Resultaten voor jeroen meus lamsfilet oven

Bulgursalade met komkommer en lamsfilet

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/539/bulgursalade-met-komkommer-en-lamsfilet-1

... Bulgursalade met komkommer en lamsfilet - Vervang de dagelijkse portie aardappelen eens door heerlijke bulgur. - Kook 1 liter water en schenk het meteen over de bulgur. Laat 15 minuten wellen. Schil de komkommer, snij hem overlangs in vieren en verwijder de zaadjes. ...

Lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gegrilde-lamsfilet-met-een-salade-van-appel-knolselder-en-radijsjes

... Gegrilde lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes - Gegrilde lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes - Schil de knolselder en snijd in dikke staafjes. Spoel de appel verwijder het klokhuis en snijd in even grote staafjes als de ...

Lamsfilet met tijm en honing | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-tijm-en-honing

... lamsfilet met tijm en honing - Bak het lamsvlees langs beide kanten gedurende 2 tot 3 minuten bruin in schuimende boter. Voeg er de appeltjes aan toe en laat ze meebakken. Haal het vlees uit de pan. Blus de pan met azijn, water en honing. Voeg er de room en gehakte tijm ...

Lamsfilet met tzatziki

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/482/lamsfilet-met-tzatziki-1

... lamsfilet met tzatziki - Een typisch Grieks gerechtje - Spoel en rasp de komkommer. Laat 5 minuten uitlekken in een vergiet. Druk er dan het vocht een beetje uit. Pers de knoflook Meng de knoflook met de yoghurt, de komkommer en de azijn. Breng op smaak met peper en ...

Lamsfilet met tomatentapenade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-tomatentapenade

... lamsfilet met tomatentapenade - Kruid de filet met peper en zout en leg op het brickdeeg. Smeer het lamsvlees in met de tomatentapenade en leg er de verse basilicumblaadjes op. Rol op en kleef vervolgens dicht met wat eigeel. Bak het vlees aan in wat olijfolie, 4 minuten ...

Lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-in-een-krokant-jasje-met-bloempje-van-provencaalse-groenten

... lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten - Bak de lamsfilet kort aan, smeer in met wat tapenade en leg daarboven de fijngesneden champignons die je eerst kort bakt in olijfolie. Rol in het bladerdeeg, plak dicht met het losgeklopte ei en ...

Asperges met lamsfilet en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/asperges/asperges-lamsfilet-spinazie

... Asperges met lamsfilet en spinazie 4 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 4 lamsfilets van 130 g olie om te bakken 50 g spekjes 3 eetlepels witte wijn 1 takje rozemarijn ½ ...

Lamsfilet met hartig korstje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-hartig-korstje

... lamsfilet met hartig korstje - Verwarm de oven tot 200 graden Doe de Zweedse broodjes, de look, graanmosterd, honing, de oliën, peper en zout in de blender en meng tot een lopende pasta. Smeer het vlees in met deze pasta en zet gedurende een 10 à 15 minuten in de oven. ...

Carpaccio van warm gerookte lamsfilet, gegrilde knoflooktapenade en gedroogde tomaten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-warm-gerookte-lamsfilet-gegrilde-knoflooktapenade-en-gedroogde-tomaten

... Carpaccio van warm gerookte lamsfilet, gegrilde knoflooktapenade en gedroogde tomaten - Meng het zeezout met de rietsuiker, jeneverbessen, rozemarijn, tijm, kruidnagel en salie. Wrijf hiermee de lamsfilet in en wikkel in plasticfolie. Laat 12 uur rusten in de koelkast. ...

Lamsfilet met pistachekorst

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/287/lamsfilet-met-pistachekorst

... lamsfilet met pistachekorst - Een feestelijk stukje lamsvlees - Verwarm de oven voor op 200°C. Mix de pistaches en het paneermeel met 1 el olie en 1 eiwit, zo fijn mogelijk. Kruid de lamsfilets met peper en zout en haal ze door de bloem. Verhit 3 eetlepels olie ...