Resultaten voor knodel met rozijntjes
Knödel met rozijntjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/knodel-met-rozijntjes
... Knödel met rozijntjes - Meng de bloem met de eieren, het zout en de suiker. Warm de melk op tot lichaamstemperatuur en los daarin de gist op. Giet dit bij het bloemmengsel en meng goed tot een deeg. Voeg de rozijnen toe en maak er een mooi balletje van. Leg er een handdoek ...
Wafel met zeste van limoen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/wafel-met-zeste-van-limoen
... Wafel met zeste van limoen - Wafelbeslag: Alle ingrediënten (boter, 3 eidooiers, 55 gr suiker, limoenzeste, zout, 160 gr bloem , baking powder, maïszetmeel en de melk) 1 voor 1 mengen in de kitchenaid. Op het laatste de opgeklopte eiwitten (3) toevoegen. Citroencrème: ...
Appelcrumble met havermout, bourbon en vanille-ijs van Tjop’s | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/appelcrumble-met-havermout-bourbon-en-vanille-ijs-van-tjops
... Bereiding Week de rozijntjes in de bourbon. Idealiter: een nacht, maar met een paar uren ben je al een eind op weg. Meng de bloem, vetstof, suiker en havermout tot een crumblestructuur. Voeg eventueel extra havermout toe. Schil en snij de appeltjes in blokjes. Doe in ...
Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gezellig-ontbijten-koffiekoeken-met-chocolade-en-kaneel
... Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel - Deze koffiekoeken, een variant op de cinnamon roll zijn de ideale restverwerking. Nog wat choco en bladerdeeg liggen? Een snuifje kaneel en wat rozijntjes? Of misschien wat parelsuiker? Afgewerkt met glazuur ...
Bananenbrood | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bananenbrood
... Bananenbrood - Plet de bananen. Voeg de bicarbonaat bij de bloem en meng het bij de banaan. Meng de suiker met de boter. Voeg het ei toe en meng eronder. Meng de bananen met bloem samen met het suiker-ei mengsel. Doe er rozijntjes en stukjes walnoot bij. Stort in een ...
Zoete couscous | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zoete-couscous
... Zoete couscous - Kook het water op en voeg de couscous erbij met de olijfolie, doorroer, zet 5 minuten aan de kant met deksel. Krab daarna de couscous los. Snijd de appel in blokjes. Kook de room op met het amandelpoeder en laat afkoelen Rooster de amandelen. Meng de ...
Warme camembert met appeltjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/warme-camembert-met-appeltjes
... Warme camembert met appeltjes - Neem 4 ovenschaaltjes. Snijd de appelen in schijfjes. Bak de appeltjes aan in een beetje boter en voeg er een beetje kaneel, bruine suiker en rozijntjes aan toe. Schik de schijfjes in de ovenschoteltjes en giet de calvados eroverheen. ...
Varkenshaasje in bladerdeeg met appel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-in-korstdeeg-met-appel
... Varkenshaasje in bladerdeeg met appel - Bak het varkenshaasje bruin langs alle kanten. Snijd de appelen in een fijne brunoise en stoof ze aan in wat boter tot ze gaar zijn. Laat de helft ervan afkoelen, de andere helft blussen met rum. Voeg water en bouillon toe alsook ...
Waldorf salade met kip | Makkelijke salade | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/waldorf-salade-met-kip/
... Waldorf salade met kip Waldorf salade met kip is een Amerikaanse recept met appel, bleekselderij, mayonaise, druiven, walnoten en kip. Een super lekkere en makkelijke salade. Halveer de druiven. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd de appels ...
Sas Kookt!: Koolrabi-appelsalade
http://saskookt.blogspot.be/2011/07/koolrabi-appelsalade.html
... Koolrabi-appelsalade In het groentenpakket van vorige week zat een mooie grote koolrabi. Ik weet nooit goed wat ik hiermee moet aanvangen. Blijkbaar kan je het ook stoven, maar ik heb het eigenlijk alleen nog maar rauw gebruikt. Het smaakt een beetje tussen witte kool ...