Resultaten voor inktvis in provençaalse saus
Tapa van kleine inktvisringetjes met tomaten en basilicum | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tapa-van-kleine-inktvisringetjes-met-tomaten-en-basilicum
... Tapa van kleine inktvisringetjes met tomaten en basilicum - Snijd de inktvis in ringen, was ze en leg ze op een stukje huishoudpapier. Snijd de knoflook en de ui fijn en de tomaten in kleine blokjes. Verwarm de boter en bak de inktvisringen 2 à 3 minuten om een mooie ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/inktvis
... inktvis - Zet je vuur op de hoogste stand en doe wat olijfolie in je pan. Leg je inktvis op een keukenpapier, zodat ze kunnen drogen. Kruid de inktvissen met peper en zout. Leg de inktvissen in de hete pan en laat ze dichtschroeien. Doe er terwijl ook wat look bij. Haal ...
Recept voor gevulde inktvis met zomers tomatensausje | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gevulde-inktvis-met-zomers-tomatensausje
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Maak de inktvis schoon, verwijder tentakels, ruggengraat en vel. Spoel goed in koud water en leg te drogen op keukenpapier. Bereid de vulling. Snijd alle groenten zeer fijn. Mix de witte vis. Voeg de fijngesneden ansjovisfilets ...
Recept voor Inktvis op de wijze van de Açoren | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/inktvis-op-de-wijze-van-de-acoren/
... n piment poeder Toevoegen zout Toevoegen 1 ui Toevoegen 800 g aardappelen Toevoegen 1 kg diepgevroren inktvis Toevoegen 5 dl rode wijn Toevoegen Bereidingswijze Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze beetgaar. Stoom de diepgevroren inktvis 20 minuten in een bodempje water. Snij hem in beetklare stukken. Snipper de ui fijn en laat hem in de olie stoven. Voeg er de peterselie, het pimentpoeder en de wijn aan toe. Laat op een zacht vuur ...
Spaghetti met inktvis en tomatensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/spaghetti-met-inktvis-en-tomatensaus-0
... Bereiding Snipper de ui en de teentjes knoflook fijn (kleine blokjes of brunoise). Maak de inktvis schoon en snij in fijne reepjes. Snij de chilipeper fijn. Wil je het niet heel pikant? Verwijder dan de zaadjes. Doe olijfolie in de pan en stoof de ui en look aan. Voeg ...
Inktvis in papillot met venkel | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/inktvis-in-papillot-met-venkel
... inktvis in papillot met venkel - Snij de inktvis langs 1 kant open en haal het overtollige slijm weg. Snij schuine inkepingen langs de binnenkant van de inktvis. Doe dit voor beide kanten. Verdeel ze vervolgens in 4 stukken. Zet de pan op een hoog vuur en doe er een goede ...
Inktvis in zwarte saus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/inktvis-in-zwarte-saus
... inktvis in zwarte saus - Warm olijfolie op in een kleefpan. Dep de inktvissen droog en kruid met peper en zout. Wanneer de olie heet is, bak dan de inktvissen kort en hard aan. Meng het water, de witte wijn en de inkt samen. Giet dit over de inktvissen. Laat een beetje ...
Zeebaars met provençaalse saus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeebaars-met-provencaalse-saus
... Zeebaars met provençaalse saus - Snij alle groenten in brunoise. Fruit de groenten afzonderlijk aan met telkens een teentje look en een takje tijm. De ui en de 2 kleuren paprika's mogen wel samen. Laat de groentjes uitlekken in een zeef, zodat de overtollige olijfolie ...
Inktvis met chilipeper - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/inktvis-chilipeper
... per 6 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen HapjeVisSpaans Ingrediënten 1 kg inktvis (de lichamen) plantaardige olie, om in te frituren 2 verse rode chilipepers, in dunne ringen 1 kop verse koriander 50 g bloem 2 verse rode chilipepers, f ...
Recept voor Inktvis met tuinbonen | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/inktvis-met-tuinbonen/
... 1 dl witte wijn Toevoegen 1 laurierblad Toevoegen 1 blik groene bonen Toevoegen zout Toevoegen 600 g inktvis Toevoegen 3 teentjes look Toevoegen 1 ui Toevoegen 1 tomaat Toevoegen 1 rode paprika Toevoegen peper Toevoegen Bereidingswijze Snipper de look en de ui en stoof ze in de Solo aan. Voeg er de wijn, het laurierblad en de gespoelde bonen bij. Snij de tomaat en de paprika in stukjes ...