Resultaten voor keuken van sofie deze week thais soepje met vongole en kokos

Thais soepje met vongole en kokos | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/thais-soepje-met-vongole-en-kokos

... thais soepje met vongole en kokos - Het lievelingsgerecht van Nico Sturm. vongole of venusschelpen zijn een waardig alternatief voor mosselen. Een ware delicatesse. sofie verwerkt ze in het lievelingsgerecht van Nico: een thais soepje.Als extraatje: een Thaise mojito ...

Soepje met vongole, asperges, look en peterselie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/soepje-met-vongolie-asperges-look-en-peterselie

... soepje met vongole, asperges, look en peterselie - Schil de asperges. Begin twee centimeter onder het kopje en ga zo naar beneden. Schil mooi rondom. Snij het onderste stuk (ongeveer een centimeter) af. Laat de schillen en onderste centimeters meekoken in de visbouillon. ...

Soepje van vongole | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/soepje-van-vongole

... soepje van vongole - Het lievelingsgerecht van Ivan Pecnik! Ivan is een grote visliefhebber. Als kind ging hij altijd op reis naar Bretagne, waar ze verse vis aten. Met soepje met venusschelpen doet sofie hem dus zeker plezier. Hoewel dit soepje zeer simpel is, is het ...

Papillot van vongole, witte wijn, aubergine en look | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/papillot-van-vongole-witte-wijn-aubergine-en-look

... Papillot van vongole, witte wijn, aubergine en look - Een maaltijd bereiden in papillot is heel eenvoudig en bovendien kan je dit op voorhand al klaarmaken. Je hoeft het enkel in de oven of op de barbecue te leggen net voor serveren. Perfect als hapje, voorgerecht of ...

Linguine alle vongole | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/linguine-alle-vongole

... Linguine alle vongole - Laat de vongole gedurende een half uur in zout water hun overgebleven zand uitspuwen. Leg de uitgelekte vongole in een pot. Zet het deksel op de pot en laat op hoog vuur 5 minuten koken. Hou apart. Zeef het vocht van de vongole. Kook de linguine ...

wijting met pittige pasta vongole

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wijting-met-pittige-pasta-vongole

... Wijting met pittige pasta vongole - Pasta vongole is een klassiek Italiaans pastagerecht met schelpdieren. Geef dit gerecht een Belgische twist met een lekker stukje wijting uit de Noordzee. - Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.Vongole: Verhit ...

Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/romig-soepje-van-venusschelpen-tongfilets-en-selder-met-sherry

... Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry - sofie Dumont gaat deze keer aan de slag met vongole of venusschelpen. In combinatie met tong en sherry wordt dit een feestelijk voorgerecht. Serveer het met wat brood en je hebt een heerlijk hoofdgerecht. ...

Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/coupe-banaan-met-chocoladesaus-gezouten-karamelijs-en-kokos

... Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos - deze coupe banaan is een moderne variatie op de bekende Banana Split. Smakelijk! Schep 2 dikke Bollen Caramen Salé roomijs in een coupeglas  Snij de banaan in schijfjes. Verkruimel de kokos rotsjes.  Strooi ...

Thais soepje met pompoen en king krab | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/thais-soepje-met-pompoen-en-king-krab

... thais soepje met pompoen en king krab - Pompoen schillen en in kleine dobbelsteentjes snijden en de krab laten uitlekken. Sjalot, look, peper, munt, koriander en citroengras aanstoven in olijfolie. Blussen met kokosmelk en bouillon. Vissaus toevoegen. Aan het kookpunt ...

Spaghetti alla vongole | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/spaghetti-alla-vongole

... Spaghetti alla vongole - Maak de venusschelpen goed schoon. Hak de platte peterselie en de knoflook fijn. Kook de spaghetti beetgaar. Fruit de knoflook in bakboter. Voeg vervolgens de venusschelpen of vongole eraan toe en blus met de witte wijn. Voeg de peterselie en ...