Resultaten voor hoe veenbessen in bokaal verdikken

Gin-Tonic met veenbessen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gin-tonic-met-veenbessen

... Gin-Tonic met veenbessen - Op zoek naar een lekkere cocktail of een eenvoudige aperitief om je gasten mee te verwennen? Probeer deze gin-tonic speciaal voor Kerstmis gemaakt. De verse veenbessen kan je vervangen door gedroogde veenbessen of door jeneverbesjes. Het ...

Warme camembert met veenbessen | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/warme-camembert-met-veenbessen

... ozemarijn, tijm en/of jeneverbes. Kook de veenbessen tot puree in een pan met suiker, steranijs, kaneel en calvados. Verwijder de hoed van de camembert aan tafel en lepel de zachte kaas uit. Serveer met veenbessencompote en brood. Weetje: Veenbessensap is gezond en helpt onder meer blaasontsteking te voorkomen. Ingrediënten 1 hele camembert in houten doos (een rookdoos met rookpoeder of een barbecue) 300 gr veenbessen 75 gr suiker snuif kaneel 2 steranijzen scheutje calvados brood (bruinbrood, stokbrood of focaccia) ...

Paasbrunch: verloren brood met Maredsous, aardbeien en veenbessen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paasbrunch-verloren-brood-met-maredsous-aardbeien-en-veenbessen

... Paasbrunch: verloren brood met Maredsous, aardbeien en veenbessen - Wil je scoren op de paasbrunch? Serveer dan deze variatie op het verloren brood.  Klop het ei los met de melk. Wentel het brood in de melk. Bak in een beetje boter. Leg er de veenbessen en een sneetje ...

Jeroen Meus - Opgelegde groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/opgelegde-groenten

... Opgelegde groenten - Door groenten op te leggen, bewaren ze lang. De witte kool is lekker in een salade, de champignons gebruik je als aperitiefhapje en de augurken zijn een klassieker in elke keuken. - 0. Breng het water met de azijn aan de kook. Doe er zout, suiker, ...

Havermoutkoekjes met gedroogde veenbessen – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/tussendoortjes/havermoutkoekjes-met-gedroogde-veenbessen/

... Havermoutkoekjes met gedroogde veenbessen Verwarm de oven voor op 180° C. Mix de bananen of plet ze met een vork. Voeg de havervlokken, amandelen, de kokos en het gedroogd fruit toe en meng goed. Smelt het kokosvet op een laag vuurtje en meng met de andere ingrediënten. ...

Recept voor appelen met veenbessen - vijgenport | njam!

http://www.njam.tv/recepten/appelen-met-veenbessen-vijgenport

... bereiden: Schil en verwijder het klokhuis van de appelen. Verwarm de calvados met water en citroensap. Pocheer in zo’n 3 minuutjes de appelen. Verwarm de porto in een pan, los de suiker hierin op. Voeg er limoensap, sinaas- en limoenstukjes, kaneel en kardemompeultjes ...

Recept voor Struisvogelradicchio met veenbessen en gebakken appeltjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/struisvogelradicchio-met-veenbessen-en-gebakken-appeltjes/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 45 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 Struisvogelsteak Toevoegen Solo Toevoegen 150 g veenbessen Toevoegen 2 el bosbesse ...

Recept voor a perfect day: granola met noten en gedroogde veenbessen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/perfect-day-granola-met-noten-en-gedroogde-veenbessen

... bereiden: Verwarm de oven voor op 150°C. Meng de havervlokken, pecannoten, amandelen, rozijnen, gedroogde veenbessen en zonnebloempitten in een grote kom. Meng in een andere kom de bruine suiker, ahornstroop, kaneel, kardemom, vanille-extract en zonnebloemolie. ...

Hertensteak met ganzenlever | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hertensteak-met-ganzenlever

... Hertensteak met ganzenlever - Doe de Saporoso il Condimento Malpighi, de veenbessen-druivenconfituur en de porto in een pan en laat enkele minuten inkoken. Bak het vlees gaar in bakboter en kruid met peper en zout. Nappeer de saus over het vlees en werk af met de ...

Gekonfijte citroenen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gekonfijte-citroenen

... Gekonfijte citroenen - Bio-citroenen (onbespoten) in 4 snijden. Tot net niet helemaal doorsnijden onderaan zodat de citroenpartjes nog aaneen blijven. Binnenin de citroen lepel je een eetlepel zout. Leg de citroenen in een gesteriliseerde bokaal, ze mogen dicht opeen ...