Resultaten voor host rio preto

Pasta met garnalen en citroen | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/pasta-met-garnalen-en-citroen/

... Deze log was verdwenen door een foutje van de Host. Derhalve opnieuw geplaatst. Even een snel en heerlijk pastaatje vandaag. Voor vier personen ongeveer 350 gram brede pastalinten koken. In de laatste vijf minuten doe je er 200 gram dunne sperzieboontjes bij (door ...

Bloemkoollasagna | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/bloemkoollasagna/

... Deze log (inclusief comments) was verdwenen door een foutje van de Host. Derhalve opnieuw geplaatst. Weliswaar heb je voor dit gerecht 4 potjes crème fraîche nodig (500 ml) maar er zit ook veel groente in. Daar troost ik mijzelf altijd maar mee. Voor vier personen ...

De kersttafel | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/de-kersttafel/

... Of alles weer goed is met Culinette? Geen idee. Het lijkt erop van wel maar achter de schermen gebeuren nog wilde dingen. Eerst maar eens even een onschuldige blik op de kersttafel en zien hoe het de komende 24 uur gaat met deze weblog. Met een beetje pech ben ik nog ...

Honing/tijm tomaten | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/honingtijm-tomaten/

... Zijn we er weer? Ja, we zijn er weer. Moest even de websites/weblogs verhuizen naar een andere Host. Je hoeft zelf weinig te doen maar het kost gewoon tijd. We gaan vast even vooruitblikken naar de Paasbrunch. De lente is volop aanwezig en dat doet mij altijd verlangen ...

De keuken van Johanna: Salade van groene bonen

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/08/salade-van-groene-bonen.html

... Salade van groene bonen Met deze salade neem ik deel aan het Foodblogevent augustus 2011. De host voor de maand augustus is Robin. Op deze blog heb ik inmiddels alweer heerlijke ideeën opgedaan. De Aziatische keuken is toch zo veelzijdig en smaakvol! Deze eenvoudige ...

Uit de keuken van Levine: Cake met Mon Chou, bramen en kersen

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/07/cake-met-monchou-bramen-en-kersen.html

... amen en kersen. Ook erg lekker! Met deze cake doe ik mee aan het Foodblogevent. Pauline van Uit Pauline's keuken is deze maand de host. Zij houdt van zoet, van hartig en van thee en heeft -hoe kan het anders- gekozen voor het thema High Tea.Cake met Mon Chou, bramen en kersen Recept printen Cake:200 gram patentbloem 1½ theelepel bakpoeder ¼ theelepel baking soda (zuiveringszout/natriumbicarbonaat) ¼ theelepel zout 200 + 50 gram suiker 115 gram zachte ongezouten roomboter 2 eieren, maat L 1 theelepel vanille extract 180 ml karnemelk 100 gram Mon Chou 1 theelepel geraspte citroenschil ± 200 gram bramen en kersen, kersen ontpit Saus:120 ml bosvruchtenjam 1 eetlepel citroensap 1 theelepel vanille extract Verder:springvorm van 24 cm ø, ingevet en bodem bekleed met bakpapier Verwarm de oven voor op 190 °C.Cake: Meng bloem, bakpoeder, baking soda en zout in een kom door elkaar. Mix (met handmixer of platte klopper standmixer) de boter met de 200 gram suiker licht en luchtig. Voeg 1 ei en het vanille extract toe. Blijf nog ± 1 minuut mixen. Voeg het bloemmengsel en de karnemelk in gedeelten en om en om toe. Begin en eindig met bloem. Dit kan je het beste doen met een spatel of op de langzaamste stand van de mixer. Mix in bijvoorbeeld een maatbeker de roomkaas met de 50 gram suiker door elkaar, voeg de geraspte citroenschil en ...

Uit de keuken van Levine: Cake met cranberries en amandelspijs

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/12/cake-met-cranberries-en-amandelspijs.html

... t cranberries en amandelspijs Met het recept van deze overheerlijke cake doe ik mee aan het foodblogevent. Het wordt deze maand gehost door Emmelien van Zoet & roze. Dit foodblogevent bestaat al sinds juni 2008 en in december van datzelfde jaar was ik zelf de host. Het th ...

Carolines blog: april 2012

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012_04_01_archive.html

... r dat ik mee deed aan het Foodblogevent en nu mag ik het zelf organiseren. Vorige maand was Femke van het blog "Smaakmaakster" de host en zij heeft nu het stokje aan mij doorgegeven. Natuurlijk had ik al eens nagedacht wat mijn thema zou zijn als ik zou winnen. Op twitter merkte ik al dat veel foodbloggers ...