Resultaten voor gerookte paling

Vanillemilkshake met knapperige groenten en gerookte paling (aperitiefhapje) | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vanillemilkshake-met-knapperige-groenten-en-gerookte-paling-aperitiefhapje

... Vanillemilkshake met knapperige groenten en gerookte paling (aperitiefhapje) - Snijd sjalot, appel en komkommer in heel fijne brunoise. Laat het vanille-ijs even smelten, roer en plet. Doe er veel peper in. Hak de dille en voeg toe. Neem enkele kleine potjes, vul ze met ...

Duo van gerookte paling | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/duo-van-gerookte-paling

... Duo van gerookte paling - paling met komkommer en sojavinaigrette: Schil de komkommer, en snij hem in dunne schijfjes. Snij ook enkele komkommerbalkjes. Maak een vinaigrette van soja, sushiazijn, maisolie en sap van limoen. Marineer hierin de komkommer. paling met rode ...

Gerookte paling met rode biet en rice krispies | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/gerookte-paling-met-rode-biet-en-rice-krispies

... gerookte paling met rode biet en rice krispies - Snijd een balkje uit je gerookte paling, meng 1/3 mosterd met 2/3 mascarpone. Snijd een fijne brunoise van gekookte rode biet, werk af met resten van limoen. Spuit de mosterd mascarpone op het balkje vis. Rol deze in de ...

Pitapuntjes met gerookte paling - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/paling/pitapuntjes-gerookte-paling

... Pitapuntjes met gerookte paling 8 stuks 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HapjeVisHollands bevat per portie90 kcal 4 g eiwit 7 g vet 3 g koolhydraten Ingrediënten ½ citroen, uitgeperst mespuntje mosterd 2 eetlepels olie ...

Aardappel-venkelsoepje met paling

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelsoep-met-gerookte-paling-en-krokante-uitjes

... Aardappelsoep met gerookte paling en krokante uitjes - Werk de aardappelsoep af met gerookte paling en gefrituurde uitjes voor een soep waar je maar niet genoeg van kan krijgen. - Stoof de gesnipperde ui in de olijfolie en giet er de visbouillon en de witte wijn bij. Dit ...

Witloofsoep met gerookte paling en broodkorstjes | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/witloofsoep-met-gerookte-paling-en-broodkorstjes

... Witloofsoep met gerookte paling en broodkorstjes - Pel de ui en snipper hem fijn. Maak het witlof schoon, spoel het en snijd het in kleine stukjes. Smelt de vetstof in een kookpot en stoof er de ui en de look in aan. Voeg de tijm en laurier toe. Voeg het witlof en het ...

Jeroen Meus - Tartaar van rode biet, appel en gerookte paling met mierikswortel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tartaar-van-rode-biet-appel-en-gerookte-paling-met-mierikswortel

... Tartaar van rode biet, appel en gerookte paling met mierikswortel - Voor wie een verfijnd voorgerechtje op tafel wil zetten, combineert Jeroen drie smaken die perfect samengaan: rode biet, appel en gerookte paling. En voor één keertje presenteert Jeroen het ook heel ...

Paling roken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken

... paling roken - Maak een droge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem in ...

Gerookte paling met krokante groentjes en rodebietmayonaise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gerookte-paling-met-krokante-groentjes-en-rodebietmayonaise

... schrikken in ijswater. Kruid met peper en zout en olijfolie. Snij de pijnboompitjes fijn en meng met de parmezaan. Portioneer de gerookte paling en werk af. Ingrediënten 1 granaatappel 2 radijsjes 2 el mayonaise 2 gekookte rode bieten scheutje balsamicoazijn 1 el su ...

Gerookte paling met mierikswortelmousse - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/paling/gerookte-paling-mierikswortelmousse

... van ½ citroen 150 ml Griekse yoghurt, op kamertemperatuur 1½ eetlepel geraspte mierikswortel (potje) 125 ml slagroom 150 g gerookte paling, in stukjes van 2-3 cm 1 kleine trostomaat, zonder zaadjes, in dunne reepjes 4 toefjes zeekraal of waterkers Bereiden Week de blaadjes gelatine 5 minuten in ruim koud water. Knijp de blaadjes uit en doe ze met iets vocht en 1 eetlepel citroensap in een glas. Verwarm de gelatine 15-20 seconden op vol vermogen in de magnetron en laat de gelatine ...