Resultaten voor kalkoen fricassee jeroenmeus

Hobbykok Pluis: Kalkoen fricassee

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/04/kalkoen-fricassee.html

... kalkoen fricassee Ingrediënten: 400 g kalkoenfilet, in reepjes 50 g boter 2 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 1 bakje champignons (250 g), in kwarten 2 el bloem 150 ml droge witte wijn (bijv. chardonnay) 1 flesje kookroom (250 ml) Bereiden: 1. Bestrooi ...

Jeroen Meus - Fricassee van konijn met kroketten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fricassee-van-konijn-met-kroketten

... fricassee van konijn met kroketten - Jeroen maakte al eens een smeuïge kalfsfricassee met verse zilveruitjes. Maar ook met mager konijnenvlees kan je een geweldig lekker resultaat bekomen. Vraag je beenhouwer om de konijnenbouten te ontbenen, dat bespaart jou later wat ...

Jeroen Meus - Fricassee van kalfstong met asperges en champignons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fricassee-van-kalfstong-met-asperges-en-champignons

... fricassee van kalfstong met asperges en champignons - Dit kan je serveren op een communiefeest. Malse stukjes kalfstong in een rijke saus met asperges en champignons. Daar een flinke lepel kervelpuree bij en het feest kan beginnen! - Bouillon Snijd de wortelen, de look, ...

Fricassee met witbier, bloemkool, champignons en krieltjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/fricassee-met-witbier-bloemkool-champignons-en-krieltjes

... fricassee met witbier, bloemkool, champignons en krieltjes - Snijd het kalfsvlees in stukken van +/- 3 cm. Bak het vlees in 50 g boter. Stoof de gesneden ui en de knoflook in dezelfde pan. Overgiet met rundbouillon en witbier, kruid met zout en peper. Voeg het kruidentuiltje ...

Jeroen Meus - Fricassee van kip met lentegroentjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fricassee-van-kip-met-lentegroentjes

... fricassee van kip met lentegroentjes - Het wordt een klein culinair feestje wanneer je een pak pure ingrediënten samenbrengt in een éénpansgerecht met karakter en veel smaak. Je moet het letterlijk niet te ver zoeken. Met een smakelijke kip, een selectie van seizo ...

Gevulde kalkoen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gevulde-kerstkalkoen

... Gevulde kalkoen - Verwarm de oven op 200 graden. Doe het gehakt in een kom een doe er de gehakte look, de eitjes, de ganzenlever in blokjes en het truffelsap door. Kruid goed met peper en zout. Vul de kalkoen rijkelijk met dit mengsel. Neem het bindtouw en reconstrueer ...

Jeroen Meus - Varkensspiering met fricassee van aardappel, ui, erwten en spek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensspiering-met-fricassee-van-aardappel-ui-erwten-en-spek

... Varkensspiering met fricassee van aardappel, ui, erwten en spek - Spiering is een stuk varkensvlees dat bij Jeroen in een hoge schuif ligt. Het is geen duur vlees, en het staat waarschijnlijk niet chic om het op de feesttafel te zetten, maar voor hem is zo’n lap ...

Jeroen Meus - Stoofpot van kalkoen met peer en roquefort, kroketten en witloofsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-kalkoen-met-peer-en-roquefort-kroketten-en-witloofsla

... Stoofpot van kalkoen met peer en roquefort, kroketten en witloofsla - Zondagse kost kan eigenlijk op eender welke dag van de week, als het maar lekker is! En dat is ook deze stoofpot met kalkoen, peer en roquefort zonder enige twijfel. Serveer er een fris slaatje met ...

Jeroen Meus - Fricassee met wulken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/fricassee-met-wulken

... fricassee met wulken - Even een misverstand uit de wereld helpen… Een escargot is een populaire landslak, en de zeeslak die het vaakst op het menu gezet wordt is de wulk, misschien beter bekend als de caracole. En dàt is de slak die Jeroen op het menu zet. Je ...

Milde kalkoen-goulash - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/goulash/milde-kalkoen-goulash

... Milde kalkoen-goulash 2 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 9 waarderingen HoofdgerechtGevogelteHollands Ingrediënten 250 g kalkoenfilet, in stukjes 25 g boter of margarine 1 kleine ui, gesnipperd 1 groene paprika, in stukjes 50 ...