Resultaten voor piepkuikens met dragon

Recept voor stoofpotje met piepkuiken en dragon | njam!

http://www.njam.tv/recepten/stoofpotje-met-piepkuiken-en-dragon

... as alle groenten. Haal het zaad uit de courgette en snijd ze samen met de rest van de groenten in grove gelijke stukken. Kruid de piepkuikens zowel vanbinnen als buiten met peper en zout. Verhit de helft van de olie in de cocotte op een matig vuur en kleur de piepkuikens langs alle ...

Jeroen Meus - Piepkuiken crapaudine en een koude aardappelsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/piepkuiken-crapaudine-en-een-koude-aardappelsalade

... Piepkuiken crapaudine en een koude aardappelsalade - Vraag de slager of poelier om de piepkuikens ‘en crapaudine’ te snijden. Dat wil zeggen dat hij ze ontbeent en opensnijdt. Zo kun je ze plat leggen en zijn ze sneller gaar op de barbecue.De kuikens worden ingewreven ...

Jeroen Meus - Piepkuiken met dragonsaus, pommes gaufrettes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/piepkuiken-met-dragonsaus-pommes-gaufrettes-en-kropsla

... s. Gewoon eens maken! - Rijg de satéprikkers diagonaal door het vlees. Begin bij de bout en eindig bij de vleugels. Leg de piepkuikens op een bakplaat.Doe de chilipeper met een teentje look, een scheut olijfolie, enkele takjes tijm en rozemarijn, de mosterd, de ki ...

Recept voor piepkuiken uit de oven met dragonsaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/piepkuiken-uit-de-oven-met-dragonsaus

... bereiden: maak de piepkuikens: Smelt een klontje boter in de pan en bak de piepkuikens langs alle kanten aan. Kruid met peper en zout. Leg de kuikens in een braadslede, leg er een paar klontjes boter rond en giet er 100 ml kalfsfond bij. Schuif de braadslede in een voorverwarmde ...

Jeroen Meus - Piepkuiken met druivensaus en aardappelbolletjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/piepkuiken-met-druivensaus-en-aardappelbolletjes

... ruiven in plaats van druiven uit blik en brengt de saus op smaak met druivensap en witte wijn. Klassiek maar lekker. - Halveer de piepkuikens. Smelt een klontje boter in een diepe pan. Kruid de piepkuikens met peper en zout en kleur ze rondom in de boter. Pel en snipper de ui. Haal de kuikens uit de pan en bak de ui in dezelfde vetstof. Doe een takje tijm en enkele blaadjes laurier bij de ui. Giet er de wijn bij en laat droog koken. Blus met het druivensap en de gevogeltefond (of br ...

Recept voor Piepkuiken met gekonfijte raapjes en spekjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/piepkuiken-met-gekonfijte-raapjes-en-spekjes/

... ijd: 75 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 piepkuikens Toevoegen Solo Toevoegen 8 mooie kleine raapjes Toevoegen 100 g gerookte spekreepjes Toevoegen 1 grote ui Toevoegen 1 grote wortel Toevoeg ...

Jeroen Meus - Gebraden piepkuiken met tijmpuree en paprikasalsa - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebraden-piepkuiken-met-tijmpuree-en-paprikasalsa

... nd en altijd lekker krokant. Als je het ons vraagt: perfect bij een sappig gebraden stukje kip met zuiderse toetsen. - 0. Haal de piepkuikens uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. Verwarm een heteluchtoven voor tot 180 °C. Meng een flinke scheut olijfolie met de kippenkruiden. 1. Haal de elastiekjes van de piepkuikens. Snijd de tippen van de vleugels. Halveer de piepkuikens en w ...

Piepkuiken met gewokte aardappel en doperwtjes met salie

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/piepkuiken-met-gewokte-aardappel-en-doperwtjes

... n de oven staan. Maar wees gerust: dit piepkuiken met aardappel en erwtjes is de moeite en het wachten meer dan waar. - Strijk de piepkuikens in met de helft van de olijfolie en kruid met peper en zout.Leg ze in een ovenschotel en gaar in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 45 minuten. Lepel er regelmatig bakjus over.Hak intussen de sjalotten knoflook rozemarijn en salie afzonderlijk f ...

Pittige piepkuikens van de grilplaat | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/pittige-piepkuikens-van-de-grilplaat/

... Pittige piepkuikens van de grilplaat U hebt het maar makkelijk. Als u alle dagen boerenkool wilt eten, eet u alle dagen boerenkool. Wij culinaire schrijvertjes kunnen dat niet. Wij zijn permanent zoekende, experimenterende, kokende, roerende, snijdende en afschuimende. ...

Asperges, grijze garnalen, parmaham, emulsie van erwtjes met dragon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/asperges-grijze-garnalen-parmaham-emulsie-van-erwtjes-met-dragon

... Asperges, grijze garnalen, parmaham, emulsie van erwtjes met dragon - Blancheer de dragon en de erwtjes en laat afkoelen. Warm de room en bouillon samen op en laat inkoken. Doe de erwtjes en fijngesneden dragon bij de room en mix het geheel. Breng op smaak met peper en zout. ...