 2 uren. Vlak voor servering de vlaaivulling erover doen. Enjoy!!! :-) ...

Jeroen Meus - Taart van frambozenmousse met witte chocolade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/taart-van-frambozenmousse-met-witte-chocolade

... tekaas en coulis. 15. Proef of het mengsel zoet genoeg is. (Zoniet, voeg dan bloemsuiker toe.) 16. Neem de gekoelde en opgesteven koekjesbodem erbij. Schenk het mengsel in de springvorm en verhuis de hele taart naar de koelkast. 17. Laat de frambozenmousse opstijven. Reken hiervoor minstens 4 uur. 18. Neem de frambozentaart met plattekaas uit de koelkast. 19. Maak de springvorm voorzichtig los. Je kan vooraf ook even langsheen de rand snijden met een warm mesje of een warm paletmes. 20. Rasp witte chocolade boven de taart en bedek de hele bovenkant met een royaal laagje. 21. Snij de taart in punten met een warm en scherp mes. Gebruik voldoende kracht om door de koekjesbodem heen te snijden. ...

Kwarktaart met witte chocolade van Bill Granger - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/kwarktaart/kwarktaart-witte-chocolade-bill-granger

... ot je hem nodig hebt.Klop met een mixer room, kwark, mascarpone, suiker en chocolade tot een gladde massa. Giet het mengsel op de koekjesbodem en zet de kwarktaart weer minstens 3 uur of een hele nacht in de koelkast. Snijd de kwarktaart in punten, schep er het vruchtvlees van de passievrucht overheen en serveer. Extra benodigd Keukenmachine, springvorm (Ø 20 cm), bakpapier, mixer KookboekHet recept 'Kwarktaart met witte chocolade van Bill Granger' is afkomstig uit het kookboek... Man in de keukenBill GrangerEten met het gezin, met vrienden of gewoon met z'n tweeën moet voor iedereen gezellig en ontspannend zijn, dus ook voor de gastheer of -vrouw. De Australische kok... lees verder© Terra Lannoo. ...

Jeroen Meus - Chocoladecheesecake - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/chocoladecheesecake

... Chocoladecheesecake - De eenvoud zelve: een zalige en zachte cheesecake met chocolade. De krokante koekjesbodem hoef je niet te bakken en de vulling met plattekaas stijft gewoon op in de koelkast. De ideale verrassing voor Valentijn!  - Verkruimel de koekjes en doe ...

Aardbeien-kwarktaart - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/kwarktaart/aardbeien-kwarktaart

... Schep de stukjes aardbei erdoor.Klop de slagroom stijf en spatel deze luchtig door het kwarkmengsel. Schep het kwarkmengsel op de koekjesbodem en strijk de bovenkant glad. Laat de taart in de koelkast in 3 uur opstijven.Verwijder de rand van de springvorm en zet de taart op een schaal. Garneer hem met de rest van de aardbeien. Extra benodigd Keukenmachine, springvorm (Ø 24 cm) OpmerkingGebruik voor een strikt-vegetarische versie van dit recept agar-agar in plaats van gelatine. KookboekHet recept 'Aardbeien-kwarktaart' is afkomstig uit het kookboek... Kook ook - Taartdiverse auteursZelf gebakken? Wat is er leuker dan volmondig 'ja' te kunnen zeggen op die vraag als er een lekkere taart op tafel staat? Naast zoete taarten van diverse deeg... lees verder© Inmerc. ...

Uit de keuken van Levine: Chocolademousse met Mon Chou

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/06/chocolademousse-met-monchou.html

... r totdat er geen slagroomstrepen meer te zien zijn. Schep de mousse met een lepel of spuit met een spuitzak met glad mondje op de koekjesbodem in de glazen. Dek de glazen af met plastic folie en zet ze minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven. Garneer vlak voor het serveren met stijf geklopte slagroom, geschaafde chocolade en de gehakte hazelnoten. Bron: My Baking Addiction Geplaatst door Levine op 20:00 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Foodblog-events, Mon Chou, Nagerechten ...