Resultaten voor kip bombay

Gin-Tonic: Bombay Saphire East Gin | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gin-tonic-bombay-saphire-east-gin

... Gin-Tonic: bombay Saphire East Gin - Achtergrond: Deze spicy twist op de legendarische bombay Saphire voegt extra citroengras uit Thailand en zwarte peperbolletjes uit Vietnam toe aan de 8 botanicals uit het origineel. Een blauwe fles was het enige wat Bacardi in ...

Cocktailtip: Negroni Ambrato | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cocktailtip-negroni-ambrato

... Cocktailtip: Negroni Ambrato - Vul een Tumbler glas met ijsblokjes. Giet er de Martini Ambrato, bombay Sapphine Gin en Martini Bitter op. Roer zachtjes. Werk af met zeste van limoen. Ingrediënten een paar ijsblokjes 3 cl Martini Ambrato 3 cl Martini Bitter (of campari) ...

Cocktailtip: Negroni Rubino | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cocktailtip-negroni-rubino

... Cocktailtip: Negroni Rubino - De Negroni is waarschijnlijk één van de bekendste Italiaanse cocktails. Als aperitief op een terrasje of als drankje om gasten mee te verwelkomen tijdens de feesten, het smaakt altijd! Doe de ijsblokjes in een Tumbler Glas. Voeg de ...

Garnalen met chutney uit Bombay - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/garnalen/garnalen-chutney-bombay

... orbereiden 20 min bereiden 5 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HapjeVisIndiaas Ingrediënten 8 grote garnalen 8 plakjes kipfilet 1 bosje koriander, gesnipperd voor de marinade 4 eetlepels mangochutney 4 eetlepels sojasaus 2 eetlepels nam pla (Thaise vissaus) een stuk gemberwortel van 3 cm, geraspt 1 teentje k ...

Bombay chicken van Jamie Oliver - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/bombay-chicken-van-jamie-oliver/

... eens supergezond: de bloemkool en de spinazie bevatten veel vitamines, de zilvervliesrijst zorgt voor een verzadigd gevoel en de kip voor de nodige eiwitten. Probeer je het ook eens? Laat het weten in de comments! Instructies Verwarm de oven voor op 200 C. Snijd de onderkant van de bloemkool en snijd de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkool gedurende circa 5 minuten. Intussen meng je in je blender of staafmixer de muntblaadjes, limoensap en yoghurt voor de dressing. Maak een gladde saus en schep dit in een kommetje. Was de blender of staafmixer niet af maar voeg de rest van de yoghurt, knoflook, gember, kerriepoeder, kurkuma en limoen toe en maak de marinade. Leg de kipfilets in de ovenschaal en giet de marinade erbij. Giet de bloemkool af en leg de bloemkoolroosjes in de ovenschaal. Meng goed zodat de marinade ook o ...

Tunisch entrelac haken

http://creaymme.blogspot.be/2015/05/tunisch-entrelac-haken.html

... Tunisch entrelac haken De entrelac techniek leent zich bijzonder goed voor het haken van allerlei tassen of ook wel sjaals. Op de foto zie je etuis voor brillen die aan de bovenkant dicht kunnen met een elastiekje rond een zelfgemaakte knoop uit polymeerklei. Ik gebruikte ...

Recept voor sloeberry gin fizz | njam!

http://www.njam.tv/recepten/sloeberry-gin-fizz

... Bereiden: Giet de Sloeberry gin, de bombay Sapphire gin, het suikerwater, het citroesap en het eiwit samen in een mixglas. Neem de strainer en heel de spiraal van de zeef en doe deze samen in het mixglas. Deze cocktail wordt 'dry geshaket,' zonder ijs dus. Sluit ...

Curry van kikkererwten en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/curry/curry/curry-kikkererwten-spinazie

... Curry van kikkererwten en spinazie 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVegetarischIndiaas Ingrediënten 1 eetlepel pindaolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 400 g tomaten in blik, ...