Resultaten voor jeroen meus dagelijkse kost lotte asperges

Gebakken lotte Meunière | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-lotte-meuniere

... Gebakken lotte Meunière - Kruid de lotte en haal haar door de bloem. Bak de lotte vervolgens 2 à 3 minuten (afhankelijk van de dikte) aan elke kant goudbruin in boter. Blus met water en citroensap om een mooie jus te bekomen. Serveer met de gestoomde savooikool met ...

Jeroen Meus - Gegrilde asperges met pesto 'à la flamande' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-asperges-met-pesto-a-la-flamande

... Gegrilde asperges met pesto 'à la flamande' - asperges zijn zonder twijfel Jeroens favoriete groente. Hij maakt vandaag een variatie op asperges à la flamande met olijfolie en pesto. - Gegrilde asperges met pesto ‘à la flamande’Vul een kookpot ...

Jeroen Meus - Pasta met asperges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-asperges

... Pasta met asperges - Het seizoen van de asperges is opnieuw aangebroken! jeroen gaat meteen aan de slag met de eerste lading van ‘het witte goud’. Hij maakt een pastagerecht klaar geïnspireerd op de klassieke asperges à la flamande. - Breng een ...

Jeroen Meus - Salade van asperges met gekookte ham en vinaigrette salée met ei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-van-asperges-met-gekookte-ham-en-vinaigrette-salee-met-ei

... Salade van asperges met gekookte ham en vinaigrette salée met ei - Een topsalade om te delen met vrienden of familie. Lekkere plakjes gekookte ham, witte asperges en een dressing met hardgekookte eitjes. - Schil de asperges en breng ze in een pot gezouten water ...

Jeroen Meus - Caesarsalade met asperges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/caesarsalade-met-asperges

... Caesarsalade met asperges - De caesarsalade is zo’n beetje de keizer onder de salades. Voor dit recept laten we de kip op stok en werken we met ventresca of buikspek, het beste deel van de tonijn. Zo krijgt deze Amerikaanse klassieker een mooi Spaans kleurtje. - Vul ...

Lotte met mosterdmousseline | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lotte-met-mosterdmousseline

... lotte met mosterdmousseline - Grill de stukken lotte. Klop de eierdooiers met water en azijn tot een vaste schuimige massa. Werk op met de gesmolten, geklaarde boter. Voeg de mosterd erbij. Stoof de fijngesneden spruitjes in wat boter samen met het spek. Voeg de puree ...

Jeroen Meus - Salade met gelakte hondshaai en gebrande asperges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-gelakte-hondshaai-en-gebrande-asperges

... Salade met gelakte hondshaai en gebrande asperges - Dit experiment in de keuken van dagelijkse kost draaide uit tot een heerlijke salade met een Oosterse toets. Deze klassieke Japanse bereiding wordt vaak gebruikt om paling te lakken. jeroen kiest deze keer voor hondshaai. ...

Jeroen Meus - Pastasalade met makreel en asperges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pastasalade-met-makreel-en-asperges

... Pastasalade met makreel en asperges - Een pasta met currysaus, met daarbij witte asperges en makreel. Allemaal smaken die goed bij elkaar passen. Afwerken doe je met wat waterkers. De currysaus is een heel klassieke romige saus op basis van visfumet en witte wijn. Heel ...

Jeroen Meus - Pot-au-feu met zilveruitjes, asperges, erwtjes en chorizo - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pot-au-feu-met-zilveruitjes-asperges-erwtjes-en-chorizo

... Pot-au-feu met zilveruitjes, asperges, erwtjes en chorizo - Een heerlijke stoofpot met alleen maar fantastische ingrediënten. De zoete smaak van zilveruitjes en asperges in perfecte harmonie met de pittige chorizo. Opscheppen maar! - Zet de zilveruitjes onder heet ...

Jeroen Meus - Tournedos bearnaise met krieltjes en asperges - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tournedos-bearnaise-met-krieltjes-en-asperges

... Tournedos bearnaise met krieltjes en asperges - Het allerlaatste recept van dit seizoen is een Belgische knaller van formaat! Gegrild rundvlees met verse bearnaisesaus, kropsla, krieltjes én asperges. Als cliffhanger voor het volgende seizoen van dagelijkse kost ...