Resultaten voor jeroen meus recepten escargots

Rode poon en escargots in vleessaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fricassee-van-rode-poon-en-escargots-in-een-vleessausje

... Fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje - Fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje - Snijd de knolselder en de groene kool in fijne schijfjes met een diameter van ongeveer 4 cm.Smelt boter in een anti-aanbakpan. Sauteer de knolselder en ...

Bloemkoolsoep met escargots | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkoolsoep-met-escargots

... Bloemkoolsoep met escargots - Snijd van de helft van de kool de bloempjes af voor decoratie. Snijd de groenten fijn en stoof ze aan in de boter. Bevochtig met het water en voeg de bouillon erbij. Laat het geheel opkoken en laat daarna nog eens 35 minuten pruttelen op ...

Looksoep met escargots | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/looksoep-met-escargots

... Looksoep met escargots - Snij de sjalotten fijn en stoof ze aan. Doe er de fijngesneden prei en de aardappel bij. Stoof een beetje aan. Schil de look en kook hem. Giet af, spoel onder koud water en kook hem opnieuw. Doe de look bij de aangestoofde groentjes. Giet de ...

Escargots in lookboter | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/escargots-in-lookboter

... escargots in lookboter - Snij de look, sjalot en peterselie fijn. Meng dit met de zacht geworden boter. Doe er nog lookkruiden, peper, zout en pastis bij, en meng nog een keer goed door. Vul de schelpen met een escargot en de lookboter, en leg ze in een ovenschaal. Zet ...

Frisse erwtensoep met munt, escargots, spekjes en rozemarijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/frisse-erwtensoep-met-munt-escargots-spekjes-en-rozemarijn

... Frisse erwtensoep met munt, escargots, spekjes en rozemarijn - Kook de erwtjes gaar in goed gezouten water en spoel ze onmiddellijk onder koud water. Mix ze met de groentebouillon en de room en kruid af met peper en zout. Bak de escargots eventjes in boter, samen met ...

Kervelsoep met escargots en melkschuim | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kervelsoep-met-escargots-en-melkschuim

... Kervelsoep met escargots en melkschuim - Stoof de versneden ui, prei, look en aardappel aan in wat boter. Bevochtig met zuiver water en de PH groentenbouillon. Laat opkoken. Voeg er op het laatst de kervel aan toe en laat nog even doorkoken. Blender het geheel. Voor ...

Escargots in bladerdeegje met look en peterselie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/escargots-in-bladerdeegje-met-look-en-peterselie

... escargots in bladerdeegje met look en peterselie - escargots met look, het is een klassiek voorgerecht. Serveer het in kleinere porties en je hebt een heerlijk hapje!Tip: Sofie gebruikt een hartvormige uitsteekring voor de bladerdeegkuipjes. Je kan ook een ronde cirkel ...

Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sofies-feestmaand-escargots-in-bladerdeegje-met-look-en-peterselie

... Bereiding Verwarm een oven voor op 195 graden. Leg een vel bakpapier op een bakplaat. We maken zelf bladerdeegkuipjes. Haal met een (hartvormige) ring drie cirkels per persoon uit de bladerdeeg. Steek uit twee cirkels van de drie cirkels een rondje met een kleinere ring. ...

Jeroen Meus - Aspergesoep met daslook en petit-gris - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aspergesoep-met-daslook-en-petit-gris

... Aspergesoep met daslook en petit-gris - Voor een speciale dag zoals een verjaardag of communie mag het al wat feestelijker. Voor Kathryn haar verjaardag maakt jeroen een heerlijke aspergesoep met een coulis van daslook. Hij werkt de soep af met enkele wijngaardslakjes, ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...