Resultaten voor jeroen meus choronsaus

Jeroen Meus - Gebakken zeetong met waterkers en choronsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-zeetong-met-waterkers-en-choronsaus

... Gebakken zeetong met waterkers en choronsaus - Wellicht is dit meer zondagse kost dan dagelijkse kost, maar mocht je wat tijd en geduld hebben fleurt dit gerecht je hele week op. Omdat zeetong niet veel nodig heeft om uit te blinken, serveert jeroen deze luxevis met ...

Vis met choronsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vis-met-choronsaus

... Vis met choronsaus - Bak de kabeljauwhaasjes in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Klop de eierdooiers samen met het water en de azijn op een laag vuurtje tot een schuimende vaste massa en zet het daarna op een hoger vuur. Smelt de Alpro soya Bakken & Braden. ...

Choronsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/choronsaus

... choronsaus - De boter op een zacht vuurtje laten smelten en klaren. Dit wil zeggen dat het witte gedeelte naar de bodem zakt en dus niet gebruikt wordt. Maak een gastrique: Stoof de sjalot aan en blus die af met water, azijn en witte wijn. Pluk de blaadjes van de dragon ...

Basistip: zo maak je choronsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/basistip-zo-maak-je-choronsaus

... Basistip: zo maak je choronsaus - Begin met een eenvoudige gastrique als basis voor de saus. Hak hiervoor de dragonblaadjes fijn.    Breng azijn aan de kook. Voeg de gehakte dragon toe en zet het vuur uit.   Verwijder het kroontje van de tomaten. Kerf een kruis in ...

Taco’s met gegrilde entrecote, zoete aardappel en choronsaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tacos-met-gegrilde-entrecote-zoete-aardappel-en-choronsaus

... Taco’s met gegrilde entrecote, zoete aardappel en choronsaus - Haal het vlees een uur voor het bakken al uit de koelkast. Spoel de zoete aardappelen zeer goed. Snij in eerst in schijven en dan in frietjes. Doe ze in een ovenschaal.  Kneus korianderzaad in een vijzel. ...

Jeroen Meus - Gebakken kipfilet met pommes gaufrettes, choron en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-kipfilet-met-pommes-gaufrettes-choron-en-kropsla

... Gebakken kipfilet met pommes gaufrettes, choron en kropsla - Kip met sla is een combinatie die bij Dagelijkse kost al wel eens vaker voorkomt. Maar er komen wat speciallekes bij: choronsaus en pommes graufrettes. choronsaus is een getomateerde bearnaise, die we in dit ...

Jeroen Meus - Steak ‘choron’ met sla en pommes allumettes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steak-choron-met-sla-en-pommes-allumettes

... Steak ‘choron’ met sla en pommes allumettes - Biefstuk-friet laat zich altijd smaken. En dan lust de Vlaming daar het liefst een lekkere saus bij. De beroemde choronsaus is een getomateerde béarnaisesaus. En niets gaat boven een pan met verse saus: eerlijk, rijkelijk ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten ...