Resultaten voor granaatappel confituur

Smoothie met granaatappel en kokos | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/smoothie-met-granaatappel-en-kokos

... Smoothie met granaatappel en kokos - Snijd de granaatappel doormidden en schep de pitjes eruit. Doe de granaatappelpitjes en de frambozen in een blender. Giet de kokosmelk in de blender. Schep de yoghurt in de blender. Voeg de ijsblokjes toe. Mix glad. Dien onmiddellijk op. ...

Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pure-keuken/recept/kaki-met-rijpe-banaan-vijgen-yoghurt-en-granaatappel

... Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel - Snijd de vruchten in grote stukken en verdeel ze over twee kommetjes. Leg er eerst de kaki in, dan de banaan, lepel er de yoghurt over en voeg dan de vijgen toe. Breek de granaatappel open, haal de pitten eruit en strooi ...

Smoothie met granaatappel en kokos - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/smoothie/smoothie-granaatappel-kokos

... Smoothie met granaatappel en kokos 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen DrankVegetarischOverige keukens Ingrediënten 1 granaatappel 10 frambozen 200 ml kokosmelk 1 potje volle yoghurt 3 ijsblokjes Bereiden Snijd de ...

Geestrijke kerstcocktail | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/geestrijke-kerstcocktail

... ijke kerstcocktail - Stop een fles goede tequila een uurtje in de diepvries, en een borrelglaasje voor elk van je gasten. Snij de granaatappels doormidden en haal de zaadjes er uit. Vul de borrelglaasjes met de zaadjes van de granaatappel en giet er de ijskoude tequila bij. Je ka ...

Pannenkoek met geitenkaas en granaatappel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pannenkoek-met-geitenkaas-en-granaatappel

... Pannenkoek met geitenkaas en granaatappel - Pannenkoeken moeten niet altijd zoet zijn. Deze hartige pannenkoeken vul je met geitenkaas en granaatappel. Lekker simpel! Meng de eitjes, zout, boter, bloem, en voeg de melk beetje bij beetje toe. Bak de pannenkoeken in de pan, ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Kruisbessenconfituur

http://www.receptjes.be/recept_kruisbessenconfituur.html

... Kruisbessenconfituur Ingredienten - 1 Kg kruisbessen - 1 Kg confituursuikerBereidingswijze Neem kleine kruisbessen. Zet de bessen op het vuur met een weinig water en laat ze open springen. Voeg er evenveel suiker bij. Breng zachtjes aan de kook en laat alles pruttelen onder ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Bananenconfituur

http://www.receptjes.be/recept_bananenconfituur.html

... Bananenconfituur Ingredienten - 2 sinaasappels - 1 citroen - 2 gepelde bananen - 250 gram confituursuikerBereidingswijze Pers het sap uit de sinaasappels en de citroen en roer het onder de suiker in een wijde pan. Snij de bananen klein en meng ze erdoor. Breng het geheel ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Frambozenconfituur

http://www.receptjes.be/recept_frambozenconfituur.html

... Frambozenconfituur Ingredienten - 3 Kg Frambozen - 2 Kg confituursuikerBereidingswijze Kies rijpe vruchten. Was de frambozen, laat ze uitlekken en verwijder de kroontjes. Doe de frambozen samen met de suiker in een kookpot en zet alles goed onder elkaar. Breng zachtjes aan ...

Receptjes.be - Recepten - Brood en Broodbeleg - Aardbeienconfituur

http://www.receptjes.be/recept_aardbeienconfituur.html

... Aardbeienconfituur Ingredienten - 3 Kg Aardbeien - 2 Kg confituursuiker - sap van 1 citroenBereidingswijze Kies rijpe vruchten. Was de aardbeien, laat ze uitlekken en verwijder de steeltjes. Doe de aardbeien samen met de suiker en het citroensap in een kookpot en zet alles ...

Kiwi-peer confituur | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kiwi-peer-confituur

... Kiwi-peer confituur - De verhouding voor de confituur is 1 deel kiwi, 2 delen geleisuiker minute en 3 delen peer. Schil de peren en de kiwi’s en snij ze in niet al te grote stukken. Doe de kiwi’s en de peren in een kookpot en doe er de suiker bij. Ik laat dit altijd even ...