Resultaten voor info@antwerpenkoekenstad.be

Uit de keuken van Levine: Workshops Hartige Cakes en Luscious Loaf

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/04/workshops-hartige-cakes-en-luscious.html

... Workshops Hartige Cakes en Luscious Loaf Hartige Cakes Wegens succes op herhaling: op 9 april en op 7 mei geef ik samen met Mary van Saskatoon in Voorburg weer workshops "Hartige Cakes". De kosten voor deze gezellige workshop (aanvang 19:30 uur) bedragen € 34,95 en dat is inclusief hapjes, ...

Links | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/links/

... Links Bouillon! Geen hupsakee-glossy maar een echt culinair blad met aandacht voor tekst, voor stijl, voor alles wat lekker is! Winebusiness Charlotte van Zummerens dagelijkse update met info uit de wijnwereld. Koken-blogo en Koken met Karin Twee sites maar liefst, beide met de ...

Recepten - Wrap van Mechelse koekoek met Vlaamse ovengebakken hesp

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Wrap_van_Mechelse_koekoek_met_Vlaamse_ovengebakken_hesp

... Bereidingswijze Snijd de halve wortelen in dunne frieten. Leg de kipfilets tussen plasticfolie en sla ze zo plat mogelijk. Bestrooi de filets met peper en zout. Beleg de kip met telkens 1 plakje hesp, en vervolgens met wortelen en rozemarijn. Rol de filets op en bind ze vast met een touwtje ...

Cambridge recepten: juni 2012

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2012_06_01_archive.html

... Karbonade gevuld met kruiden... Ingrediënten 2 ribkarbonades 1 bosuitje 4 takjes selderij 1 eetlepel mosterd ½ eetlepel vloeibare margarine Recept info 2 personen 15-30 minuten Bereiding Snijd de karbonades aan de zijkant in zodat er een zakje ontstaat. Maak het bosuitje schoon en snijd ...

Cambridge recepten: Karbonade gevuld met kruiden...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2012/06/karbonade-gevuld-met-kruiden.html

... Karbonade gevuld met kruiden... Ingrediënten 2 ribkarbonades 1 bosuitje 4 takjes selderij 1 eetlepel mosterd ½ eetlepel vloeibare margarine Recept info 2 personen 15-30 minuten Bereiding Snijd de karbonades aan de zijkant in zodat er een zakje ontstaat. Maak het bosuitje schoon en snijd ...

52 Weekendmenu’s, nu met handtekening! | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/52-weekendmenus-nu-met-handtekening/

... 52 Weekendmenu’s, nu met handtekening! Eerlijk gezegd is het al een paar weken in de winkels, het kloeke werk ’52 Weekendmenu’s’ van Loethe Olthuis en mijzelf. Maar ik was ernstig het land uit, vandaar dat ik er eerder hier geen gewag van maakte. Daarom nu alsnog: Nu met Vernieuwde ...

Recepten - Bierijs uit Zuid-West-Vlaanderen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Bierijs_uit_Zuid-West-Vlaanderen

... Bereidingswijze Voor het bierijs:Meng de dooiers en de suiker en klop dit op tot een witte massa (ruban). Breng de melk aan de kook, voeg al roerend de ruban toe, plaats op een zacht vuurtje en blijf roeren tot de crème gebonden is. Laat niet meer koken. Verwarm het bier en doe er de suiker ...

De Rainbow-Wijngids: selectie van online-aanbieders | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/de-rainbow-wijngids-selectie-van-online-aanbieders/

... De Rainbow-Wijngids: selectie van online-aanbieders Net de drie grote wijngidsen besproken, meldt Mariëlla Beukers zich: ook zij maakt een leidraad voor de dwalende wijndrinker. Goed, deze Rainbow Wijngids ook maar net verschenen. En nu heb ik hem op mijn bureau. 250 wijnen staan ...

Recept voor tagliatelle met scampiroomsaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/tagliatelle-met-scampiroomsaus

... bereiden: Ontdooi de scampi’s in koud water, pel ze en verwijder het darmkanaal.  Versnipper de bieslook en de koriander en snijd de courgetten in fijne reepjes. Kook de pasta beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie. Bak ondertussen de scampi’s in de pan met ...

Sas Kookt!: september 2011

http://saskookt.blogspot.be/2011_09_01_archive.html

... Foodblog Event September 2011: Vakantiegerechten De maand is nog maar net begonnen en Joy of Food komt al op de proppen met een nieuw thema voor het Foodblog Event. Het thema voor deze maand is vakantiegerechten. Werd jij ooit al eens zo overdonderd door een gerecht op vakantie dat je het ...