Resultaten voor kalfsvlees met spruiten en kroketten

ALDI België - Kippenworst met spruiten en aardappelpuree

http://nl.aldi.be/aldi_kippenworst_met_spruiten_en_aardappelpuree_582.html

... Ingrediënten 4 kippenworsten 750 g spruiten ALL SEASONS® 750 g aardappelpuree ALL SEASONS® 2 el gehakte peterselie 2 el boter BRATELLA® peper nootmuskaat Bereidingswijze Ontdooi de kippenworst en de spruiten. Verwarm de aardappelpuree in de microgolfoven. Roer er de ...

Jeroen Meus - Kalfsrollade orloff met gebakken champignons en kroketten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsrollade-orloff-met-gebakken-champignons-en-kroketten

... champignons en kroketten - Bij het zien van deze Dagelijkse kost loopt het water je spontaan in de mond. Een sappige rollade met kalfsvlees, ham en kaas, gebakken champignons, kropsla en gebakken kroketten. Laat dat feestje maar beginnen! - Doe het gehakt met het ei en de gehaktkruiden in de kom van ...

Zelf kroketten maken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kroketten-maken

... Zelf kroketten maken - Schil de aardappelen en kook ze goed gaar. Pureer ze door een roerzeef en kruid met peper en zout. Voeg ei toe, roer tot een homogene massa. Vul de krokettenmachine en duw goed aan. De kroketten in gelijke grootte snijden en een nacht koud zetten. ...

Spruiten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/ingredienten/spruiten

... spruiten By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: gerookt spek : 4 plakjes boter peper spruiten : 32 zout nootmuskaat kristalsuiker Directions: 1. Snij het ‘kontje’ van de spruiten en haal de buitenste ...

Gevuld parelhoen met witloof en kroketten

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/16/gevuld-parelhoen-met-witloof-en-kroketten-1

... glazig in boter, voeg de cantharellen toe en roerbak tot alle vocht verdampt is. Doe dit vervolgens in een kom en vermeng met het kalfsvlees, de eieren, de melk, de beschuiten, de gehakte pistachenoten, de gember en de cognac. Breng op smaak met peper en zout. Vul er de parelhoenders mee. Bekleed de parelhoenborst met druivenblad en spek en bind het vast met keukentouw. Leg de parelhoen in een braadslee en leg er 1 el boter op. Zet 45 minuten in de oven op 190 ...

Kalfsfilet met spruiten-appelsalade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsfilet-met-spruiten-appelsalade

... Kalfsfilet met spruiten-appelsalade - Kalfsfilet met spruiten-appelsalade - Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Blancheer ze kort in gezouten water laat goed uitlekken. Snijd de appelen ongeschild in plakken van ongeveer 1 cm dik. Bak de uitgelekte spruitjes ...

Kalfsrib met spruitjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsrib-met-spruitjes

... chijven look, de spekblokken en de spruiten. Laat alles bakken op een zacht vuurtje tot het gaar is (7 à 8 minuten). Serveer het kalfsvlees op een bedje van de spruitjes en het spek. Ingrediënten 30 spruitjes 2 kalfsribben (4cm dik) bakboter 4 teentjes look 8 aardappelen (charlotte) 4 takjes rozemarijn 4 el spekblokjes ...

Recepten - Aardappel in kroket met ham en peterselie

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Aardappel_in_kroket_met_ham_en_peterselie

... Bereidingswijze Plet de gekookte aardappelen. Smelt één eetlepel boter in een pan en stoof er de sjalot en de gehakte champignons in. Smelt de rest van de boter en meng het samen met de gekookte ham (in blokjes gesneden), eierdooiers, mosterd, gehakte peterselie en het ...

Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/vitello-tonnato-kalfsvlees-met-tonijndressing

... Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing) - Bind het kalfsvlees op met touw zodat je een lange rol krijgt. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de pan en schroei het vlees dicht. Zet het vlees 15 à 20 min in een oven van 160°. Laat nadien goed afkoelen. Mix tonijn, mayonaise, ...

Jeroen Meus - Slavinken met kroketten en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/slavinken-met-kroketten-en-kropsla

... de vink niet. Even ter verduidelijking: een slavink is hetzelfde als een blinde vink, maar wordt omwikkeld met spek in plaats van kalfsvlees. Degelijke dagelijkse kost, simpel maar o zo lekker. - 0. Meng het gehakt met het ei en het paneermeel. Kruid met peper en zout. Het mengsel moet goed stevig zijn. 1. Rol 4 ovalen bolletjes van het gehakt. Draai om elke vink twee plakjes on ...