Resultaten voor jeroen meus recept saltimbocca

Jeroen Meus - Saltimbocca van kalfsvlees met tomatenpesto, pasta en rucola - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/saltimbocca-van-kalfsvlees-met-tomatenpesto-pasta-en-rucola

... saltimbocca van kalfsvlees met tomatenpesto, pasta en rucola - saltimbocca is een typisch Romeinse bereiding. Jeroen gebruikt heerlijk zacht kalfsvlees, maar geeft er een Belgische toets aan door er kaas en ham van bij ons in te rollen. Daar geeft hij een ...

Jeroen Meus - Saltimbocca van konijn met spirelli - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/saltimbocca-van-konijn-met-spirelli

... saltimbocca van konijn met spirelli - De klassieke Italiaanse saltimbocca bestaat uit dunne lapjes kalfsvlees, bedekt met rauwe ham en verse salie. jeroen bereidt zijn saltimbocca met filet van konijn. De lapjes vlees zijn heel mager en bovendien past salie uitstekend ...

Saltimbocca van zeewolf

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/saltimbocca-van-zeewolf

... saltimbocca van zeewolf - saltimbocca wordt traditioneel gemaakt met kalfsvlees, ham en salie. Eet je liever vis? Dan moet je deze saltimbocca van zeewolf zeker proberen. Dit gerecht heeft dezelfde lekkere smaken als de klassieker, maar dan met vis.  - Verwarm de ...

Jeroen Meus - Saltimbocca van schelvis met gestoofde groentjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/saltimbocca-van-schelvis-met-gestoofde-groentjes

... saltimbocca van schelvis met gestoofde groentjes - saltimbocca kennen we als klassieke bereiding in de Italiaanse keuken, daar bestaat het steevast uit een lapje kalfsvlees bedekt met een laagje gedroogde ham en salie. In deze versie veranderen we het kalfslapje door ...

Saltimbocca van kalfsvlees met Ganda Ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/saltimbocca-van-kalfsvlees-met-ganda-ham

... saltimbocca van kalfsvlees met Ganda Ham - Kruid de kalfslapjes. Snijd de mozzarella in fijne reepjes en leg ze op de runderlapjes en kruid opnieuw. Leg vervolgens op ieder lapje een sneetje Ganda en de versnipperde salie. Rol ze op en prik ze vast met een cocktailprikker, ...

Saltimbocca op de grill met courgettes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/saltimbocca-op-de-grill-met-courgettes

... saltimbocca op de grill met courgettes - Maak je saltimbocca - gevulde kalfslapjes – op de barbecue, dan haal je zonder enige moeite de zomer in huis. Door het gebruik van rooksnippers tussen het houtskool  kun je het vlees trouwens subtiel van een rooksmaakje voorzien. ...

Saltimbocca van konijn

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/563/saltimbocca-van-konijn

... saltimbocca van konijn - Een Italiaanse klassieker in een modern jasje - Spoel de minikropjes sla, halveer ze in de lengte. Pel de ui en snij hem in fijne reepjes. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij elke konijnenfilet in 2 gelijke stukken. Schep op elk stuk ...

Kalkoenlapje Saltimbocca | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalkoenlapje-saltimbocca

... Kalkoenlapje saltimbocca - Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en Italiaanse kruiden. Bak de kalkoenlapjes langs één kant bruin. Draai ze om en beleg ze met schijfjes mozzarella en Gandaham. Plaats ze 3 à 4 minuten in een oven van 180 graden. Blus de pan met ...

Saltimbocca van varkensmignonnette met tomatensalsa

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/saltimbocca-van-varkensmignonnette-met-tomatensalsa-en-komkommersalade

... saltimbocca van varkensmignonnette met tomatensalsa en komkommersalade - saltimbocca is een Italiaanse specialiteit maar met ingrediënten van bij ons maak je er een Belgische topper van. - Maak eerst de salsa. Meng de tomaten sjalotten gekonfijte citroen met de ...

Saltimbocca met Gandaham | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/saltimbocca-met-gandaham

... saltimbocca met Gandaham - De kalfslapjes goed peperen en beleggen met de ham en een blaadje salie. Met een prikkertje alles aaneenrijgen. Olijfolie heet laten worden en de sneetjes aan elke zijde een 3-tal minuten bakken. Vlees uithalen en warm houden. Giet de wijn ...