Resultaten voor gestoofde selder in boter en ajuin
Mosselen met lookboter en witte wijn | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mosselen-met-lookboter-en-witte-wijn
... Mosselen met lookboter en witte wijn - Snij de sjalot en look grof. Cutter sjalot, look, peterselie met goede boter. Kruid goed met peper en zout. Rol op en zet even koud. Snij de ajuin, selder en wat peterselie grof. Was de mosselen. Stoof ajuin, selder en peterselie aan. ...
Spaghetti la bolognese | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/spaghetti-la-bolognese
... Spaghetti la bolognese - Was en snij de selder fijn. Schil de wortelen en snij fijn. Doe hetzelfde met de ajuin. pel en pers de look fijn. Hak de basilicum fijn. Bak het gehakt aan in wat Alpro boter. Voeg de groenten toe. Giet de tomatensaus en de Alpro cuisine erbij. ...
Boerenworst met gegratineerde selderstoemp | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/boerenworst-met-gegratineerde-selderstoemp
... Boerenworst met gegratineerde selderstoemp - Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Spoel ze en stoom ze gaar met wat zout bij. Snij het lof van de selder, kuis ze en snij fijn. Smelt een klontje boter in een ruime pot. Schil ...
http://www.omasrecepten.com/recepten/Aperitiefhapjes/Champignonroomsoep.html
... ten gaar laten sudderen. De soeppoeder in een weinig fond oplossen en bij de soep voegen. Fijn mixen. Op punt stellen met room en gestoofde champignons. Voor het opdienen gehakte peterselie toevoegen. Deel dit recept met vrienden ...
Recept voor gestoofde boterbonen met tomaatjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gestoofde-boterbonen-met-tomaatjes
... de zes boontjes in het tempurabeslag, bak goudbruin in de friteuse op 175°C en bestrooi met een snuifje zout. serveren: Schik de gestoofde boontjes in een diep bord en leg de tempuraboontjes er bovenop. Ingrediënten voor 2 personen 500 gboterboontjes 1 ajuin, gesnipperd 4 tomaten, ontveld en in kleine blokjes 1 klontje boter 250 gtempurabloem 1 glas koud bruisend water versgemalen zwarte peper - zout ...
Gevulde ajuin | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-ajuin
... Gevulde ajuin - Kook de rijst gaar. Stoom of kook de uien gaar, snijd de hoedjes eraf en hol ze uit. Snijd het binnenste van de uien in blokjes en stoof dit aan met de gehakte look en de versneden selder. Voeg er de gekruide tofureepjes, de currykruiden en de rijst aan ...
Gepocheerd en gefrituurd ei met puree van sla | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gepocheerd-en-gefrituurd-ei-met-puree-van-sla
... puree van sla - Kook de aardappelen gaar. Stoof de sla samen met de ajuin en de gehakte look. Pureer de aardappelen en voeg er de gestoofde sla aan toe. Voeg er tevens een beetje boter, lookolie en room aan toe en meng goed tot het een stevige puree wordt. Pocheer de eitjes. Paneer ze in de bloem, het eige ...
Tomaten-paprikasoep - geitenkaas - garnalen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tomaten-paprikasoep-geitenkaas-garnalen
... Tomaten-paprikasoep - geitenkaas - garnalen - Reinig de ajuin, selder, prei, look, paprika. Snijd in middelgrote stukken. Stoof in boter met tijm en laurier. Voeg tomatenpuree toe en stoof kort mee. Voeg de verse tomaten toe en stoof kort mee. Bevochtig met bouillon. Breng ...
Stoverij van quorn | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-quorn
... Stoverij van quorn - Smelt boter in een brede stoofpan. Kruid de quorn met peper en zout en bak aan in de pan. Snij de ajuin even groot als de quornblokjes en bak mee aan. Snij de wortel, prei en selder in blokjes en stoof mee aan. Bebloem alles, bak even mee aan en roer ...
Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ravioli-met-ricotta-selder-pecorino-en-lomo
... Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo - Zelf al eens ravioli gemaakt? Moet je zeker eens doen. De ideale regenactiviteit. Opgevuld met ricotta en lomo is het echt een topgerechtje! Puur, eenvoudig en lekker, net zoals de Italiaanse keuken. Kneed de bloem met zout, ...